LAGERCHEF

ELGAARD MANCOM søger for

EKSPEDITIONSLAGER - FØDEVARER - AALBORG

Personaleledelse, lagerstyring og høj kundetilfredshed

Med reference til direktøren og i tæt samarbejde med kørselslederen får du ansvaret for drift og udvikling af et fødevarelager med en meget høj omsætningshastighed. Ansvaret indbefatter varemodtagelse, kvalitetskontrol, lagerstyring, plukning og ordreklargøring. Ledelsesopgaven omfatter 60-70 medarbejdere fordelt på to skift og du tager også selv del i opgaveløsningen. Med dagligt 30 afhentende lastbiler med ordretilpassede fødevareleverancer til AB Caterings mere end 3.000 nordjyske kunder sikrer du en effektiv varedistribution og en høj kundetilfredshed. Der lagerføres mere end 12.000 varenumre, herunder frisk kød, fisk, frugt og grønt. Hertil kommer op mod 50.000 produkter og specialiteter, der kan fremskaffes og distribueres indenfor 12-48 timer. Der kan handles online 24 – 7. Gennem struktur og løbende motivation af dine medarbejdere sikrer du en kontinuerlig plukning og klargøring af leverancerne, så de faste distributioner hver dag kan afgå mellem 03.00 og 08.30 om morgenen. Du indgår i virksomhedens lederteam.

Erfaring, struktur og motivation

….er nøgleordene for den nye lagerchef. Din baggrund omfatter flere års erfaring med ledelse af et ekspeditionslager og du er vant til selv at deltage aktivt i opgaverne, uden at tabe overblikket. Har du kendskab til fødevarer er det et ekstra plus. Som person nyder du at være i orkanens øje. Du kan holde hovedet koldt og er både operationel, systematisk og praktisk anlagt. Du er selvstændig og fleksibel og kan holde mange bolde i luften. Med godt humør og et skarpt blik for detaljer og struktur er du en motiverende leder, der formår at samarbejde til alle sider. Du er rutineret bruger af IT og har et godt kendskab til systembaseret lagerstyring. Har du truckkort og stort køretøj er det et plus.

Hands-on ledelsesopgave

Du tilbydes en spændende hands-on ledelsesopgave i en meget dynamisk virksomhed med en høj anciennitet og hvor alle trækker på samme hammel. Stillingen er en nøgleposition for virksomheden og du er helt tæt på beslutningerne. Kulturen er uformel og der er udpræget fokus på kundetilfredshed og -service.

Gagepakken udgøres af en fast løn og pension samt virksomhedsbonus.

Fremsend din ansøgning med CV gerne som pdf ved at klikke på nedenstående link ”Søg stillingen”.

AB Catering indgår i Dansk Cater A/S og er med fokus på lokalkendskab, kunden og det gode købmandskab, totalleverandør af fødevarer og nonfood-artikler til alle Danmarks køkkener og spisesteder. AB Catering, Aalborg A/S i Nørresundby er et selvstændigt selskab og har ca. 130 faste medarbejdere og 55 deltidsansatte.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.