Gem job

Lageransvarlig søges til lager i Hillerød

Vi er en webshop i rivende udvikling, der søger en lageransvarlig til at varetage 12-14 friske og hårdtarbejdende ansatte.

Har du tidligere erfaring fra en ansvarsrolle så som førstemand/bestyrer fra butik, centerleder fra et fitnesscenter eller har du bare erfaring fra et tidligere lagerarbejde, så kan det være, at det er dig vi mangler! 

Det skal falde dig naturligt at tage lederrollen, og det vil være dig, der bærer ansvaret for at vores lager og logistik fungerer optimalt i det daglige. 

Stillingen er en fuldtidsstilling, og vi søger en til opstart hurtigst muligt! Vi holder samtaler løbende. 

Daglige arbejdsopgaver:

  • Alment lagerarbejde og pluk/pak.
  • Arbejdsfordeling for cirka 10-12 ansatte
  • Lagerdrift: Modtagelse og forsendelse af varer
  • Lageroptimering
  • Tæt samarbejde med vores kundeservice samt indkøbsansvarlige

 

Vi er en webshop og vi sender varer til hele Skandinavien og Tyskland. Vi er nået der til hvor vi mener vores lager kræver en fast person, der formår at holde system, orden og gang i hele lagerprocessen. 

Lageret er "ikke-optimeret" den dag i dag, og vi forventer derfor at man har mod på at påtage sig opgaven at optimere lageret fra bunden og op. Dvs. sætte ting i system, indføre nye processer og lign. 

Du får ansvaret for en ung, dynamisk, og humørfyldt arbejdsplads, hvor der er højt til loftet og plads til personlig udvikling.

Vores forventninger:

  • At du har erfaring med ansvar, opgavefordeling, vagtplanlægning
  • At du er klar til at arbejde hårdt, og gå forrest i en travl hverdag

Lyder ovenstående som dig? Så tøv ikke med at sende os en mail på jobs@billig-fitness.dk, hvor du skriver "Lageransvarlig" i emnefeltet.

  • Vi kalder løbende til jobsamtale
  • Løn efter kvalifikationer

Adresse: Karlebovej 59, 3400 Hillerød


Gem job

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Gem

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.