Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Lagermedarbejder søges

Vi søger hurtigst muligt en erfaren medarbejder til lager på daghold. Som lagermedarbejder her bliver du en del af et team med engagerede kolleger.

Arbejdsopgaver i denne stilling:

  • Plukning af dele til produktions- og reservedelsordrer.
  • Pakning og forsendelse af reservedelsordrer.
  • Diverse opgaver på lageret.

Omkring dig til denne stilling: Vi forventer, at du har erfaring fra lagerarbejde i en lignende stilling i industrien. Det er vigtigt, at du kan arbejde selvstændigt, og at du er omhyggelig og ansvarsbevidst i forhold til dine opgaver.

Til jobbet er det en fordel, at du har truck certifikat og har PC kendskab på brugerniveau.

Hvad tilbyder vi? En spændende stilling på en større industrivirksomhed. Du bliver del af et engageret team. Arbejdstiden er på 37 timer ugentligt i dagtiderne. Dette er et projekt til at starte med, hvor vi kan se 2 mdr. frem til at starte med. Løn efter kvalifikationer.

Spørgsmål: Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte HR-konsulent Henrik på tlf.: 86 42 35 40 hverdage imellem 08.00 til 16.00. HR-Industries gennemfører samtaler løbende og stillingen kan blive besat inden ansøgningsfristens udløb, så søg straks.

SØG STILLINGEN: Ansøgning med CV kan oprettes på http://www.hr-industries.axp.dk/ - job nr.  51937
Når du klikker på linket, føres du automatisk over i HR-Industries system, hvor din ansøgning, CV og øvrige bilag kan uploades.

Er du tidligere ansat eller har du tidligere oprettet en profil hos os, skal du i stedet logge på med dit brugernavn og adgangskode, som du tidligere har fået fremsendt. Herefter skal du under ”Kontakt bureauet” skrive til os, at du vil tilknyttes ønskede stillingsnummer.
Har du ikke eller har glemt brugernavn og password, kan du kontakte os for at få tilsendt et ny.
Log ind på: https://www.hr-industries.axp.dk/temp_web/login.php

Om HR-Industries: HR-Industries er et rekrutteringsbureau med speciale i industrien. Vi beskæftiger os kun med rekruttering af medarbejdere til industriens virksomheder, og vi har dyb indsigt i industrivirksomheders behov for arbejdskraft. Desuden har vi selv en baggrund indenfor industrien. Derfor taler vi industriens sprog, og vi ved, hvad der er vigtigt som medarbejder.

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.