Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Lagermedarbejdere søges til attraktiv virksomhed i Aarhus N

Vores kunde i Aarhus N har meget travlt, og i den forbindelse mangler de 3 dygtige lagermedarbejdere. Der vil i første omgang være tale om længerevarende projekter, men med mulighed for ansættelse for de rette. 

Der er tale om en større attraktiv metalvirksomhed med et godt arbejdsmiljø. Virksomheden bygger større maskinanlæg. 

Jobbet

Vores kunde søger lagerprofiler, som skal tillnyttes et fast montageteam. Der vil være tale om vareoplægning, systematisering af indkomne varer ude på montagelinjen, skabe plads omkring montørerne, oprydning m.m. Der er ikke tale om stillestående arbejde. 

Det er en fordel, hvis du har erfaring indenfor jern- og metalbranchen, men det er ikke et krav. Det er vigtigt at du har en systematisk tilgang til tingene. Du er mødestabil og har et godt humør. For at kunne bestride jobbet skal du have truckcertifikat eller have erfaring med at køre stabler. It-færdigheder skal være på brugerniveau.

Vi tilbyder vi et spændende job i en vækstende virksomhed med internationalt udsyn. en uformel organisation og et team af engagerede og dygtige medarbejdere, som hjælper og støtter hinanden, og hvor fællesskab og positiv kommunikation er en del af jobbet. 

Spørgsmål om jobbet stilles til Dina Kristensen, HR-Industries A/S, på telefon 8642 3540 mellem 08.00 og 16.00. Samtaler finder løbende sted og udvælgelse kan ske før ansøgningsfristens udløb.  Søg derfor straks jobbet.

Søg jobbet gennem HR-Industries ved at uploade CV og ansøgning i kandidatdatabasen via linket her: http://www.hr-industries.axp.dk/ Anfør job nr. 51927

Har du allerede en profil i databasen, søges jobbet via denne.  

HR-Industries arbejder for dig - både med direkte rekruttering til faste jobs og med projektansættelser for kunder. Det er vigtigt for os, at du er tryg i samarbejdet og oplever, at vi tager hånd om dig og dit arbejdsliv.

Vi er kendte for vores gode jobmatch. Det er vi stolte af. Det sker fordi vi gør arbejdet ordentligt og kender arbejdsområderne, virksomhederne og vores medarbejdere.   

Vores speciale er indenfor metal og el, service- og vedligehold, teknikere og ingeniører, produktion og lager, kontor og administration samt ledelse.

Læs mere på www.hr-industries.dk omkring HR-Industries

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.