Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Lager og Værkstedsmedarbejder

Vil du have et spændende og alsidigt job i en virksomhed med masser af potentiale? Formår du at holde mange bolde i luften og samtidig bevare overblikket og det gode humør, så er du muligvis den, vi søger til en stilling som deltids lager/værkstedsmedarbejder.

Sammen med dine dygtige kollegaer sikrer du, at vi overholder vores mål og deadlines til vores kunder. Du bliver selvfølgelig lært op i vores metoder og din rolle i virksomheden.

Du har erfaring fra lager eller du har en håndværksmæssig baggrund og kan fremvise gyldigt truckcertifikat. Med dit gode overblik og evnen til at samarbejde udviser du engagement og ansvar for dine opgaver.

Du har lyst til at lære og er motiveret for at føre an i dine opgaver. Du vil blive en del af en virksomhed, som dagligt forsyner vores kunder med produkter, der gør at de kan drive deres virksomheder. Udover at skulle arbejde med lagerrelevante opgaver vil der være en del værkstedsopgaver, da vi producerer vores egne produkter. Du bliver tovholder på de forskellige værksteder og montagevirksomheder der servicerer vores virksomhed.

Dit job vil primært bestå i almindeligt ”pluk og pak” arbejde, forefaldende lager- og logistikopgaver. Montering og udvikling på værkstedet. Arbejdstiden vil være i tidsrummet mellem kl. 06.00 og 17.00, grundet sæsonudsving i virksomheden vil din tid ligge på 37-40 timer i 6 måneder (februar – juli) og 20-23 timer i 6 måneder (august – januar), baseret på 30 timer pr. uge.

 

Vores forventninger til dig:


• Du er i besiddelse af gyldigt truckcertifikat og kørekort
• Du er fleksibel og mødestabil
• Kan arbejde selvstændigt og klare mange forstyrrelser i løbet af en arbejdsdag
• Du har en evne til at have mange bolde i luften og forstår at lede og fordele dit eget arbejde
• Du kan bevare overblikket i pressede situationer
• Du har stærke IT-kompetencer, hvor især booking af diverse fragtfirmaer og mails er væsentlige redskaber i hverdagen
• God forståelse af lagerstyring og forsendelser vil være en fordel


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her