Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Lagermedarbejdere til nathold i Albertslund (HURTIG OPSTART)

Jnr. 146170

Har du det godt med at arbejde om natten, og trives du med ansvar? Så har vi brug for din hjælp hos Unisport i Albertslund, når Black Friday ruller ind over landet i uge 48.

 

Jobbet

Så er der ikke længe til. Black Friday bliver afholdt i uge 48, og det kommer ikke til at gå stille for sig. Som lagermedarbejder hos Unisport skal du plukke og pakke varer, der er bestilt af private kunder fra Danmark og resten af Skandinavien. Din rolle på lageret bliver dermed uundværlig, og du vil få et stort ansvar for at I når i mål med dagens målsætninger, så det bliver en vellykket Black Friday. Vi søger medarbejdere, som kan indgå i et nathold i en periode på fem dage i alt, fra den 27. november til og med d. 1. december. Efter den 1. december er der mulighed for at arbejde på daghold eller aftenhold.

Såfremt du på baggrund af CV og ansøgning er en egnet kandidat til stillingen, vil du få en mail med et link til et videointerview. Det er et krav at du laver videoen, for at kunne gå videre i processen.

Hvad skal der til for at man har succes i rollen?

Hos Unisport vil vi gerne have dedikerede medarbejdere, der kan arbejde selvstændigt, men stadig fungere i et team. Det er ikke et krav at have lagererfaring, men det er en fordel. Vi forventer af dig, at du er stabil og mødepligtig og så skal du kunne trives i en hektisk periode, hvor tingene går stærkt. Tonen hos Unisport er uformel og hyggelig og så er det en professionel arbejdsplads præget af en sund vinderkultur.

Det er et absolut must, at du kan komme på oplæring en hverdag i uge 47 og arbejde på nathold i de fem dage som er nævnt ovenfor. Efterfølgende er der fortsat mulighed for, at du kan få en masse timer - såfremt du ønsker det.

Arbejdstider og løn

Opstart: Der vil forventeligt være opstart onsdag den 18. november i tidsrummet kl. 16.00-24.00.

Arbejdstider: Vagterne på nathold ligger i tidsrummet kl. 00.00-08.00.

Der er tale om en tidsbegrænset stilling fra uge 48 til og med den 20. december, men med gode muligheder for forlængelse ind i det nye år. Der er tale om både hverdags- og weekendarbejde.

Løn:

Lønnen er 150 kr. i timen.

Vi glæder os til at læse din ansøgning! 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.