Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Lærerstillinger på Langelinieskolen

Vi søger lærere til indskolingen (et barselsvikariat og en fast stilling) fra den 1. august 2020 til indskolingen: Dansk, billedkunst, kristendom, historie, idræt og BUFflex-timer.

Langelinieskolen er en folkeskole fordelt på 3-5 spor og har i dagligdagen et tæt fagligt og didaktisk samarbejde med vores KKFO, vores afdeling for børn med høretab (SPK) samt vores elevhjem.

Hos os kan du blive en del af en østerbroskole i udvikling, med en grøn naturprofil i vores indskoling, med en aktiv forældrekreds, og med et værdigrundlag der tager afsæt i, at Langelinieskolen skal være en skole for alle.

Vores fælles fokus er på trivsel, faglighed og inklusion – og Langelinieskolen er udover at være en folkeskole også en Rettighedsskole, der indgår i et samarbejde med UNICEF Danmark og landets øvrige Rettighedsskoler.

Vores skole er over en årrække blevet moderniseret til at kunne rumme en femsporet folkeskole med bl.a. nyindrettede naturfagslokaler, idrætshal og personalearbejdspladser.

Skolen er organiseret på flere matrikler, og vores personale arbejder i årgangsteam.

Vi lægger vægt på, at du er læreruddannet med linjefag i flere af de fag, vi søger lærere til, at du har lyst og kompetencer til at undervise børnegruppen, at du har stærke faglige, sociale og pædagogiske kompetencer til at kunne være klasselærer (for stillingerne i indskolingen) –  og at du er indstillet på et tæt teamsamarbejde. 

Vi tilbyder dejlige børn og aktive forældre, et skolemiljø i skønne omgivelser midt på Østerbro – og et stærkt fagligt, socialt og kollegialt arbejdsmiljø.

Ansættelsesforhold
Stillingerne har en beskæftigelsesgrad på 100%.

Ansættelsen sker på gældende overenskomstvilkår.
Der indhentes børne- og straffeattest i forbindelse med ansættelsen.

Yderligere oplysninger
Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder for indskolingen Sanne Top på 3034 3945.

Du kan læse mere om os på skolens hjemmeside https://langelinieskolen.aula.dk/.

Dokumentation for afsluttet lærereksamen og lignende, samt fra tidligere beskæftigelse med angivelse af beskæftigelsens varighed og omfang, bedes vedhæftet ansøgningen.

Søg via nedenstående link senest onsdag den 1. juli 2020
Samtalerne finder sted i uge 27.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.