Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

LAGEREKSPEDIENT

Bahne på Fisketorvet søger en dygtig og erfaren lagerekspedient hurtigst muligt.

Stillingen omfatter ansvaret for hele varehåndteringen – dvs. modtagelse, mærkning og placering af varer på lageret. Jobbet vil samtidig bestå af ca. 2 timers rengøring hver morgen med støvsugning/vask af gulv samt rengøring af diverse rum i butikken. Du vil herudover fungere som butikkens servicemedarbejder og skal således kunne løse diverse løbende praktiske opgaver.

Du har gode IT-kvalifikationer, har erfaring fra lignende job og lyst til et fysisk betonet arbejde. Du er ordensmenneske og god til at samarbejde - også i stressede situationer.

Vi tilbyder en spændende og udfordrende hverdag sammen med dygtige og kompetente kolleger i et stærkt og humørfyldt team.

Skriftlig ansøgning mærket ”Lager/Fisketorvet” (Word/PDF – og gerne med foto) sendes til Annette Olsson på mail: aol2@bahne.dk.

Alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, race, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

Såfremt du ikke har hørt fra os inden for 3-4 uger, er stillingen besat til anden side.

 

Fisketorvet Shopping Center 201 * Kalvebod Brygge 59 *1560 København V * www.bahne.dk

Bahne er en kapitalkæde med 19 store livsstilsbutikker i Danmark. Se mere på www.bahne.dk.

 Vi er en dynamisk virksomhed, som arbejder med 5 nøgleværdier:

Keep it Simple, Teamwork, Ærlighed, Præstation og Glæde.

 

 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her