Gem job

Lagermedarbejder

Lagermedarbejder søges

 

Til vores lager i Nykøbing Mors søger vi en erfaren lagermedarbejder, der søger nye udfordringer. Du skal, i samarbejde med vores øvrige medarbejdere i Nykøbing, varetage de daglige funktioner på lageret.

 

Jobbet indeholder

  • Ekspedition af kunder, værksted og montører.
  • Bestilling af varer hos vores leverandører.
  • Deltagelse i relevante kurser hos vores leverandører.
  • Målrettet salg af tilbehør til vores kunder.
  • Andre naturlige opgaver der er forbundet med jobbet.

Fagligt forventer vi

Vi forventer, at du har tidligere erfaring som lagermedarbejder, ligesom du skal have erfaring med landbrugsmaskiner eller entreprenørmaskiner. Derudover forventer vi, at du har kendskab til Navision eller tilsvarende IT system. Som medarbejder hos Vinderup Maskiner A/S forventes det, at du er selvstændig, fleksibel og løsningsorienteret, ligesom du skal kunne supplere og udføre et tæt samarbejde med vores nuværende team af medarbejdere, både i Vinderup og Nykøbing.

 

Vi tilbyder

Et afvekslende job med spændende udfordringer. Vinderup Maskiner A/S er i konstant udvikling, hvilket skaber rammerne om en dynamisk arbejdsplads.

Løn efter kvalifikationer.

 

Stillingen ønskes besat hurtigst muligt og samtaler afholdes løbende.

 

Du kan få yderlig information ved henvendelse til Jesper Toftdahl Sørensen,

tlf. 21 65 84 88 eller jespertoftdahl@vindmask.dk

Vinderup Maskiner A/S beskæftiger i dag 50 medarbejdere fordelt på afdelingerne i Vinderup og i Nykøbing. Vi er CLAAS forhandler i Midt-og Vestjylland og forhandler derudover MI, Amazone, Hardi, Bednar, Lemken og Fliegl. Ligeledes har vi eget import og salg af VM LOADER minilæssere, VM Dina halmvogne og AVENGER kompakttraktorer. Vi er en virksomhed i konstant udvikling. Vinderup Maskiner A/S er en del af Danish Agro koncernen.Gem job

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Gem

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.