Lagerarbejde

Vi mangler DIG!

Vores kunde i Vejle har travlt og mangler derfor arbejdsome medarbejder til vikararbejde. 

Så hvis du er frisk, hurtig på hænderne, og mangler noget at lave, tøv da ikke med at kontakte os!!

Du vil indgå i et team hvor tingene går hurtigt og alle arbejder fokuseret for at nå de daglige mål. Der er en uformel omgangstone. 

Vi forventer at du er: 

  • God lagererfaring
  • Truckkort er en fordel, men ikke noget krav.
  • Erfaring med at plukke, pakke og forsendelse
  • Energisk
  • God fysik
  • STABIL

Ansøg via ansøgningslinket.

Ansøgninger via mail kommer ikke i betragtning.

Medarbejderne ApS er et veldrevet rekrutteringsfirma, som med baggrund i en sund forretningsfilosofi og høj etisk standard er inde i en god og kontrolleret vækst. Vi har mere end 15 års erfaring med rekruttering på stort set alle niveauer og sætter en ære i at skabe kontakt mellem arbejdsgiver og arbejdstager.

Medarbejderne ApS er landsdækkende og repræsenteret med kontorer i Horsens, Vejle, Vejen, Viborg, Hobro, Hjørring, Middelfart, Odense, Aabenraa og Høje Taastrup. Vi har ingen ambition om at blive Danmarks største rekrutteringsfirma, men at være det bedste! 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:9. januar 2018
Udløbsdato:6. marts 2018

E-commerce logistik medarbejder

TRENDHIM ApS

Kunne du få dine partnere ud af et fængsel i et U-land? Det bliver forhåbentlig ikke nødvendigt, men det er den type person, vi leder efter. Trendhim opererer lige nu i 24 lande. 22 i Europa, samt Australien og Singapore. Derudover er en håndfuld re...
Indrykket:23. januar 2018
Udløbsdato:17. marts 2018

Biblioteks vagt

Vognmand Carsten Secher Rasmussen

Service Vagt Søges Der er tale om 2 deltidsstillinger. Område: Herning Silkeborg Arbejdstid:Variabel aften og weekend Personprofil Du er servicemindet og imødekommende, har en god situationsfornemmelse og kan reagere hurtigt og beslutsomt. Du skal k...