Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Lagermedarbejder med håndværksmæssige kvaliteter

G&G DANMARK I DRAGØR SØGER LAGERMEDARBEJDER MED FLAIR FOR HÅNDVÆRK

 

G&G DANMARK/PAUL MITCHELL leverer hårprodukter til frisørsaloner, med dag til dag levering og et højt serviceniveau er du et vigtigt led i at vi som virksomhed har succes.

 

 • Du har ansvaret for modtagelse og afsendelse af varer
 • Du har kørekort til bil og truckcertifikat
 • Du er mødestabil
 • Du passer godt på dit helbred og holder dig i god fysisk form
 • Du tager dig selv og dit arbejde seriøst, derfor er kvalitet, mål og loyalitet vigtigt for dig
 • Du har overblik og kan se ting i sammenhæng i forretningen

 

Vi søger en timelønnet lagermedarbejder på fuld tid, til tiltrædelse snarest.

 

Send ansøgning til: jm@paulmitchell.dk

 

For spørgsmål kan du kontakte Jesper Monrad på 28341878

 

G&G Danmark A. P. Møllers Allé 1-3 2791 Dragør


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330061494Phoenix-7db65ad012019-07-18T00:00:00Lagermedarbejder med håndværksmæssige kvaliteter

G&G DANMARK I DRAGØR SØGER LAGERMEDARBEJDER MED FLAIR FOR HÅNDVÆRK

 

G&G DANMARK/PAUL MITCHELL leverer hårprodukter til frisørsaloner, med dag til dag levering og et højt serviceniveau er du et vigtigt led i at vi som virksomhed har succes.

 

 • Du har ansvaret for modtagelse og afsendelse af varer
 • Du har kørekort til bil og truckcertifikat
 • Du er mødestabil
 • Du passer godt på dit helbred og holder dig i god fysisk form
 • Du tager dig selv og dit arbejde seriøst, derfor er kvalitet, mål og loyalitet vigtigt for dig
 • Du har overblik og kan se ting i sammenhæng i forretningen

 

Vi søger en timelønnet lagermedarbejder på fuld tid, til tiltrædelse snarest.

 

Send ansøgning til: jm@paulmitchell.dk

 

For spørgsmål kan du kontakte Jesper Monrad på 28341878

 

G&G Danmark A. P. Møllers Allé 1-3 2791 Dragør

2019-08-03T00:51:22.370 G G DANMARK I DRAGØR SØGER LAGERMEDARBEJDER MED FLAIR FOR HÅNDV RK G G DANMARK PAUL MITCHELL leverer hårprodukter til frisørsaloner, med dag til dag levering og et højt serviceniveau er du et vigtigt led i at vi som virksomhed har succes. Du har ansvaret for modtagelse og afsendelse af varer Du har kørekort til bil og truckcertifikat Du er mødestabil Du passer godt på dit helbred og holder dig i god fysisk form Du tager dig selv og dit arbejde seriøst, derfor er kvalitet, mål og loyalitet vigtigt for dig Du har overblik og kan se ting i sammenhæng i forretningen Vi søger en timelønnet lagermedarbejder på fuld tid, til tiltrædelse snarest. Send ansøgning til: jm@paulmitchell.dk For spørgsmål kan du kontakte Jesper Monrad på 28341878 G G Danmark A. P. Møllers All 1-3 2791 Dragør11jobnet7db65ad0100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-08-02T00:00:0000010EuropaDanmarkSjælland & øerStorkøbenhavnDragør3563802Paul Mitchell - G & G DANMARK A/S11A. P. Møllers Alle 1-32791DragørDKDanmark0
jm@paulmitchell.dkDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent794202JobNet5019716501971610016-07-20190https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=7db65ad0https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=7db65ad0https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=7db65ad0&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=7db65ad0&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Produktion_haandvaerk_og_transport/Industri/3.jpgSom Lagermedarbejder hos Paul Mitchell - G & G DANMARK A/S bliver du en del af et godt arbejdsmiljø og bliver dagligt mødt af nye spændende udfordringer.12008001Dansk3Læse/ tale933015Lagermedarbejder28Industri362207256jm@paulmitchell.dkjm@paulmitchell.dkDKDanmarkDKDanmark330077675Lagermedarbejder til Pluk & Pak - MED truckkortRobot Arbejdssted: Til vores kunde, som er en større virksomhed i udkanten af Farum søges en erfaren lagermedarbejder, MEGET gerne med erfaring med pluk og pack. Du SKAL have et truck kort. Der er gode muligheder for at vikariatet fortsætter til December, med evt. fastansættelse. Timeløn: 142,55 kr. Om stillingen: Dine væsentligste arbejdsopgaver vil være: Vedligeholdelse af lageret Pluk og pak Forfaldende arbejde Kørsel med truck Endvidere forestiller vi os derfor at du har er: Du SKAL have et truck kort Mødestabil Fleksibel Du skal kunne tale og læse dansk I fysisk god form Du tilbydes: Et job i en travl og spændende virksomhed i udvikling Et uformelt arbejdsmiljø med en frisk omgangstone, plads til humor og en frisk bemærkning Løn efter gældende overenskomst, inklusive pensionsordningen m.m. Gode arbejdstider Yderligere oplysninger: CV bedes til mail: mail@vikarringen.dk, Mrk.: FARUM TRUCK . Da stillingen ønskes besat hurtigst muligt, afholdes der samtaler løbende.

Arbejdssted:

Til vores kunde, som er en større virksomhed i udkanten af Farum søges en erfaren lagermedarbejder, MEGET gerne med erfaring med pluk og pack. Du SKAL have et truck kort.

Der er gode muligheder for at vikariatet fortsætter til December, med evt. fastansættelse.

Timeløn: 142,55 kr.

Om stillingen:  

Dine væsentligste arbejdsopgaver vil være:

 • Vedligeholdelse af lageret
 • Pluk og pak
 • Forfaldende arbejde      
 • Kørsel med truck

Endvidere forestiller vi os derfor at du har/er:

 • Du SKAL have et truck kort
 • Mødestabil
 • Fleksibel
 • Du skal kunne tale og læse dansk
 • I fysisk god form              

Du tilbydes:

 • Et job i en travl og spændende virksomhed i udvikling
 • Et uformelt arbejdsmiljø med en frisk omgangstone, plads til humor og en frisk bemærkning
 • Løn efter gældende overenskomst, inklusive pensionsordningen m.m.
 • Gode arbejdstider          

Yderligere oplysninger:  

CV bedes til mail: mail@vikarringen.dk, Mrk.: ”FARUM TRUCK”. Da stillingen ønskes besat hurtigst muligt, afholdes der samtaler løbende.   

 

 

VIKARRINGEN ApSVærløse2019-08-23T00:00:002019-08-25T00:00:00
330076218Medarbejder til lager, med forkærlighed for at levere legendarisk lagerarbejdeRobot Jobbet Vil du være med til at hæve standarden inden for IT service løsninger? Trives du i en ambitiøs IT servicevirksomhed med store vækstmål? Har du en positiv indstilling til en travl og udfordrende hverdag? Så er stillingen som Lagermedarbejder hos ADmire, måske noget for dig. Vi søger en alsidig Lagermedarbejder til lagerafdelingen, som udfører en lang række opgaver som modtagelse og indskrivning af IT udstyr, pakning, håndtering af reservedelslager, kørsel og diverse ad-hoc opgaver. Samtidigt løses der andre opgaver hovedsageligt omkring IT udstyr, som lasergravering og konfiguration samt andre projektbaserede logistikopgaver. Vi forventer du kan arbejde selvstændigt og at du i samarbejde med Logistikchefen er med til at forme arbejdsdagen optimalt, i en mindre afdeling hvor der er meget travlt, men med glade kollegaer med nogenlunde humor. Om dig Det er en forudsætning at du har kørekort (B-Kørekort)Vi forventer at kendskab til office og IT generelt. Samtidigt er det en fordel hvis du har certifikat og erfaring med at betjene en gaffeltruck. Du er en glad og positiv person som trives i en afdeling hvor det går meget stærkt. Tidligere erfaring fra lignende stillinger er et plus.Endvidere forventer vi at du er.. hurtig til at lære nye ting omstillingsparat og proaktiv selvstændig, pligtopfyldende og ansvarsbevidst struktureret, kvalitetsbevidst og omhyggelig serviceminded og imødekommende overfor kollegaer og kunder god til at prioritere arbejdsopgaver og har stort overblik teamplayer med en udadvendt personlighed og humor glad for nye udfordringer i et dynamisk arbejdsmiljøLøn og information Løn efter kvalifikationer, erfaring, og kompetencer. Straffeattest skal fremvises.Virksomheden tilbyder også sundhedsforsikring og frisør i arbejdstiden, samt en indbydende frokostordning. Lyder stillingen som noget for dig, så send ansøgning, CV, og et vellignende billede til os på job@admire.dk med overskriften Lagermedarbejder Eventuelle spørgsmål til stillingen, rettes direkte til Logistikchef Kenni Lisdorf på tlf. 51203620 eller kl@admire.dk

Jobbet
Vil du være med til at hæve standarden inden for IT service løsninger?
Trives du i en ambitiøs IT servicevirksomhed med store vækstmål?
Har du en positiv indstilling til en travl og udfordrende hverdag?
Så er stillingen som Lagermedarbejder hos ADmire, måske noget for dig.

Vi søger en alsidig Lagermedarbejder til lagerafdelingen, som udfører en lang række opgaver som modtagelse og indskrivning af IT udstyr, pakning, håndtering af reservedelslager, kørsel og diverse ad-hoc opgaver.

Samtidigt løses der andre opgaver hovedsageligt omkring IT udstyr, som lasergravering og konfiguration samt andre projektbaserede logistikopgaver.

Vi forventer du kan arbejde selvstændigt og at du i samarbejde med Logistikchefen er med til at forme arbejdsdagen optimalt, i en mindre afdeling hvor der er meget travlt, men med glade kollegaer med nogenlunde humor.


Om dig
Det er en forudsætning at du har kørekort (B-Kørekort)
Vi forventer at kendskab til office og IT generelt.
Samtidigt er det en fordel hvis du har certifikat og erfaring med at betjene en gaffeltruck.

Du er en glad og positiv person som trives i en afdeling hvor det går meget stærkt.
Tidligere erfaring fra lignende stillinger er et plus.


Endvidere forventer vi at du er..

• hurtig til at lære nye ting
• omstillingsparat og proaktiv
• selvstændig, pligtopfyldende og ansvarsbevidst
• struktureret, kvalitetsbevidst og omhyggelig
• serviceminded og imødekommende overfor kollegaer og kunder
• god til at prioritere arbejdsopgaver og har stort overblik
• teamplayer med en udadvendt personlighed og humor
• glad for nye udfordringer i et dynamisk arbejdsmiljø


Løn og information
Løn efter kvalifikationer, erfaring, og kompetencer. Straffeattest skal fremvises.
Virksomheden tilbyder også sundhedsforsikring og frisør i arbejdstiden, samt en indbydende frokostordning.

Lyder stillingen som noget for dig, så send ansøgning, CV, og et vellignende billede til os på job@admire.dk med overskriften ”Lagermedarbejder”

Eventuelle spørgsmål til stillingen, rettes direkte til Logistikchef Kenni Lisdorf på tlf. 51203620 eller kl@admire.dk

ADMIRE ApSSkovlunde2019-08-21T00:00:002019-10-14T00:00:00
330070361Lagermedarbejder i AlbertslundRobot Fuldtidsstilling på vores eksterne lager på Stensmosevej 15, 2620 Albertslund. Vi handler udelukkende med tøj, sko, tasker og accessories fra europæiske brands. Det omhandler mange af de brands man finder i Danmark og resten af Europa. Vi er på udkig efter en energisk lagermedarbejder, som er i stand til at arbejde strukturet med klargøring af tøj til en outletkæde pt. bestående af tre butikker. Du vil indgå i et team. Dit job vil indebære: At sortere og arbejde systematisk med alle vores varer på lageret Læsse nye varer af lastvogne og køre ind på lageret Tælle varer op Klargøre tøj og evt. køre det ud til butikker og læsse af Klargøre tøj til vores øvrige engrokunder fra resten af verden Vi er interesserede i at drive en god forretning, så vi går meget op i, at vores medarbejdere trives. I den forstand, giver vi medarbejderne frihed til at tænke selv og dele sine ideer med resten af teamet. På den måde vokser vi sammen og tager alle del i denne rejse. Vores krav er, at ansøgeren: Har erfaring fra lagerstilling Det er et plus, hvis ansøger: Har kørekort Truckcertifikat Kan dokumentere få sygedage Har erfaring med noget, der kan gavne en stilling som denne Tiltræddelse hurtigst muligt. Send CV og ansøgning til mothaibesh@gmail.com. Noter Lagermedarbejder i emnefæltet. Vi holder jobsamtaler løbende. Vi ser frem til at høre fra dig og glæder os til at byde vores nye lagermedarbejder velkommen om bord. COME OUT LET S SHOP Stensmosevej 15, 2620 Albertslund

Fuldtidsstilling på vores eksterne lager på Stensmosevej 15, 2620 Albertslund.

Vi handler udelukkende med tøj, sko, tasker og accessories fra europæiske brands. Det omhandler mange af de brands man finder i Danmark og resten af Europa. 

Vi er på udkig efter en energisk lagermedarbejder, som er i stand til at arbejde strukturet med klargøring af tøj til en outletkæde pt. bestående af tre butikker. Du vil indgå i et team. 

Dit job vil indebære:

At sortere og arbejde systematisk med alle vores varer på lageret

Læsse nye varer af lastvogne og køre ind på lageret

Tælle varer op 

Klargøre tøj og evt. køre det ud til butikker og læsse af

Klargøre tøj til vores øvrige engrokunder fra resten af verden

 

Vi er interesserede i at drive en god forretning, så vi går meget op i, at vores medarbejdere trives. I den forstand, giver vi medarbejderne frihed til at tænke selv og dele sine ideer med resten af teamet. På den måde vokser vi sammen og tager alle del i denne rejse.

 

Vores krav er, at ansøgeren:

Har erfaring fra lagerstilling

 

Det er et plus, hvis ansøger:

Har kørekort

Truckcertifikat

Kan dokumentere få sygedage

Har erfaring med noget, der kan gavne en stilling som denne

 

Tiltræddelse hurtigst muligt.

 

Send CV og ansøgning til mothaibesh@gmail.com. Noter 'Lagermedarbejder' i emnefæltet.

Vi holder jobsamtaler løbende.

 

Vi ser frem til at høre fra dig og glæder os til at byde vores nye lagermedarbejder velkommen om bord.

 

COME OUT LET'S SHOP

Stensmosevej 15,

2620 Albertslund

EUROPA NEW FASHION ApSAlbertslund2019-08-10T00:00:002019-08-25T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Lagermedarbejder til Pluk & Pak - MED truckkort

VIKARRINGEN ApS

Værløse
Arbejdssted: Til vores kunde, som er en større virksomhed i udkanten af Farum søges en erfaren lagermedarbejder, MEGET gerne med erfaring med pluk og pack. Du SKAL have et truck kort. Der er gode muligheder for at vikariatet fortsætter til December,...
Indrykket:23. august 2019
Udløbsdato:25. august 2019

Medarbejder til lager, med forkærlighed for at levere legendarisk lagerarbejde

ADMIRE ApS

Skovlunde
Jobbet Vil du være med til at hæve standarden inden for IT service løsninger? Trives du i en ambitiøs IT servicevirksomhed med store vækstmål? Har du en positiv indstilling til en travl og udfordrende hverdag? Så er stillingen som Lagermedarbejder h...
Indrykket:21. august 2019
Udløbsdato:14. oktober 2019

Lagermedarbejder i Albertslund

EUROPA NEW FASHION ApS

Albertslund
Fuldtidsstilling på vores eksterne lager på Stensmosevej 15, 2620 Albertslund. Vi handler udelukkende med tøj, sko, tasker og accessories fra europæiske brands. Det omhandler mange af de brands man finder i Danmark og resten af Europa. Vi er på udki...
Indrykket:10. august 2019
Udløbsdato:25. august 2019