Gem job

Lagermedarbejder til spændende virksomhed i Odense SV

Har du lyst til at blive en del af et dynamisk aftenteam i moderne faciliteter i Odense SV?

Jobbet:

VKAREN.DK søger en lagermedarbejder for kunde i Odense SV. Der er tale om en fast stilling på aftentur. Tiltrædelse snarest mulig.

Arbejdstid er mandag til torsdag kl. 14.00-22.00, fredag kl. 11.30-19.00.

Dine primære opgaver:

  • Plukke varer efter ordresedler
  • Gøre forsendelsen klar til afsendelse
  • Indtaste ordrer i ERP system Dynamics NAV
  • Booke direkte i transportørsystem
  • Læsning og losning af trailere med truck

Du får en høj grad af frihed under ansvar, hvor du i samarbejde med dine kolleger i teamet skal sikre, at alle opgaver løses på bedste vis, og at kunden får den mest optimale service hver gang.

Overarbejde vil forekomme i perioder, så du skal være fleksibel i forhold til mødetider.

Vi forventer:

Du har en positiv og energisk tilgang til dine opgaver, er indstillet på at lære nyt og bidrage til et godt samarbejde. Du kan være nyuddannet inden for lager og logistik, have nogle års erfaring inden for området eller bare lyst til at prøve noget nyt.

Det er et must, at du har kørekort B og truckcertifikat. Du behøver ikke at have mange års erfaring med truckkørsel, vigtigst er det, at du har gejsten og motivationen til at blive lært op i opgaverne. Du har en god fysik, da jobbet også indebærer manuel håndtering af diverse produkter. Du taler og læser dansk og kan fremvise en straffeattest.

Din profil:

Vi forestiller os, at du har en positiv og energisk tilgang til dine omgivelser, er initiativrig og har drive. Du er et ordensmenneske, som altid arbejder struktureret og med stort engagement. Du er serviceminded og trives med kontakt til andre. Som medarbejder og kollega er du loyal og fleksibel og kendt for at være én, man altid kan regne med.

Vi tilbyder:

En fast stilling i en spændende virksomhed i vækst. Vi tilbyder dig en arbejdsplads, hvor du får mulighed for at udvikle dig og være en del af en stærk kultur i et uformelt miljø.

Derudover pension, feriefridage, fritvalgskonto m.m. ifølge Industriens Overenskomst plus en god sundhedsordning.

Din ansøgning:

Kan du svare ja til ovenstående og har dette din interesse, så henvend dig til os allerede i dag. Send en kort ansøgning og cv til jobfyn@vkaren.dk, mrk.: ”Lagermedarbejder Odense SV”. Har du konkrete spørgsmål, kan du kontakte Emilie Holm på 70 15 20 10 alle hverdage mellem kl. 9.00 og 16.00. Ansøgningerne behandles løbende, så tøv ikke med din henvendelse.


Gem job
ellerDownload

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Andre job der matcher din søgning

Flower packer/warehouse worker in Odense SV

GO:WORK ApS

Odense C
With spring at our doorstep and the recent reopening of the country GoWork is now looking for more warehouse workers to work at our clients location in Odense SV. The client is a transport company that focuses on flowers and outdoor plants. If you n...
Indrykket:5. marts 2021

Til kunde i Odense søges vikarer til diverse lageropgaver

Selekt Vikar og Rekruttering ApS

Skanderborg
Jobbeskrivelse: Selekt Vikar og Rekruttering søger en lagermedarbejder til en virksomhed i Odense på daghold i tidsrummet: 0800-1600 Primære arbejdsopgaver: Den primære arbejdsopgave vil være lagerarbejde, tømning af container samt diverse ad hoc op...
Indrykket:23. marts 2021

VKAREN.DK søger lagermedarbejdere til Odense

VKAREN ApS

Odense C
Jobbet: Vores samarbejdspartner i Odense-området har travlt i øjeblikket, derfor søger VKAREN.DK 4 erfarne lagermedarbejdere. Der er tale om vikariater af 1-2 måneders varighed med gode muligheder for forlængelse. Primære arbejdsopgaver: Truckkørsel...
Indrykket:19. marts 2021

Lagermedarbejder i Odense SØ - Natarbejde.

GO:WORK ApS

Odense C
STUDIEJOB I ODENSE deltidsjob Har du lyst til at arbejde 2-3 dage om ugen i et job, hvor samarbejde, effektivitet og overholdelse af deadlines er i fokus? Så er du måske den vikar vi står og mangler! GO:WORK er et vikar- og rekrutteringsbureau, som ...
Indrykket:7. april 2021

Warehouse workers - 150 DKK pr. hour - in Odense

GO:WORK ApS

Odense C
Are you looking for a job with 3-5 shifts per week, and do you like a job where you are physically active? Right now we are looking for warehouse workers for our client in Odense. The Job As a temp at our client you get to pick and pack goods as wel...
Indrykket:8. april 2021