Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Lagermedarbejder til virksomhed i Odense S

Jobbet:

VKAREN.DK søger en lagermedarbejder for kunde i Odense S. Der er tale om et Try & Hire forløb, hvor du ansættes som vikar i 3 måneder, hvorefter du fastansættes i virksomheden. Tiltrædelse 1. oktober 2020.

Arbejdstid er mandag til torsdag kl. 6.00-14.30, fredag kl. 6.00-11.30.

Du indgår i et engageret team med gode kolleger i varemodtagelsen, og din primære opgave vil være truckkørsel, hvor du læsser forholdsvist store emner. Det kan f.eks. være paller på op til 6 meter samt glas og stålprofiler. Derudover vil du løse andre forefaldende lageropgaver.

Du får en høj grad af frihed under ansvar, hvor du i samarbejde med dine kolleger i teamet skal sikre, at alle opgaver løses på den bedst mulige måde.

Vi forventer:

Det er et krav, at du har kørekort B og truckcertifikat. Vi forventer, at du har rigtig god erfaring med at køre truck – gerne fra flere forskellige typer af trucks. Du har en god fysik, da jobbet også indebærer manuel håndtering af diverse produkter. Du taler og læser dansk og kan fremvise en straffeattest.

Din profil:

Vi forestiller os, at du har en positiv og energisk tilgang til dine omgivelser, og at du brænder for at arbejde på et lager. Du er et ordensmenneske, som altid arbejder struktureret og med stort engagement. Du er serviceminded og trives med kontakt til andre. Som medarbejder og kollega er du loyal og fleksibel og kendt for at være én, man altid kan regne med.

Vi tilbyder:

Et Try & Hire forløb med henblik på fastansættelse i en spændende produktionsvirksomhed i vækst. Vi tilbyder gode og ordnede forhold på en arbejdsplads med en positiv atmosfære og uformel omgangstone.

Din ansøgning:

Kan du svare ja til ovenstående og har dette din interesse, så henvend dig til os snarest muligt. Send en kort ansøgning og cv til jobfyn@vkaren.dk, mrk.: ”Lagermedarbejder Odense S”. Har du konkrete spørgsmål, kan du kontakte Mai-Britt Bærentsen på 70 15 20 10 alle hverdage mellem kl. 9.00 og 16.00. Ansøgningerne behandles løbende, så tøv ikke med din henvendelse.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.