Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Læse-/skrivevejleder (962983)

Rådgivnings- og støttecenteret (RSC) under AU uddannelse, Aarhus Universitet, søger pr. 15. marts eller snarest derefter en læse-/skrivevejleder til at yde specialpædagogisk støtte til studerende med dysleksi.  
 
Centeret yder støtte til studerende med specifikke studievanskeligheder og yder blandt andet individuel vejledning til studerende med funktionsnedsættelser, der læser på en videregående uddannelse. Læs mere om centeret her http://medarbejdere.au.dk/administration/studieadministration/raadgivnings-og-stoettecentret/
 
Centeret består af et sekretariat og to fagteams; team for pædagogisk psykologisk uddannelsesvejledning (PPU), der yder støtte til studerende med psykiske lidelser og team for læse-/skrivevejledning (LSV), der yder støtte til studerende med læse-/skrivevanskeligheder i form af studiestøtteforløb, udredning for dysleksi samt instruktion i brug af IT-hjælpemidler. 
 
Praksis i læse-/skrivevejlederteamet er baseret på systematisk brug af supervision, evaluering og journalisering, og den faglige udvikling er en integreret del af arbejdet i teamet. 
 
Arbejdsopgaver i læse-/skrivevejlederteamet 

  • Instruktion i brug af kompenserende IT for studerende med dysleksi  
  • Vejledning i læse- og skrivestrategier til studerende med dysleksi 
  • Udredning af læse-/skrivevanskeligheder hos studerende 
  • Udvikling og dokumentation af pædagogisk praksis  
Kvalifikationer 
Vi søger personer med en kandidatuddannelse i logopædi, audiologopædi, sprogfag, lingvistik eller specialpædagogik for voksne (eller tilsvarende). Det er ikke tilstrækkeligt alene at have en 1-årig mastergrad. 
 
Stillingen forudsætter desuden interesse og evne for arbejde med studerende med specifikke læse-/skrivevanskeligheder. Ansøgere med relevant videre- eller efteruddannelse og relevant erfaring vil blive foretrukket. 
 
Du skal have uddannelse inden for eller erfaring med læse-/skrivevejledning på videregående uddannelser eller ungdomsuddannelser. 
 
Det vil være en fordel, hvis du har viden eller erfaringer inden for nogle af følgende områder: 
  • Specialpædagogisk støtte til elever eller studerende i ungdoms- eller videregående uddannelse 
  • Erfaring med læse-/skriveunderstøttende teknologier 
  • Viden om dysleksi og andre læse-/skrivevanskeligheder 
  • Viden om uddannelseskompetence og studiestrategier 
  • Erfaring med individuel vejledning  
Om AU Uddannelse 
AU Uddannelse varetager fællesadministrative opgaver knyttet til uddannelsesadministration på Aarhus Universitetet i samarbejde med fakulteterne. Området tæller 180 medarbejdere og består af fem funktionsområder: Studiesystemer, International Uddannelse, Studenterrekruttering og optagelse, Uddannelsesstrategisk Sekretariat samt Studiestøtte. Rådgivnings-og Støttecentret er forankret i funktionsområdet Studiestøtte, der rummer SU og specialpædagogisk støtte, AU Elite og Dual Career samt Rådgivnings- og støttecenteret. I alt arbejder 70 medarbejdere i funktionsområdet. 
 
Ansættelsesvilkår 
Stillingen er et vikariat for perioden 15. marts-15. oktober 2018.  
 
Den ugentlige arbejdstid er 30 timer. 
 
Ansættelse sker som AC-fuldmægtig, og løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og Akademikere i Staten.  
 
Arbejdsstedet er Frederik Nielsens Vej 5, 8000 Aarhus C.  
 
Stillingen er til besættelse 15. marts 2018 eller snarest derefter. 
 
For yderligere information eller spørgsmål kontakt faglig leder Laura Kongskov lakon@au.dk eller centerleder Mette Schmidt mws@au.dk
 
Alle interesserede uanset personlig baggrund opfordres til at søge.  
 
Ansøgningsfrist 
Alle ansøgninger skal være lavet online og modtaget senest: 27/2/2018 
 
Søg online her  http://www.au.dk/om/stillinger/teknisk-administrative-stillinger/stillinger/Vacancy/show/962983/6588/


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her