Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

LANDBRUGSMEKANIKER SØGES

PN Maskiner har fået en ledig stilling, da en af vores dygtige montører har valgt at læse videre. Vi søger derfor en uddannet landbrugsmaskinmekaniker med speciale i traktorer/høstmaskiner til at supplere værkstedets 18 mand store hold. Kendskab til New Holland produkter vil dog være en fordel, men absolut ikke et krav.

Jobbet

Vi kan tilbyde en alsidig arbejdsdag, hvor du vil få stor frihed under ansvar. Der vil blive tale om varierede arbejdsdage med fokus på fejlfinding og reparation samt klargøring af nye og brugte maskiner. Der vil være arbejde på såvel værkstedet som i marken.

Du skal være en holdspiller, som tager ansvar og samtidig kan arbejde selvstændigt. Du er villig til at yde en ekstra indsats, når opgaverne kræver det, og du er engageret og brænder for løbende at dygtiggøre dig og lære nyt. Personlig udvikling vil du få rig mulighed for via sparring med erfarne kolleger og løbende kurser i netop dit arbejdsområde. Faglig forståelse og et engageret fokus på at løse opgaverne til alles tilfredsstillelse sættes højt.

Stillingen kræver gyldigt kørekort og er fuld tid og til besættelse hurtigst muligt – men vi venter gerne på den rigtige medarbejder.

Vi tilbyder

  • Alsidig arbejdsdag med frihed under ansvar
  • Gode kolleger
  • Løbende kurser
  • Nyere, veludstyret servicebil
  • God personaleforening
  • Sundhedssikring
  • Favorable indkøbsmuligheder til privatforbrug
  • Løn efter kvalifikationer

PN Maskiner

PN Maskiner A/S, der er full line New Holland forhandler og medejer af Maskinhandler Indkøbsringen, har et bredt og gedigent produktprogram, der henvender sig til professionelle landmænd, maskinstationer, entreprenører, kommuner, golfbaner med flere. Det omfattende produktprogram suppleres af en del import, der primært henvender sig til den grønne sektor. Vores personale er specialuddannet på såvel værkstedet, reservedelslageret som i salgsafdelingen.

Vi oplever overordnet set en rivende udvikling, der skaber behov for nye medarbejdere. Denne gang på værkstedets landbrugsside.

Er du vores nye kollega eller kender du vedkomne?

Så er vi meget interesseret i, at tale med dig om stillingen. Kontakt værkfører Carsten Johnsen for spørgsmål eller yderligere information på tlf. 74 22 12 09.

Send gerne ansøgning til ham på cj@pn-maskiner.dk. Vi evaluerer henvendelserne løbende.

Vi glæder os til at høre fra dig!


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.