Gem job

Lærling - elektronikfagtekniker

Har du interesse og flair for elektronik og IT? Vil du lære om skibenes navigations- og kommunikationsudstyr? ... så er DU måske vores nye lærling?

Jobbet
Du vil som lærling indgå i et team med erfarne serviceteknikere, som vil lære dig op i en spændende branche. Du vil deltage i tekniske installations- og servicerelaterede opgaver, herunder klargøring, opdatering, fejlfinding og reparation af udstyr. Du vil også deltage i produkt-træningskurser.

Kvalifikationer
Du har flair for elektronik og interesse i IT systemerne bag elektronikken.
Du er en fleksibel, mødestabil og serviceminded person, der gerne møder med ”pas og skiftetøj” i tasken, klar til hurtigt at kunne rykke ud til vores kunder både i Danmark og i udlandet.

Omhyggelighed og ordenssans er en naturlig ting for dig og du er indstillet på en karriere, hvor ikke to dage er ens. Du er ansvarsbevidst, moden og ikke nem at ”slå ud af kurs”, og du er samtidig socialt velfungerende, god til samarbejde og indstillet på at lære. 

Du er god til dansk og engelsk, både i tale og skrift, og du har gyldigt pas og kørekort. Straffeattest skal vises.

Har du kendskab til eller interesse for den maritime branche, vil det også være en fordel.

 

Vi tilbyder
Gode personlige og faglige udviklingsmuligheder i en internationalt orienteret dansk virksomhed.

En spændende læreplads med alsidige arbejdsopgaver i et uformelt arbejdsmiljø med gode og hjælpsomme kolleger.

Arbejdsstedet er Svendborg, men services foretages nationalt og internationalt ombord på vores kunders skibe, så der må forventes en del rejseaktivitet.

 

Bemærk venligst
Vurderingen af ansøgningerne og kandidaterne vil ske løbende og stopper, når vi har fundet den rigtige person. Alle ansøgninger behandles fortroligt.

 

Se mere på www.navteam.com


Gem job

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Gem

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.