Lager-/logistikoperatør med lyst til at lære fra sig

TEC – Technical Education Copenhagen søger engagerede medarbejdere, med lyst til at undervise i fag inden for lager og logistik området. Vi søger efter erfarne fagfolk, med lyst til at formidle. Har du ikke undervisningserfaring, er det ikke nogen hindring, bare du har lysten til at lære fra dig, så sørger vi for, at du bliver klædt på til opgaven. Vi arbejder i teams, så der vil altid være kolleger du kan sparre med. 
 
Opgaver 
Den primære opgave er, at undervise i fag inden for lager/logistik, herunder

 • Lagerindretning, lagerfunktioner, lagerstyringssystemer
 • Samarbejde, arbejdsmiljø, kommunikation, kvalitetsstyring
 • Logistikstyring, lager/virksomhedsøkonomi
 • Desuden deltage i udviklingen af undervisningsmaterialer og undervisningsmetoder 
 
Som underviser på TEC kommer du til at arbejde målrettet med erhvervsrettet og virkelighedsnær undervisning, som foregår både teoretisk og praktisk. Du skal planlægge og gennemføre undervisning samt tilrettelægge arbejdsopgaver og instruktioner.  
 
Du indgår i et tæt samarbejde i lærerteamet omkring udvikling, gennemførelse og evaluering af undervisningen. Udgangspunktet for samarbejdet er en fælles rød tråd i den pædagogiske og didaktiske udførelse af undervisningen samt fokus på elevernes læring gennem feedback, helhedsorienteret og differentieret undervisning.  
 
Profil  
Vi forventer, at du:  
 • Er faglært lager-, logistik- eller transportoperatør
 • Har beskæftiget dig med områder inden for lager/logistik
 • Er god til at støtte og anerkende andre
 • Er god til at formidle fagligt stof på en levende måde
 • Kan rumme forskelligheder
 • Kan tænke innovativt
 • Kan bruge IT
 • Er udadvendt
 • Er fleksibel og omstillingsparat
 • Har lyst til at blive videreuddannet 
 
Hvad brænder vi for? 
at vores elever, lærlinge og kursister flytter sig fagligt mest muligt, tror på sig selv og lykkes i livet.  
 
Vi tilbyder 
På TEC tilbyder vi dig en arbejdsplads med gode rammer for et levende, innovativt og trygt lærings- og arbejdsmiljø med en åben og ærlig dialog baseret på tillid, hvor vi er tilgængelige for hinanden i hverdagen og arbejder sammen om at levere undervisning, der tiltrækker, motiverer og fastholder elever. Vi samarbejder lokalt, nationalt og globalt, og er nysgerrige på hinandens undervisning. 
 
Som ny lærer vil du få hjælp og støtte af erfarne kolleger, og som en del af din kompetenceudvikling betaler vi for, at du får en pædagogisk uddannelse på diplomniveau, som foregår i arbejdstiden. Ansættelse er betinget af, at du består denne pædagogiske diplomuddannelse.


Ansættelsesvilkår
Du skal være opmærksom på, at der ved ansættelse i denne stilling vil blive indhentet børneattest, hvorfor det er en betingelse for ansættelse, at du samtykker til indhentelse af denne. 
 
Vi arbejder i teams, og alt efter indplacering i team, vil din ansættelse ske i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og EUD-faglærere. 
 
Ansættelse snarest muligt, men vi venter gerne på den rigtige. 
 
Yderligere oplysninger om stillingen kan indhentes hos Uddannelsesleder Shafqat Riaz, 2545 3599.
 
Ansøgning 
Send ansøgning, CV, uddannelsesbeviser og relevante bilag via ansøgerlinket i stillingsannoncen. 
 
Ansøgningsfrist 23. februar 2018
 
Samtaler afholdes løbende
 
Vi er en mangfoldig arbejdsplads og opfordrer alle interesserede uanset etnisk tilhørsforhold, religion, køn eller alder til at søge stillingen. 
 
Du kan læse mere om TEC på http://www.tec.dk. ;


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:31. januar 2018
Udløbsdato:21. februar 2018

3 undervisere til TECs Data- og kommunikationsuddannelse

Technical Education Copenhagen

DATA-afdelingen er en dynamisk afdeling, hvor der hele tiden er nye udfordringer. TEC Technical Education Copenhagen søger tre faglærere til grundforløb hovedforløb i DATA afdelingen, hvor vi uddanner fremtidens IT-supportere og datateknikere. Der e...
Indrykket:6. februar 2018
Udløbsdato:26. februar 2018

Underviser til vvs-energiuddannelsen - genopslag

ROSKILDE TEKNISKE SKOLE, BMVE

Roskilde Tekniske Skole søger engagerede undervisere til erhvervsuddannelsen inden for området vvs og energi.Vi er en afdeling med en uddannelse i rivende udvikling, dels er der stor fremgang i antallet af elever, der søger uddannelsen, og dels er v...
Indrykket:12. februar 2018
Udløbsdato:26. februar 2018

Faglærer til NEXT Ung

NEXT - Uddannelse København

Frederiksberg
På NEXT - Uddannelse København har vi en vision om at være det bedste sted at være og lære. Vi ønsker at skabe en fremtid for vores skole og for vores uddannelser, der gør en forskel for mange. Derfor søger vi nu en faglærer, som kan hjælpe os vider...
Indrykket:14. februar 2018
Udløbsdato:15. marts 2018

Undervisere til elektrikeruddannelsen (hovedforløb og efteruddannelse)

Technical Education Copenhagen

Frederiksberg
Har du lyst til at bruge dit fag i en ny sammenhæng og være med til at forme fremtidens unge? TEC Technical Education Copenhagen søger 2 - 3 faglærere til elektrikeruddannelsen og efteruddannelsen. Opgaver Et spændende og inspirerende job som underv...
Indrykket:15. februar 2018
Udløbsdato:1. marts 2018

Timelærer til teknisk designuddannelsen

NEXT - Uddannelse København

Frederiksberg
På NEXT - Uddannelse København har vi en vision om at være det bedste sted at være og lære. Vi ønsker at skabe en fremtid for vores skole og for vores uddannelser, der gør en forskel for mange. Derfor søger vi nu en timelærer, som kan hjælpe os vide...