Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Lager- og logistikelev

Synes du at logistik og lagerstyrring lyder spændende? Har du masser af gåpåmod, og er du klar til at lære i en spændende virksomhed med fokus på udvikling? Har du bestået Grundforløb 2, og er du på udkig efter en elevplads? Så kan du blive vores nye elev på vores centrallager i Vejen, hvor vi dagligt plukker tusindvis af ordrelinjer til vores kunder.

Opstart er januar 2021.

Hvad kommer jeg til at beskæftige mig med?
I Solar Danmark er vi mere end 600 engagerede kolleger, der ved at succes er et spørgsmål om den helt rigtige løsning på det helt rigtige tidspunkt.

Hos os kommer du i det daglige til at beskæftige dig med blandt andet varemodtagelse, ekspedition og forsendelse. IT og logistik bliver også en naturlig del af din hverdag. I løbet af din uddannelse vil du desuden komme lidt rundt i øvrige afdelinger i Solar gennem små praktikforløb - fx i et af vores servicecentre, på et salgskontor samt i indkøbs- og transportafdelingen. På den måde kommer du til at forstå vores Supply Chain bedst muligt.

Uddannelsen som lager- og logistikelev veksler mellem skole og praktik.

Hvilke kvalifikationer skal jeg have?
For at få succes som lager- og logistikelev skal du først og fremmest have gåpåmod og være læringsparat. Derudover er det vigtigt for os, at du er serviceminded, og at du er energisk og tager aktiv del i hverdagen. Du skal desuden evne at arbejde selvstændigt med dine opgaver, og det er vigtigt, at du er proaktiv og nysgerrig.

Den perfekte kandidat har flair for at lave gode løsninger og kan se en helhed i flowet på vores lager.

Igennem dit uddannelsesforløb får du tilknyttet en mentor, der sørger for at følge op på din uddannelse, så vi er sikre på, at du – og Solar – får det optimale ud af dit elevforløb.

Hvilke krav skal jeg opfylde?
For at komme i betragtning til stillingen, skal du have bestået 9./10. klasse eller tilsvarende, og du skal minimum have karakteren 02 i både dansk og matematik. Derudover skal du have bestået Grundforløb 2.

Hvornår skal jeg søge?
Du skal sende os din ansøgning og dit CV senest den 22. november 2020.
 
Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Peter Bach på 28 30 20 54.

Hvem er vi?
Klik her for at møde Solars medarbejdere.

Søg stillingen

Tilbage til ledige stillinger

Solar er en stærk europæisk sourcing- og servicevirksomhed inden for el, vvs, industri og klima/energi. Solar står for effektivisering og tilbyder digitale løsninger, som gør vores kunder til vindere. Vi føler, at vi bør drive den grønne omstilling, og vi leverer branchens bedste løsninger, der sikrer bæredygtig brug af ressourcer. Hos Solar får du derfor 3.000 kolleger i ryggen, som er ambitiøse og ser dit potentiale. Hvis du er klar til at løfte både vores og vores kunders forretning, så er vi klar til at stå sammen med dig.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.