Gem job

Lager- og logistikoperatørelev

Inden du søger denne virksomhedspraktik, skal du undersøge, om du er berettiget til virksomhedspraktik. Hvis du er i tvivl, skal du kontakte dit lokale jobcenter. Hvis du er blevet henvist til en af jobcentrets samarbejdspartnere, er det dem, du skal kontakte for eventuelle spørgsmål. Din arbejdsgiver skal have virksomhedspraktikken godkendt skriftligt af dit jobcenter inden, du påbegynder praktikken.

For at søge dette job skal du være berettiget til at blive ansat som jobrotationsvikar. Hvis du er i tvivl, skal du kontakte dit jobcenter. Hvis dit jobcenter har henvist dig til en Anden Aktør, er det dem, du skal kontakte.

Vil du være med i fremstillingen af landbrugsmaskiner? Vil du arbejde med opgaver, der stiller krav til dit overblik og stedsans? Og ønsker du at få erfaring med truckkørsel og ordrehåndtering? Så er du måske vores nye lager- og logistikelev

Med reference til værkføren i Intern Logistik bliver du en del af et team på 35 medarbejdere. I Intern Logistik arbejdes der med forskellige lager- og logistikopgaver. 

Dine arbejdsopgaver

Som lager-og logistikelev får du under din 2,5 årig uddannelse en grundlæggende viden omkring hvad det vil sige at modtage en ordre, hvordan du plukker en den og derefter pakker den korrekt. Du lærer hvad du skal være opmærksom på ved modtagelsen af en forsendelse, og hvordan du sammen med dine kollegaer hjælper hinanden med at holde orden, så alle kan udfører deres job bedst muligt.

Du lærer desuden at køre truck, bestille transport til pakkede ordre og blive god i vores IT-systemer til registrering af varerne.

Du må forvente at arbejdet foregår både inden- og udendørs, vi sørger selvfølgelig for den rette beklædning til dig.

Uddannelsen veksler mellem skole og praktik.  

Din profil

Vi forestiller os, at du har bestået EUD-grundforløbet inden opstart hos os. Du har et ønske om at blive en god stabil truckfører, der har styr på den grundlæggende viden omkring distribution af varer, opbevaring og transport. Samtidig er du i besiddelse af gyldigt kørekort.

Som person tager du din uddannelse seriøst fra dag ét, du er en holdspiller og mødestabil. Du har mod på at være del af en virksomhed, der er midt i en stor udvikling, hvilket også har indflydelse på Intern Logistik.

Lyder elevstillingen som noget for dig?

Vi behandler ansøgningerne og indkalder kandidater til samtale løbende, så send gerne din ansøgning snarest. CV og motiveret ansøgning modtages kun via ansøgningslinket


Gem job
ellerDownload

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.