Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Lagerekspedient med central rolle med ansvar for lager.

Lagerekspedient

Central rolle med ansvar for lager

Hos Danucare er fleksibilitet, tryghed, sikkerhed og kundetilpassede løsninger nogle af de nøgleord, der danner grundlaget for at kunne tilbyde vores kunder den bedste service samt hurtig og sikker levering. I DanuCare har vi stort branchekendskab, og Danucare stræber hver dag efter at leve op til målsætningen om at tilbyde kunden et professionelt og udviklende samarbejde med konstant fokus på, hvilke løsninger Danucare som helhed kan levere til kunden. DanuCare står for sikkerhed og tryghed til vores kunder, der har behov for at få klinisk ernæring, enten som sondemad eller, i en kortere eller længere periode, som supplement i form af ernæringsdrikke eller anden form for berigelsesprodukt til den almindelige kost. 

Med direkte reference til direktøren, vil du blive ansvarlig for den daglige drift af lageret, som er beliggende i Nykøbing på Falster.

Dine primære arbejdsopgaver er dels pluk og pak, herudover vil du skulle bruge ca. 30 procent af din arbejdstid på ad hoc kontorarbejde, og det vil derfor være en fordel, hvis du har erfaring med kundebetjening og andre administrative opgaver, men ikke et krav. 

Med ansvar for lageret søger DanuCare derfor en profil med følgende erfaringer;

  • Ansvar for pluk og pak af varer
  • Drift og udvikling af lagerfunktionen, inklusive driftsanalyser
  • Sikre optimale betingelser og flow i logistik
  • Samarbejde med øvrige kolleger
  • Varemodtagelse, herunder reklamationshåndtering
  • Indkøb af emballager og andet under lagerdrift
  • Kundebetjening / kundeservice 

Din baggrund: Måske kommer du fra en lignende stilling, hvor såvel den administrative rolle og det at være en del af den daglige drift har gået hånd i hånd. Du arbejder som lagerekspedient, men du er nu klar til mere selvstændigt ansvar for hele lagerdriften. Har du en relevant teoretisk uddannelse, er det en fordel, men ikke et krav. 

Din profil: Vi søger en profil, der er fysisk robust, en person der er passioneret og engageret i sit arbejde, en der ønsker ansvar og ikke er bange for at tage beslutninger. Vi ønsker os en kollega, der ser muligheder frem for begrænsninger og som ønsker at sætte sit eget præg på DanuCares lager. Du er den der ”kan regne den ud” og herefter udfører tiltag/forandring. Du trives i en rolle med ansvar, struktur og orden, og tager gerne ansvar for processen og for virksomheden. 

DanuCare tilbyder en spændende stilling med en central og vigtig position. Der er rig mulighed for at udvikle sig fagligt og personligt – herunder at arbejde strategisk med vigtige områder for DanuCares servicegrad og fleksibilitet. Stillingen er pt. på 37 timer pr. uge. Vi kan tilbyde dig løn efter kvalifikationer. 

Tiltrædelse snarest muligt

Ønsker du at høre mere om stillingen kan du kontakte Direktør Sander Bille på tlf. 2899 4711.

Send din ansøgning senest den 24. april 2021, vi indkalder løbende til samtale.

Send din ansøgning til info@danucare.dk

Vi glæder os meget til at høre fra dig.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.