Lagermedarbejder til aftenhold

Jobbeskrivelse:

JobTeam A/S søger for en kunde i Esbjerg, en lagermand til aftenhold. Arbejdet består af at losse og læsse lastbiler, det er store elementer der skal læsses og losses. Du skal have kørekort til stor lastbil med anhænger

Primære arbejdsopgaver:

De primære arbejdsopgaver vil være følgende:

 • Truckkørsel
 • Læsse og losse
 • Lastbil kørsel
 • Lager

Faglige kvalifikationer:

For at komme i betragtning til stillingen skal du have følgende:

 • Kørekort til stor lastbil
 • Truckcertifikat
 • Erfaring med læsse og losse stor elementer

Personlige kvalifikationer:

 • Mødestabil
 • Arbejdsvillig - der kan forekomme overarbejde
 • Lærenem

Ansøgning

Har ovenstående vakt din interesse, så send din ansøgning og CV til jes@jobteam.dk


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330044469Phoenix-9ff80db912019-06-17T00:00:00Lagermedarbejder til aftenhold

Jobbeskrivelse:

JobTeam A/S søger for en kunde i Esbjerg, en lagermand til aftenhold. Arbejdet består af at losse og læsse lastbiler, det er store elementer der skal læsses og losses. Du skal have kørekort til stor lastbil med anhænger

Primære arbejdsopgaver:

De primære arbejdsopgaver vil være følgende:

 • Truckkørsel
 • Læsse og losse
 • Lastbil kørsel
 • Lager

Faglige kvalifikationer:

For at komme i betragtning til stillingen skal du have følgende:

 • Kørekort til stor lastbil
 • Truckcertifikat
 • Erfaring med læsse og losse stor elementer

Personlige kvalifikationer:

 • Mødestabil
 • Arbejdsvillig - der kan forekomme overarbejde
 • Lærenem

Ansøgning

Har ovenstående vakt din interesse, så send din ansøgning og CV til jes@jobteam.dk

Jobbeskrivelse: JobTeam A S søger for en kunde i Esbjerg, en lagermand til aftenhold. Arbejdet består af at losse og læsse lastbiler, det er store elementer der skal læsses og losses. Du skal have kørekort til stor lastbil med anhænger Primære arbejdsopgaver: De primære arbejdsopgaver vil være følgende: Truckkørsel Læsse og losse Lastbil kørsel Lager Faglige kvalifikationer: For at komme i betragtning til stillingen skal du have følgende: Kørekort til stor lastbil Truckcertifikat Erfaring med læsse og losse stor elementer Personlige kvalifikationer: Mødestabil Arbejdsvillig - der kan forekomme overarbejde Lærenem Ansøgning Har ovenstående vakt din interesse, så send din ansøgning og CV til jes@jobteam.dk11jobnet9ff80db9100000000000aDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-08-12T00:00:0000000EuropaDanmarkJyllandSyd- og SønderjyllandEsbjerg3548337JobTeam Esbjerg A/S11Kongensgade 104. 1.6700EsbjergDKDanmark0DKDanmarkDKDanmark8Fuldtid46Permanent779191JobNet5005780500578010017-06-20190https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=9ff80db9https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=9ff80db9https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=9ff80db9&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=9ff80db9&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButton1Dansk3Læse/ tale933015Lagermedarbejder28Industri362104160noreply@ofir.comDKDanmarkDKDanmark330057998Dygtig lager- og logistik medarbejder til Try & HireRobot Vi skal bruge en frisk og dygtig lagermedarbejder til Haderslev. Stillingen er med henblik på fastansættelse. Du vil starte i et Try Hire forløb igennem Medarbejderne ApS, og efterfølgende overgå til fastansættelse på virksomheden. Løn efter overenskomst. Om dig: - Du har lagererfaring - Du har truckcertifikat - Du er kvalitetsbevidst og detaljeorienteret omkring dit arbejde - Du kan læse, skrive, tale og forstå dansk - Et godt arbejdsklima er vigtigt for dig, hvorfor du gør dit for at bidrage hertil - Du er mødestabil - Du kan fremvise frisk straffeattest Hvis stillingen lyder interessant, bedes du oprette en profil via http: www.medarbejderne.axp.dk tabindex -1 hvorefter du vil blive kaldt ind til en vikarsamtale. Samtalen vil foregå i Vejen. Grundet persondataforordningen vil ansøgninger via email IKKE blive taget i betragtning, og vil blive slettet. Er du allerede oprettet i vores emnebank, så kontakt os gerne. Ved spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Anne Louise på tlf. 30 82 01 81 hverdage mellem kl. 09:00 - 14:00.

Vi skal bruge en frisk og dygtig lagermedarbejder til Haderslev.  

Stillingen er med henblik på fastansættelse. Du vil starte i et Try & Hire forløb igennem Medarbejderne ApS, og efterfølgende overgå til fastansættelse på virksomheden.

Løn efter overenskomst. 

Om dig:

- Du har lagererfaring

- Du har truckcertifikat

- Du er kvalitetsbevidst og detaljeorienteret omkring dit arbejde

- Du kan læse, skrive, tale og forstå dansk 

- Et godt arbejdsklima er vigtigt for dig, hvorfor du gør dit for at bidrage hertil

- Du er mødestabil 

- Du kan fremvise frisk straffeattest

 

Hvis stillingen lyder interessant, bedes du oprette en profil via http://www.medarbejderne.axp.dk" tabindex="-1 hvorefter du vil blive kaldt ind til en vikarsamtale. Samtalen vil foregå i Vejen.

Grundet persondataforordningen vil ansøgninger via email IKKE blive taget i betragtning, og vil blive slettet.

Er du allerede oprettet i vores emnebank, så kontakt os gerne.

Ved spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Anne Louise på tlf. 30 82 01 81 hverdage mellem kl. 09:00 - 14:00.

Medarbejderne ApSHaderslev2019-07-10T00:00:002019-08-04T00:00:00
330061327Erfarne lagermedarbejdere (truckkort) til dagholdRobot Til vores kunde i Kolding søges erfarne lagermedarbejdere med truckcertifikat til daghold i et længerevarende vikariat. Opgaverne består i at pakke og plukke på et lagerhotel, hvor næsten alt arbejde foregår ved truckkørsel. Du skal være en rutineret truckfører, derudover er en god fysik en nødvendighed. Det forventes, at du har en uddannelse inden for lagerbranchen og eller har erfaring fra et lignende job. Vi forventer at du: •har god erfaring med at køre truck og arbejde i højt tempo •har rimelige danskkundskaber, da instruktion og oplæring gives på dansk •har god fysisk og ikke bange for at tage fat •kan arbejde selvstændigt og selv tage initiativ •er teamplayer og fungere godt i et fællesskab •kan fremvise straffeattest •kan fremvise truckcertifikat og gyldigt kørerkort til personbil •kendskab til håndscanner, fordel ikke et krav Du kommer til at arbejde på daghold mandag - fredag fra kl. 08.00 til 16.00 eller 10.00 - 18.00, men der kan forekomme dage, hvor arbejdstiden kan være længere eller kortere. Vikariatet aftales fra uge til uge, eller måned til måned. Der afholdes individuelle samtaler løbende. Vi tilbyder god overenskomstmæssig løn. Bemærkninger til ansøgningen: Ansøgningen skal indeholde gyldigt telefonnummer og email adresse. Vedlæg et CV for minimum de sidste 6 år med et billede.Send venligst ansøgning på nedenstående weblink, herefter vender vi tilbage med svar til den oplyste email adresse.

Til vores kunde i Kolding søges erfarne lagermedarbejdere med truckcertifikat til daghold i et længerevarende vikariat.

 

Opgaverne består i at pakke og plukke på et lagerhotel, hvor næsten alt arbejde foregår ved truckkørsel. Du skal være en rutineret truckfører, derudover er en god fysik en nødvendighed. Det forventes, at du har en uddannelse inden for lagerbranchen og/eller har erfaring fra et lignende job.

 

Vi forventer at du:
•har god erfaring med at køre truck og arbejde i højt tempo
•har rimelige danskkundskaber, da instruktion og oplæring gives på dansk
•har god fysisk og ikke bange for at tage fat
•kan arbejde selvstændigt og selv tage initiativ
•er teamplayer og fungere godt i et fællesskab
•kan fremvise straffeattest
•kan fremvise truckcertifikat og gyldigt kørerkort til personbil
•kendskab til håndscanner, fordel ikke et krav

 Du kommer til at arbejde på daghold mandag - fredag fra kl. 08.00 til 16.00 eller 10.00 - 18.00, men der kan forekomme dage, hvor arbejdstiden kan være længere eller kortere.

 

Vikariatet aftales fra uge til uge, eller måned til måned.

 

Der afholdes individuelle samtaler løbende.

 

Vi tilbyder god overenskomstmæssig løn.

 

Bemærkninger til ansøgningen:
Ansøgningen skal indeholde gyldigt telefonnummer og email adresse.


Vedlæg et CV for minimum de sidste 6 år med et billede.Send venligst ansøgning på nedenstående weblink, herefter vender vi tilbage med svar til den oplyste email adresse.

Ekspres Vikar ApS - Kolding Afd.Kolding2019-07-17T00:00:002019-07-31T00:00:00
330060245Pakkeri- og lagermedarbejder, Danmark Protein - Nr. ViumRobot Pakkeri- og lagermedarbejder, Danmark Protein Nr. Vium Danmark Protein i Nr. Vium ved Videbæk søger en kvalitetsbevidst pakkeri- og lagermedarbejder til Hydrolysat-afdelingen. Vi er 452 medarbejdere i en topmoderne og højteknologisk virksomhed, der producerer valleproteinkoncentrat og mælkesukker til en bred vifte af levnedsmidler. Vi er en del af Arla Foods Ingredients (AFI), der er en uafhængig virksomhed i Arla Foods med ambitioner om at blive verdens førende leverandør af vallebaserede ingredienser til fødevareindustrien. Om jobbet Dit primære ansvar er at betjene vores udpakkerstation, samt at koordinere tidsplanen med operatører og planlæggere. Derudover er du med til at sikre løbende driftsoptimeringer. Vi arbejder i holdskift (dag aften), og du kan se frem til en attraktiv arbejdsplan med 4 vagter 10 timer om ugen. Hvem er du? Da hovedopgaven med at udpakke 15-25kg sække foregår manuelt, er det vigtigt at du kan lide at være i gang. Det er en fordel, hvis du har truckcertifikat og flair for IT. Det er vigtigt at du er kvalitetsbevidst, ligesom du kan arbejde selvstændigt og udvise initiativ. Med din arbejdsomhed, gode samarbejdsevner og positive tilgang til opgaverne er du desuden i stand til at gøre en forskel i hverdagen og bidrage aktivt til vores gode arbejdsklima.Ansøgning og kontakt Hvis denne stilling lyder som noget for dig, bedes du sende din ansøgning hurtigst muligt og senest 19.08.2019. Mærk din ansøgning Pakkeri- og lagermedarbejder og send den til Team Leader, Rasmus Hagen Frederiksen på RAHAF@arlafoods.com.

Pakkeri- og lagermedarbejder, Danmark Protein – Nr. Vium

 

Danmark Protein i Nr. Vium ved Videbæk søger en kvalitetsbevidst pakkeri- og lagermedarbejder til Hydrolysat-afdelingen.

Vi er 452 medarbejdere i en topmoderne og højteknologisk virksomhed, der producerer valleproteinkoncentrat og mælkesukker til en bred vifte af levnedsmidler. Vi er en del af Arla Foods Ingredients (AFI), der er en uafhængig virksomhed i Arla Foods med ambitioner om at blive verdens førende leverandør af vallebaserede ingredienser til fødevareindustrien.

Om jobbet Dit primære ansvar er at betjene vores udpakkerstation, samt at koordinere tidsplanen med operatører og planlæggere.

Derudover er du med til at sikre løbende driftsoptimeringer.

Vi arbejder i holdskift (dag/aften), og du kan se frem til en attraktiv arbejdsplan med 4 vagter á 10 timer om ugen.

 

Hvem er du?

Da hovedopgaven med at udpakke 15-25kg sække foregår manuelt, er det vigtigt at du kan lide at være i gang.

 

 • Det er en fordel, hvis du har truckcertifikat og flair for IT.
 • Det er vigtigt at du er kvalitetsbevidst, ligesom du kan arbejde selvstændigt og udvise initiativ.
 • Med din arbejdsomhed, gode samarbejdsevner og positive tilgang til opgaverne er du desuden i stand til at gøre en forskel i hverdagen og bidrage aktivt til vores gode arbejdsklima.Ansøgning og kontakt

Hvis denne stilling lyder som noget for dig, bedes du sende din ansøgning hurtigst muligt og senest 19.08.2019. Mærk din ansøgning ” Pakkeri- og lagermedarbejder” og send den til Team Leader, Rasmus Hagen Frederiksen på RAHAF@arlafoods.com.

Arla Foods Ingredients Group P/S, Danmark ProteinVidebæk2019-07-16T00:00:002019-08-19T00:00:00
330058689Lagermedarbejder - 30 timer - KoldingRobot Vil du bidrage til LIDLs succes ved at sikre de bedste forhold for vores butikker, hvor din primære arbejdsopgave bliver at plukke og pakke varer på paller, og gøre disse klar til butikkerne og har du samtidigt interesse i og forståelse for detailhandlen, så har vi jobbet til dig. Om jobbet Plukning af tør-, friskvarer eller køl frost Diverse forefaldende lageropgaver Arbejdstiden vil udgøre 30 timer i tidsrummet kl. 07:00 - 13:30 (tørvarer), 10:00 16:30 (køl frost) eller 14:30 21:00 (frugt og grønt) Arbejde hver lørdag og eller søndag Opstart snarest muligt Om dig Trives med fysisk aktivt arbejde, med en del tunge løft Er omhyggelig og brænder for at sikre høj kvalitet i dit arbejde altid Kan arbejde selvstændigt, er ansvarsbevidst og selvdisciplineret Positiv og hjælpsom af natur Erfaring med PBV (Pick By Voice) er ikke et krav, men en fordel Truck-certifikat er ikke et krav, men en fordel Fleksibel ifht. arbejdstid Vi tilbyder God og målrettet oplæring i alle processer Et uformelt arbejdsmiljø med faglig sparring og humor Attraktiv løn, pension og mulighed for sundhedsordning Tillægsbetaling efter gældende overenskomstmæssige takster Rabatordning hos flere udbydere af rejser, shopping, kultur, fitness m.m. Vi holder samtaler løbende, så send allerede din ansøgning i dag. Vi glæder os til at høre fra dig. Er du interesseret i denne stilling? Tryk på linket nedenunder for at komme videre til vores online ansøgningsportal. Husk at vedhæfte din motiverede ansøgning og CV. Vi glæder os til at læse din ansøgning. Søg jobbet her: https: karriere.lidl.dk da jobsearch Lagermedarbejder-30-timer-Kolding-3631?rdeLocaleAttr da

Vil du bidrage til LIDLs succes ved at sikre de bedste forhold for vores butikker, hvor din primære arbejdsopgave bliver at plukke og pakke varer på paller, og gøre disse klar til butikkerne og har du samtidigt interesse i og forståelse for detailhandlen, så har vi jobbet til dig.

Om jobbet

 • Plukning af tør-, friskvarer eller køl/frost
 • Diverse forefaldende lageropgaver
 • Arbejdstiden vil udgøre 30 timer i tidsrummet kl. 07:00 - 13:30 (tørvarer), 10:00 – 16:30 (køl/frost) eller 14:30 – 21:00 (frugt og grønt)
 • Arbejde hver lørdag og/eller søndag
 • Opstart snarest muligt

 Om dig

 • Trives med fysisk aktivt arbejde, med en del tunge løft
 • Er omhyggelig og brænder for at sikre høj kvalitet i dit arbejde – altid
 • Kan arbejde selvstændigt, er ansvarsbevidst og selvdisciplineret
 • Positiv og hjælpsom af natur
 • Erfaring med PBV (Pick By Voice) er ikke et krav, men en fordel
 • Truck-certifikat er ikke et krav, men en fordel
 • Fleksibel ifht. arbejdstid

 Vi tilbyder

 • God og målrettet oplæring i alle processer
 • Et uformelt arbejdsmiljø med faglig sparring og humor
 • Attraktiv løn, pension og mulighed for sundhedsordning
 • Tillægsbetaling efter gældende overenskomstmæssige takster
 • Rabatordning hos flere udbydere af rejser, shopping, kultur, fitness m.m.

Vi holder samtaler løbende, så send allerede din ansøgning i dag. Vi glæder os til at høre fra dig.

 Er du interesseret i denne stilling?

Tryk på linket nedenunder for at komme videre til vores online ansøgningsportal. Husk at vedhæfte din motiverede ansøgning og CV. Vi glæder os til at læse din ansøgning.

Søg jobbet her: https://karriere.lidl.dk/da/jobsearch/Lagermedarbejder-30-timer-Kolding-3631?rdeLocaleAttr=da

 

 

Lidl Danmark K/S AdministrationKolding2019-07-11T00:00:002019-08-07T00:00:00
330057045Lagermedarbejder til KoldingRobot JobTeam A S i Kolding søger en lagermedarbejder til en virksomhed i Kolding på daghold. Arbejdsopgaver: Den primære arbejdsopgave vil være lagerarbejde, med blandet andet pluk og pak, truckkørsel og forsendelse. Dog kan der være maskinpasning, hvor man skal stå ved plastsvejser. Pluk og pak Truckkørsel Maskinpasning Faglige kvalifikationer: Det er ikke et krav at du tidligere har arbejdet med plastsvejser, da det er den sekundære arbejdsopgave. Truckcertifikat Lager erfaring Erfaring med pluk og pak Personlige kvalifikationer: Frisk og imødekommende Mødestabil Snakker og forstår dansk Ansøgning: Kunne du være interesseret i ovenstående, så send meget gerne en ansøgning til emf@jobteam.dk. Stilling skal besættes hurtigst muligt, og der vil blive holdt samtaler løbende.

JobTeam A/S i Kolding søger en lagermedarbejder til en virksomhed i Kolding på daghold.

Arbejdsopgaver: 

Den primære arbejdsopgave vil være lagerarbejde, med blandet andet pluk og pak, truckkørsel og forsendelse. Dog kan der være maskinpasning, hvor man skal stå ved plastsvejser.

 • Pluk og pak
 • Truckkørsel
 • Maskinpasning 

Faglige kvalifikationer:

Det er ikke et krav at du tidligere har arbejdet med plastsvejser, da det er den sekundære arbejdsopgave. 

 • Truckcertifikat
 • Lager erfaring
 • Erfaring med pluk og pak

Personlige kvalifikationer:

 • Frisk og imødekommende
 • Mødestabil
 • Snakker og forstår dansk

Ansøgning:

Kunne du være interesseret i ovenstående, så send meget gerne en ansøgning til emf@jobteam.dk. Stilling skal besættes hurtigst muligt, og der vil blive holdt samtaler løbende.

JobTeam Kolding A/SKolding2019-07-09T00:00:002019-09-03T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Dygtig lager- og logistik medarbejder til Try & Hire

Medarbejderne ApS

Haderslev
Vi skal bruge en frisk og dygtig lagermedarbejder til Haderslev. Stillingen er med henblik på fastansættelse. Du vil starte i et Try Hire forløb igennem Medarbejderne ApS, og efterfølgende overgå til fastansættelse på virksomheden. Løn efter overens...
Indrykket:10. juli 2019
Udløbsdato:4. august 2019

Erfarne lagermedarbejdere (truckkort) til daghold

Ekspres Vikar ApS - Kolding Afd.

Kolding
Til vores kunde i Kolding søges erfarne lagermedarbejdere med truckcertifikat til daghold i et længerevarende vikariat. Opgaverne består i at pakke og plukke på et lagerhotel, hvor næsten alt arbejde foregår ved truckkørsel. Du skal være en rutinere...
Indrykket:17. juli 2019
Udløbsdato:31. juli 2019

Pakkeri- og lagermedarbejder, Danmark Protein - Nr. Vium

Arla Foods Ingredients Group P/S, Danmark Protein

Videbæk
Pakkeri- og lagermedarbejder, Danmark Protein Nr. Vium Danmark Protein i Nr. Vium ved Videbæk søger en kvalitetsbevidst pakkeri- og lagermedarbejder til Hydrolysat-afdelingen. Vi er 452 medarbejdere i en topmoderne og højteknologisk virksomhed, der ...
Indrykket:16. juli 2019
Udløbsdato:19. august 2019

Lagermedarbejder - 30 timer - Kolding

Lidl Danmark K/S Administration

Kolding
Vil du bidrage til LIDLs succes ved at sikre de bedste forhold for vores butikker, hvor din primære arbejdsopgave bliver at plukke og pakke varer på paller, og gøre disse klar til butikkerne og har du samtidigt interesse i og forståelse for detailha...
Indrykket:11. juli 2019
Udløbsdato:7. august 2019

Lagermedarbejder til Kolding

JobTeam Kolding A/S

Kolding
JobTeam A S i Kolding søger en lagermedarbejder til en virksomhed i Kolding på daghold. Arbejdsopgaver: Den primære arbejdsopgave vil være lagerarbejde, med blandet andet pluk og pak, truckkørsel og forsendelse. Dog kan der være maskinpasning, hvor ...
Indrykket:9. juli 2019
Udløbsdato:3. september 2019