Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Lager- og logistikmedarbejder

Vi søger en detalje- og kvalitetsorienteret medarbejder til lagerarbejde i 8500 Grenaa.

Arbejdsopgaverne består primært af: - Pluk og pak - Varemodtagelse og udpakning/opfyldning

Arbejdet består primært af pluk, pak og varemodtagelse, men består også af mange andre opgaver i løbet af dagen. Derfor er det vigtigt at du er god til at holde hovedet koldt, og bevare overblikket over mange forskellige opgaver på en travl arbejdsdag.

Da vi er en lille virksomhed med 10 medarbejdere er vi meget afhængige af hver eneste af vores medarbejdere. Derfor søger vi en person som er mødestabil, omstillingsparat, og frisk på et arbejde i højt tempo, i en virksomhed i udvikling!

Arbejdstiden er 37 timer pr uge. Mandag til Fredag. Intet weekend- eller aften-arbejde. Arbejdsdagen er fordelt fra tidligst kl 8 og til senest kl 18. Præcise arbejdstider aftales nærmere.

Tiltrædelse 1. Marts 2018

Din profil: - Kan arbejde hurtigt i et travlt miljø - Er stabil, præcis og fleksibel - Har gode samarbejdsevner - Har god fysik og er vant til stående/gående arbejde - Kan holde hovedet koldt med mange ”bolde luften”. - Har truckcertifikat, eller kan tage det inden jobstart.

Vi tilbyder: - Gode kollegaer i et ungt miljø - Stabilt arbejde i højt tempo - Ordnede arbejdsforhold - Job i en virksomhed i udvikling

Send din ansøgning via mail til job@derketek.dk, så vi har den senest Fredag, den 9. Februar. Vi afholder jobsamtaler løbende, indtil den rette medarbejder er fundet.

Har du yderligere spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Frederik Nielsen på tlf. 86 32 71 71 eller fni@derketek.dk.

 

DerkeTek ApS ( www.avXperten.dk ) er en ung virksomhed, i konstant udvikling, som beskæftiger sig med internetsalg fra af tilbehør til elektronik, IT og radio/TV. Vi beskæftiger p.t. 10 medarbejdere, og lægger vægt på et godt arbejdsmiljø med en uformel omgangstone og godt samarbejde.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her