Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Landinspektør eller lign. til arealerhvervelse mm.

Vi søger en landinspektør eller lign. til arealerhvervelser og andre opgaver i Center Plan, Byg og Vej
Rebild Kommune er med sin unikke placering en oplagt bosætningskommune og en attraktiv erhvervskommune. Det betyder, at kommunen i disse år er i rivende udvikling, og vi står derfor over for mange spændende udfordringer.

I Rebild Kommune er flere byområder under tilblivelse og Rebild Kommune prioriterer trafiksikkerhed og cykeltrafik højt, og der er derfor en række større og mindre anlægsprojekter, som skal gennemføres de kommende år, bl.a. cykelstier ved Bælum, Terndrup og Skørping. I nærmeste fremtid forventes det endvidere, at realiseringen af en omfartsvej syd om Støvring kan igangsættes.
For at kunne løse disse opgaver har vi brug for en medarbejder, der har kompetencer inden for arealerhvervelse, herunder ekspropriationsforretninger.

Hvem er du?
Du har en uddannelsesmæssig baggrund som ingeniør, landinspektør eller lignende med kendskab til trafik og vejområdet, herunder vejlovgivningen og vejregler, og med fokus på ekspropriation. Du er god til at formidle, samarbejde og har forståelse for at arbejde i en politisk ledet organisation. Det er vigtigt, at du kan indgå i en positiv dialog med borgerne, og at du er løsningsorienteret.

Arbejdsopgaverne
Din primære opgave er at gennemføre arealerhvervelser med baggrund i vej- og planloven.
Herudover vil der være opgaver forbundet med:

  • Vejsyn
  • Matrikulære sager
  • Naboret og vejbyggelinier
  • Behandling af henvendelser fra borgere om offentlige veje og private fællesveje

Hvem er vi?
Vi har en stor kontaktflade til kommunens borgere, og prioriterer at yde en hurtig og god service. Vi lægger vægt på høj faglighed, og på mulighederne for at den enkelte kan udvikle sig fagligt og personligt i jobbet. Vi er gode kollegaer og har fokus på at alle trives, og at der er balance mellem arbejdsliv og familieliv.

I Center Plan, Byg og Vej er vi i alt 31 ansatte incl. centerchef. Centret er opdelt i 3 teams, som tilrettelægger og løser opgaver selvstændigt, men samtidig indgår i projektsammenhænge på tværs af organisationen og centerområderne.
Vi er en politisk drevet organisation som refererer til Teknik- og Miljøudvalget i Rebild Kommune.

Stillingen er placeret i vejteamet, hvor vi er 8 medarbejdere, som hver især arbejder med specifikke opgaveområder, men også i større eller mindre omfang kan fungere som backup for sine kollegaer. Vi løser opgaverne i fællesskab og tilstræber altid at være til rådighed for hinanden. Vi benytter bla. Microsoft Office, Mapinfo, Kortinfo, Sbsys, Opus og Vejman.

Alt det praktiske
Der er tale om en fast stilling på 37 timer pr uge, med mulighed for fleksible arbejdstider og hjemmearbejde. Forventet ansættelsestidspunkt er den 1. november 2020. Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst og aftale om lokal løndannelse.

Der er ansøgningsfrist, mandag den 21. september 2020 kl. 8.00.
Vi regner med at holde ansættelsessamtaler onsdag den 23. september 2020.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte centerchef Maibrit Lykkegaard maly@rebild.dk/ 99 88 99 62 eller ingeniør Dorte Munk Nielsen på dmmn@rebild.dk / 99 88 76 43.
Du kan også slå et smut forbi rebild.dk, eller besøge os i Nørager.

Center Plan, Byg og Vej holder til i administrationsbygningen i Nørager, ca. en halv times kørsel fra Aalborg.

Du skal søge via vores rekrutteringssystem på rebild.dk > Ledige stillinger.

Kommunen ønsker at fremme ligestilling og mangfoldighed, og opfordrer derfor alle kvalificerede og interesserede uanset alder, køn, religion, handicap og etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Den 1. januar 2019 blev der indført røgfri arbejdstid – og matrikler for alle ansatte i Rebild Kommune

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.