Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Lagermedarbejder

Til vores færdigvarelager i Vejen søger vi frisk og engageret lagermedarbejder, hvor du skal indgå i et team på ca. 15 personer, og som vil være med til at at sikre lagrene den bedst mulige levering – internt som eksternt.

Færdigvarelageret beskæftiger lagermedarbejdere, som dagligt indlagrer, ekspederer og sender varer til ind- og udland. Afdelingen er sidste led i produktionskæden, og derfor bl.a. ansvarlig for at videredistributionen af produkterne sker korrekt.

Du får reference til Driftslederen for lageret.

Hvorfor skal du søge dette job?

Du får en unik mulighed for at blive en del af et effektivt team, som er ansvarlige for de emner, der sendes videre internt eller ud til kunden. Du får en dagligdag i et godt arbejdsmiljø, hvor du får mulighed for at udvikle dig både fagligt og socialt.

Vi sikrer dine faglige kompetencer gennem nødvendig efteruddannelse og sparring i takt med afdelingens udvikling. SAP erfaring vil være en fordel.

Jobprofil

Dit primære ansvarsområde vil være lagerarbejde på færdigvarelageret.

Opgaverne omfatter bl.a.:

Pluk i op til 6 meters højde

Pakning

Forsendelse

Intern service

Daglig ordrestyring

Deltagelse i den løbende udvikling

Opretholdelse af et meget højt kvalitetsniveau

Ad hoc opgaver

Personprofil

Vi forestiller os, du er uddannet inden for Lager Logistik, gerne med erfaring inden for området. Du har truck ertifikat og har PC kendskab på brugerniveau herunder også kendskab til lagerstyringssystem.

I dit daglige arbejde er faglig stolthed og perfektionisme vigtige faktorer. Du arbejder selvstændigt og i teams. Vores produkter er kendt for kvalitet og design, derfor er det vigtigt, du har fokus på detaljen, og er omhyggeligt i dit arbejde.

Du taler og skriver dansk.

Vi tilbyder

Et udfordrende job I en professionel, dynamisk, men samtidig uformel organisation.

En organisation, hvor virksomhedskulturen er forankret i en stærk og passioneret dansk designarv, en vision om at overgå kundernes forventninger og om at levere markant design, der former lys. Vi fokuserer på det der er vigtigst. En kultur der har som mål at bygge hinanden op. Vi deler vores erfaringer, viden, lidenskab og livssyn for at udvikle os og få det bedste ud af hinanden.

Praktiske oplysninger

Ønsker du yderligere informationer om stillingen, er du velkommen til at kontakte Otto Ottosen på mail oot@louispoulsen.dk

Skriftlig ansøgning og CV kan oploades på vores website www.louispoulsen.com

Send din ansøgning hurtigst muligt da vi afslutter rekrutteringsprocessen, når den rette kandidat viser sig.

Klik her: for print


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.