Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Lagerassistent til forefaldende arbejde

Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329829426Phoenix-8178328a12018-06-11T00:00:00Lagerassistent til forefaldende arbejde

Er du effektiv og hårdtarbejdende? Er du handlekraftig og kan tage fat? Så tilbyder en af vores kunder et spændende job som lagerassistent i Storkøbenhavn med opstart hurtigst muligt.

 

Stillingen
Vores kunde søger en medarbejder til deres lager i tidsrummet 7-16 på hverdage.

Du vil få en alsidig arbejdsdag, hvor dine arbejdsopgaver vil variere. Lageret er en vigtig del af virksomhedens daglige drift og servicering af kunder, leverandører samt samarbejdspartnere.

Du kommer bl.a. til at flytte kasser i forskellige størrelser fra container til paller, klargøring af produkter til forsendelse, modtagelse og registrering af reklamationsvarer, ompakning, påsætning af labels samt andre forefaldende opgaver.  

Du kommer til at indgå i et mindre team, men du vil få ansvar for egne ansvarsområder, som skal færdiggøres i samarbejde med dine kollegaer, selvom meget af dit arbejde vil foregå selvstændigt.

 

Kvalifikationer
For at få succes i jobbet forestiller vi os, at du:

  • Er engageret i dit arbejde
  • Er mødestabil
  • Er ansvarsbevidst
  • Er omstillingsparat og udviser fleksibilitet
  • Er fysisk stærk, kan tage fat samt kan tåle tunge løft

Erfaring med lagerarbejde er en fordel, men ikke et krav i denne stilling!

Du tilbydes
Kan du matche ovenstående, kan vi tilbyde et spændende job ude hos en af vores kunder. Du kommer til at arbejde i virksomhed, hvor du har mulighed for at udvikle dine faglige samt personlige kompetencer, samt giver de chancen for at afprøve forskellige typer af lageropgaver.

Lønnen gives efter kvalifikationer. Der i første omgang tale om et kortere vikariat, men med mulighed for forlængelse på sigt for den rette kandidat.


Søg jobbet 
Hvis du kan se dig selv i ovenstående job, kan du søge stillingen ved at ansøge online på linket nederst til venstre. Vi holder løbende samtaler på vores kontor i Taastrup. 

Personale-match benytter udelukkende elektronisk rekruttering, og det er kun muligt at søge stillingen online via linket nederst. Ansøgninger sendt via mail kommer ikke i betragtning.

 

2018-07-18T00:50:44.803 Er du effektiv og hårdtarbejdende? Er du handlekraftig og kan tage fat? Så tilbyder en af vores kunder et spændende job som lagerassistent i Storkøbenhavn med opstart hurtigst muligt. StillingenVores kunde søger en medarbejder til deres lager i tidsrummet 7-16 på hverdage. Du vil få en alsidig arbejdsdag, hvor dine arbejdsopgaver vil variere. Lageret er en vigtig del af virksomhedens daglige drift og servicering af kunder, leverandører samt samarbejdspartnere. Du kommer bl.a. til at flytte kasser i forskellige størrelser fra container til paller, klargøring af produkter til forsendelse, modtagelse og registrering af reklamationsvarer, ompakning, påsætning af labels samt andre forefaldende opgaver. Du kommer til at indgå i et mindre team, men du vil få ansvar for egne ansvarsområder, som skal færdiggøres i samarbejde med dine kollegaer, selvom meget af dit arbejde vil foregå selvstændigt. Kvalifikationer For at få succes i jobbet forestiller vi os, at du: Er engageret i dit arbejde Er mødestabil Er ansvarsbevidst Er omstillingsparat og udviser fleksibilitet Er fysisk stærk, kan tage fat samt kan tåle tunge løft Erfaring med lagerarbejde er en fordel, men ikke et krav i denne stilling! Du tilbydes Kan du matche ovenstående, kan vi tilbyde et spændende job ude hos en af vores kunder. Du kommer til at arbejde i virksomhed, hvor du har mulighed for at udvikle dine faglige samt personlige kompetencer, samt giver de chancen for at afprøve forskellige typer af lageropgaver. Lønnen gives efter kvalifikationer. Der i første omgang tale om et kortere vikariat, men med mulighed for forlængelse på sigt for den rette kandidat. Søg jobbet Hvis du kan se dig selv i ovenstående job, kan du søge stillingen ved at ansøge online på linket nederst til venstre. Vi holder løbende samtaler på vores kontor i Taastrup. Personale-match benytter udelukkende elektronisk rekruttering, og det er kun muligt at søge stillingen online via linket nederst. Ansøgninger sendt via mail kommer ikke i betragtning.11Jobnet8178328a100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2018-07-17T00:00:000000https://www.personale-match.dk/ledige-jobs/lagerassistent-til-forefaldende-arbejde/0EuropaDanmarkSjælland & øerStorkøbenhavnHøje-Taastrup3283575PERSONALE-MATCH ApS11Rugvænget 222630TaastrupDKDanmark155.6498200012.29147000
email@personale-match.dkDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid47Tidsbegrænset587917JobNet48383151000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=8178328ahttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=8178328ahttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=8178328a&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=8178328a&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Produktion_haandvaerk_og_transport/Industri/4.jpgHos PERSONALE-MATCH ApS søger vi en medarbejder, der er frisk på nye spændende udfordringer.12008001Dansk3Læse/ tale413109Lagerassistent28Industri355578977Annetteemail@personale-match.dkDKDanmarkDKDanmarkda-DK