Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Lagerassistent

Har du flere års lagererfaring og en god teknisk forståelse? Så søger Personale-match en rutineret lagerassistent for en af vores kunder i Værløse.

 

Stillingen
Du bliver en del af en virksomhed i rivende udvikling, kommer til at arbejde sammen med et stærkt og engageret team på et mindre lager, hvor du primært skal gå alene. Dine arbejdsopgaver spænder vidt, hvorfor det er vigtigt, at du kender de mange facetter lagerarbejde kan byde på:

  • Varemodtagelse og forsendelse
  • Losning af varer
  • Lageroptælling samt oprydning
  • Pakke og plukke
  • Truckkørsel
  • Kundeservice når kunder afhenter varer direkte fra lageret
  • Vedligeholdelse af udendørsarealer efter behov

Jobbet er et vikariat med henblik på en fastansættelse for den rette medarbejder. Arbejdstiden er mandag til torsdag i tidsrummet 8-16 og til kl. 15:30 om fredagen.

Du tilbydes løn efter overenskomst og frokostordning.

 

Din profil
Du skal være i stand til at arbejde selvstændigt, og kunne tage ansvar for egne arbejdsopgaver. Som person har du et smittende humør, der bidrager til en god stemning i teamet samt kan du hurtigt omstille dig på nye projekter.  

Vi forventer, at du har minimum 3 års lagererfaring, rutineret på truck og har kørekort i kategori BE. Du behersker dansk i skrift og tale, har erfaring med Navision, og du besidder generelt gode IT kundskaber, og har nemt ved at sætte dig ind i nye systemer.   

 

Interesseret?
Hvis du kan se dig selv i ovenstående job, så klik på linket ”ansøg online her”. Vi vil afholde samtaler løbende på vores hovedkontor i Taastrup, så send os allerede din ansøgning samt CV i dag. Skulle du have nogle spørgsmål vedrørende stillingen, er du velkommen til at kontakte rekrutteringskonsulent Jane Frost på mail jane@personale-match.dk.


Praktiske oplysninger
Personale-match benytter udelukkende elektronisk rekruttering, og det er kun muligt at søge stillingen online via linket nederst. Ansøgninger sendt via mail eller post kommer ikke i betragtning.

Personale-match aps er et konsulenthus, der gennem systematisk og professionel udvælgelse finder kvalificerede medarbejdere til faste stillinger samt korte og længerevarende vikariater. Vi er medlem af Dansk Erhverv og er autoriseret af Vikarbureauernes Brancheforening, hvilket er din garanti for ordnede forhold.

 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Lagerassistent på daghold

PERSONALE-MATCH ApS

Vi søger en erfaren lagerassistent, der kan arbejde effektivt og skabe gode resultater. Stillingen Vi søger en lagermedarbejder, der kan assistere det eksisterende team i en større, privatejet virksomhed i Albertslund. Du kommer til at referere til ...
Indrykket:18. september 2018
Udløbsdato:18. oktober 2018

Lagermedarbejder til aftenhold

PERSONALE-MATCH ApS

Høje-Taastrup
Har du lagererfaring med truckkørsel og kan du arbejde i et højt tempo? Vil du være en del af en spændende virksomhed i hovedstadsområdet på deres aftenhold? StillingenVi søger, for en kunde med lokation i hovedstadsområdet, en erfaren lagermedarbej...
Indrykket:5. september 2018
Udløbsdato:20. september 2018

ScanPeople søger for Fritz Schur Technical Group en arbejdende Teamleder til lager

SCANPEOPLE ApS

Høje-Taastrup
Vil du trives som spillende træner og med ledelse af et lager team på ca. 5 medarbejdere? Forstår du vigtigheden af deadlines, kvalitet og opnåelse af opstillede mål? Er du en teamspiller der formår at få enderne til at nå sammen? Hvis ja, så er du ...
Indrykket:17. september 2018
Udløbsdato:26. september 2018