Lærervikar til Tinglev Skole

Vi søger pr. 1.3 eller snarest derefter en vikar for sygemeldt lærer.  Vikariatet er i første omgang tidsbegrænset til sommerferien, men med mulighed for forlængelse. 
 
Om jobbet: 
Vi søger en læreruddannet naturfagslærer til vores udskoling særligt med fokus på geografi og biologi. Derudover er der historie, kristendom og dannelse i skemaet. Vores primære behov er naturfag, så kan du andre fag end de nævnte, skal det ikke afholde dig fra at søge. 
 
Personlige/faglige kvalifikationer:  
  • Er åben, anerkendende og udadvendt i ord og handling. Du er god til at kommunikere, skabe relationer og samarbejde på alle niveauer 
  • Er faglig velfunderet og kan arbejde struktureret 
  • Er rummelig og tydelig både i forhold til børn, forældre og kollegaer 
  • Besidder en god portion personlig robusthed 
  • Lyst til at arbejde med relation, der bringer børn videre i deres udvikling 
 
Hvad kan vi tilbyde: 
  • Engagerede kollegaer 
  • En hverdag, som på den ene side er struktureret og genkendelig og på den anden side fuld af uforudsigelige hændelser og aktiviteter 
  • Vejledning og sparring med indskolingens øvrige lærere og pædagoger 
  • En energifyldt og spændende arbejdsplads i udvikling 
 
Om os: 
Tinglev Skole er en afdelingsopdelt skole med ca. 350 elever og en SFO1 og SFO2. Vi har fokus på teamsamarbejde og arbejder med målstyret undervisning, ligesom trivsel for såvel elever som medarbejder er i fokus. Derudover er vi certificeret bevægelses- og idrætsskole. 
 
På Tinglev Skole arbejder vi med årgange fremfor klasser og kontaktlærere fremfor klasselærere. I praksis vil det sige to klasser og to lærere, hvor alle lektioner er parallellagte. Vi udvikler, men vi går vejen og øver os stadig i at blive dygtigere. 
 
I oktober udleverede vi iPad til alle elever, ligesom vi også har fokus på elever med særlige talenter. Vi har High Performance hold for elever i 3.-6. klasse.  
 
I samarbejde med Provstiet og Danmarks Lærerforening (Aabenraa) arbejder hele skolevæsenet i Aabenraa med ”Den gode skole”. På Tinglev Skole har vi på den baggrund sat Dannelse på skemaet. I faget dannelse skal vi bl.a. arbejde med skolens værdier og sammen gøre vores skole endnu bedre. 
 
Løn – og ansættelsesforhold 
Løn og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst.
 
Vi gør opmærksom på, at der forud for ansættelsen vil blive indhentet børne- og straffeattest, og en evt. ansættelse vil være betinget af, at disse er tilfredsstillende. 
 
Interesseret: 
Mere information kan fås ved at kontakte skoleleder Pia Diabelez på tlf. 40233580 - også i uge 7. 
 
Ansøgningsfrist: 
Vi skal have din ansøgning senest torsdag d. 22. februar 2018. Send din ansøgning via linket. 
 
Samtaler afholdes tirsdag d. 27. februar. 
 
 
 
 
 
 
 
 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:9. februar 2018
Udløbsdato:9. marts 2018

Gymnastiklærere - 2 drenge gymnastiklærere og 1 pige gymnastiklærer

AGERSKOV UNGDOMSSKOLE

Agerskov Ungdomsskole Har du lyst til efterskolelivet? Så søger vi pr. 1.8.2018 3 gymnastiklærere i alt. 2 lærere til drengegymnastik og 1 lærer til pigegymnastik. Hvis du har andre fag du kan tilbyde, er det ingen hindring. Fat pennen og skriv til ...