Læringskonsulenter i matematik og dansk søges

Brænder du for dit fag og for læring i dagtilbud og skoler? Har du stærke didaktiske og pædagogiske kompetencer enten inden for matematik, teknologi og innovation eller dansk og sprogudvikling. Så er du måske en af vores nye læringskonsulenter i Center for Dagtilbud og Skoler i Helsingør Kommune.

Om jobbet
Læringskonsulenternes primære opgave er at understøtte dagtilbuds og skolers arbejde med børns og unges læring inden for faget og de tværfaglige sammenhænge, som faget indgår i.

Du følger med i lovgivning, forskning og udvikling af ny viden inden for dit fag og omsætter den viden til praksis i dit arbejde. Du arbejder sammen med de øvrige konsulenter, ledere og medarbejdere ude i vores dagtilbud og skoler, hvor du er med til at udvikle praksis via blandt andet lektionsstudier, aktionslæring og co-teaching.

Du bringer forskellige tværgående dagsordener fx teknologi, bevægelse og inkluderende læringsfællesskaber i spil, og du er tovholder for vejledernetværket inden for dit fagområde. Du har et særligt fokus på arbejdet med at styrke elevernes innovative kompetencer.

Du indgår i det strategiske arbejde omkring den pædagogiske udvikling af 0 – 18 års området. Du kan arbejde datainformeret i dit samarbejde med ledere, vejledere og medarbejdere. Du har det fint med, at der er også er administrative og tværgående opgaver tilknyttet jobbet.

Læringskonsulent for matematik (genopslag)
Du skal stå i spidsen for implementeringen af de ændringer, der er kommet i matematikfaget inden for de seneste år. Særligt den undersøgende tilgang til faget og brug af it-værktøjer, herunder kodning, vil være indsatsområder. Der er udarbejdet retningslinjer for arbejdet med matematik for børn og unge fra 0-18 år, som du i samarbejde med lederne i dagtilbud og skoler skal implementere. Du har erfaring med brug af teknologi, kodning og robotter i børnehøjde.

Du vil få en koordinerende rolle i tilrettelæggelsen og gennemførelsen af flere tværgående indsatser på skoleområdet, fx Klog på Penge og First Lego League, som gennemføres årligt i Helsingør Kommune.

Læringskonsulent for dansk og sprogudvikling

Du skal stå i spidsen for den fortsatte sprogstimulering og læseindsats i dagtilbud og skoler, herunder implementering af kommunens retningslinjer for sprog- og læse-/skriveudvikling. Du har en særlig opgave i forhold til indsatser med at sikre en progression i sprogudviklingen hos alle børn og unge, herunder også de tosprogede og nyankomne. Du har et særligt fokus på den sprogstimulerende indsats i overgangen fra dagtilbud og skole.

Det vil være en fordel, hvis du også har erfaring med og interesse for at arbejde med bevægelse i skoler og dagtilbud.

Fagligt søger vi læringskonsulenter, der:


 • er uddannet folkeskolelærere med linjefag i enten dansk eller matematik, gerne med en overbygning som cand. pæd. i didaktik

 • har undervisningserfaring fra folkeskolen

 • har erfaring med vejlederopgaven, gerne uddannet vejledere

 • har indsigt i forskning og viden omkring didaktik og pædagogik, og kan omsætte dette til praksis

 • har erfaring med at facilitere processer og planlægge udviklingsforløb

 • har erfaring med praksisnær kompetenceudvikling

 • har erfaring med koordinering af arrangementer

 • er dygtige formidlere mundtligt og skriftligt

 • har forståelse for og lyst til at arbejde i en politisk styret organisation

  Vi søger kolleger, der:

 • er selvstændige og opsøgende i forhold til opgaver

 • er initiativrige og kan tænke i nye og anderledes løsninger

 • har en naturlig personlig pondus

 • arbejder struktureret og kan holde mange bolde i luften

 • har gode samarbejdsevner og formår at opbygge gode relationer på tværs i organisationen

 • er åbne, nysgerrige og engagerede og med godt humør

  Hvem er vi?

  Vi er en stab på 20 medarbejdere, der understøtter læring og trivsel hos kommunens børn og unge - gennem organisatoriske udviklingsindsatser, udvikling af pædagogisk praksis og læringsforløb, faglig sparring, myndighedsopgaver, administration, politisk betjening samt kompetenceudvikling af ledere og medarbejdere i organisationen.

  Løn og ansættelsesforhold

  Begge stillinger er på 37 timer/uge. Aflønning sker efter gældende overenskomst og efter aftale med den forhandlingsberettigede organisation. Vi har fleksibel arbejdstid og gode uddannelses- og udviklingsmuligheder.

  Vi er en familievenlig arbejdsplads med hovedlokation på Prøvestenen, Birkedalsvej 27 i Helsingør. Stillingerne ønskes besat pr. 1. april 2018.
  Ansøgninger skal være os i hænde senest onsdag den 21. februar 2018. Angiv venligst hvilken af stillingerne du søger. Vi planlægger 1. samtaler fredag den 23. februar og 2. samtaler tirsdag den 27. februar.

  Du kan læse mere om kommunen på http://www.helsingor.dk/ (http://www.helsingor.dk/).

  Hvis du vil vide mere
  Har du uddybende spørgsmål til stillingsopslaget, er du meget velkommen til at kontakte leder af Staben for Læring Katrine Rosholt Bremholm på tlf. 2531 3264.


I Helsingør Kommune vægter vi, at medarbejdere og ledere udvikler deres faglighed. Derfor har vi fokus på at skabe sammenhæng mellem den ambitiøse udvikling af hele organisationen Helsingør Kommune og videreuddannelse af både medarbejdere og ledere – fagligt og personligt.

9 ud af 10 indbyggere bor mindre end 2 km fra vandet. Her mødes Hamlet og Kronborg med verdenskendt arkitektur og en hyggelig middelalderby på ét og samme sted. Tjek #OplevHelsingor og se selv.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:1. februar 2018
Udløbsdato:20. februar 2018

Auto- instruktør til Praktikcentret på Erhvervsskolen Nordsjælland

Erhvervsskolen Nordsjælland

Er du engageret og vil du gerne være med til at gøre elever på personvognsmekanikeruddannelsen klar til praktikplads? Brænder du for at hjælpe unge mennesker med at få en læreplads? Og er du god til at lære fra dig, så eleverne bliver så dygtige som...