LAN netværkstekniker til decentralt netværksdrift i Statens It

Statens It søger en netværkstekniker til at indgå i LAN/WiFi-gruppen, der skal bistå med daglig drift og 3. level support af vores kunders lokalnetværk i Statens It.

I vores hovedsæde i Ballerup skaber Statens It fundamentet for den videre digitalisering af staten. Vi vil tiltrække og fastholde it-medarbejdere på en attraktiv it arbejdsplads med gode muligheder for faglig udvikling og specialisering. Statens It driver it-omkostningerne ned ved at samle driften af mange ministeriers it, og vi høster stordriftsfordele ved at sammenlægge og standardisere systemer. Vi har således ansvaret for at drive en effektiv it-understøttelse og sikre en høj og ensartet it-service på tværs af staten. Hovedopgaverne omfatter drift, support, udvikling og harmonisering af it i staten.

Om stillingen Du vil blive en del af LAN/WiFi-gruppen, som består af seks entusiastiske kollegaer i Team Sikkerhed & Netværk.

Teamet er et centralt omdrejningspunkt for drift og vedligeholdelse af vores mange kunders lokalnetværk, som er placeret på ca. 400 lokaliteter.

Team Sikkerhed & Netværk består lige nu af 19 medarbejdere, og er en del af Driftsområdet med godt 130 medarbejdere. Det overordnede formål for teamet er at bidrage til sikker, stabil og effektiv drift for Statens It’s 26.000 brugere.

Dine opgaver vil omfatte:

 • Arbejde med daglige driftsopgaver og 3. level support af switche, access points og routere
 • Skabe løbende forbedringer for driftsplatformen samt vedligehold
 • Udføre daglige driftstjek på baggrund af ISO27001 og ITIL-baserede driftsinstrukser
 • Sparre med de øvrige medarbejdere i organisationen om drift og support
 • Sikrer drifts- og leverancesikkerheden ved hurtig opfølgning på driftsforstyrrelser
 • Deltage i kundeprojekter, herunder at bistå med løsninger og leverancer
 • Deltage i servicevinduer uden for normal arbejdstid.
Om dig Vi forestiller os, at du kan sætte kryds ved flere af nedenstående punkter:

 • Erfaring med central administration af et controllerbaseret trådløse netværk

 • Erfaring med konfigurering af switch/router/wireless controllere via CLI
 • Erfaring med Cisco Prime, Cisco ISE og 802.1x
 • Erfaring med PRTG samt Observium
 • Erfaring med Cisco WLC, Cisco DNA og Cisco Prime
 • Erfaring med Infoblox.
Yderligere er du interesseret i at tilegne dig ny viden. Du har en procesorienteret tilgang til dine arbejdsopgaver, og du er selvkørende inden for dine ansvarsområder. Du er systematisk, følger op og er vedholdende på den venlige, men bestemte måde. Som person er du vant til at arbejde under pres, og du er god til at bevare overblikket og holde hovedet koldt i pressede situationer.

Du er udadvendt og er en team player, du har gennemslagskraft og er god til at kommunikere både mundtligt og skriftligt.

Vi tilbyder Du bliver en del af en åben og dynamisk organisation præget af et højt fagligt niveau. Vi har en uformel og fleksibel arbejdsform med en attraktiv flekstidsordning. Arbejdspladsen er præget af dygtige og kompetente kollegaer og muligheder for at være med til at præge udviklingen på it-området på tværs af statens mange institutioner.

Ansættelsesvilkår Du ansættes efter gældende overenskomst med mulighed for individuel forhandling alt efter kvalifikationer

Ved ansættelsen skal du fremvise en straffeattest. Det er en forudsætning for din ansættelse, at du kan opnå en sikkerhedsgodkendelse via PET graden HEMMELIG.

Ansættelsesområdet er Finansministeriet med tilhørende institutioner, pt. Finansministeriets departement, Digitaliseringsstyrelsen, Statens Administration, Statens It og Økonomistyrelsen.

Yderligere oplysninger Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte teamleder John Tonning på tlf. 41371124.

Ansøgning Vi håber, at vi har vakt din nysgerrighed. Hvis stillingen har din interesse, så tryk på ”Søg stillingen” og send din ansøgning med CV, eksamenspapirer og eventuelle bilag. Vi skal modtage din ansøgning senest den 31 januar 2021.

Vi behandler ansøgningerne og indkalder kandidater til samtale løbende, så send meget gerne din ansøgning allerede i dag.

Statens It opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion, handicap eller etnisk tilhørsforhold til at søge.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Andre job der matcher din søgning

Core netværkstekniker til datacenter i Statens It

Statens It

Ballerup
Vil du være én af vores nøgleprofiler, der kan stå i spidsen for vedligehold og videreudvikling af vores core netværk? Så læs gerne videre, da vi søger to nye teknikere til vore arbejde med core netværk. I vores hovedsæde i Ballerup skaber Statens I...
Indrykket:22. december 2020

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Andre job der matcher din søgning

Core netværkstekniker til datacenter i Statens It

Statens It

Ballerup
Vil du være én af vores nøgleprofiler, der kan stå i spidsen for vedligehold og videreudvikling af vores core netværk? Så læs gerne videre, da vi søger to nye teknikere til vore arbejde med core netværk. I vores hovedsæde i Ballerup skaber Statens I...
Indrykket:22. december 2020