Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Lærerstilling på Thyborøn skole

Lærerstilling på Thyborøn skole
 
Thyborøn skole søger hermed en lærer på fuld tid med virkning fra 1. april 2018.
 
Vi søger en lærer med interesse for helt eller hovedsagligt at blive tilknyttet vores udskolingsteam. Det foretrækkes, at du kan byde ind på et eller flere af følgende fag: dansk, engelsk, fysik og tysk.
 
Thyborøn skole har 209 elever og 22 ansatte og arbejder i afdelingsteams. På skolen er der et godt kollegialt fællesskab, hvor vidensdeling og kompetenceudnyttelse er en selvfølge, samt gode fysiske forhold på arbejdspladsen.
Udskolingsteamet er i dette skoleår begyndt at arbejde temaorienteret hver fredag. Dit arbejde om fredagen vil derfor veksle mellem hele undervisningsdage eller individuel eller fælles forberedelse.
Derudover arbejdes der med nedsat skoledagslængde, hvor det nedsatte timetal bruges til observation af hinandens undervisning og faglig differentiering.
Skolen er i en positiv udvikling og har de sidste år haft en stigning i både faglige og trivselsmæssige resultater.
Se evt. mere om skolen på www.thyboroenskole.dk, ligesom du er velkommen til at henvende dig personligt.
 
Uanset linjefag er du velkommen til at søge stillingen.
 
Ved spørgsmål er du velkommen til at kontakte skoleleder Louise Nees Hviid på louise.nees.hviid@lemvig.dk eller på tlf. 96631780.

Ansøgning med relevante bilag sendes elektronisk via Lemvig Kommunes hjemmeside senest tirsdag den 20. februar kl. 12. Samtaler forventes afholdt torsdag den 22. februar.

Læs mere om Lemvig Kommune på www.lemvig.dk 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her