Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Lærerstilling på Humlehøj-Skolen

Vil du være en del af et stærkt lærerkorps på Humlehøj-Skolen?  
En af vores lærere går på pension, så derfor mangler vi en medarbejder pr. 1. februar 2018 eller snarest derefter. 
 
Vi mangler en lærer, der kan varetage matematik, natur/teknik, bevægelse og lektie i 1. klasse. Derudover er vi interesseret i en lærer til drengeidræt i 3. klasse, håndværk og design i 5. klasse samt hjemkundskab i to 6. klasser. 
 
Skulle du have en musikalsk åre, eller kunne undervise i sprogfagene har det bestemt også vores interesse. Skriv endelig hvad du kan varetage af undervisningsopgaver. Stillingen er på fuld tid. 
 
Humlehøj-Skolen er beliggende i Sønderborg by med gode inden- og udendørs faciliteter. Skolen er afdelingsopdelt med ca. 400 elever fra 0. til 9. klasse.  
Vi har flotte forberedelseslokaler med individuelle lærerarbejdspladser og lærerpc til alle. Nye lærere får mentorordning. 
 
Sønderborg Kommune har desuden et administrationsgrundlag, hvor tilstedeværelsestiden er på 35 timer og den enkelte underviser har ca. 240 timer til egen disposition.  
 
For nærmere oplysninger kan du kontakte: Afdelingsleder Dorthe Vilbæk på tlf. 88 72 63 87 eller skoleleder Frands Christensen på tlf. 88 72 63 80.  
 
Ansøgningsfristen er 22. januar 2018. Samtaler finder sted torsdag eller fredag i uge 4. 
 
 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her