Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Landmand eller maskinfører med passion for planteavl

Hvem er vi?
DanRoots er en virksomhed i meget positiv udvikling, og vores ambition er at blive Europas førende rodfrugtproducent. Vi er godt på vej i vores ambition, som alle medarbejdere i virksomheden arbejder målrettet for at realisere.
Hvem er du?
Til at styrke vores markafdeling søger vi en landmand eller maskinfører, der har glødende interesse i planteavl. Du kan med stor dygtighed, præcision og omhu føre en maskine uden at skade hverken mennesker, afgrøder, maskiner, eller vores gode omdømme.
Det er nødvendigt at du har god erfaring med kørsel og vedligehold af moderne landbrugsmaskiner, og at du har arbejdet inden for planteproduktion i mindst 5 år.
Hvad skal du arbejde med?
Jobbet består af mange forskellige opgaver inden for planteavl, f.eks.

 • Høst af rodfrugter, her under kørsel med optager, krogvogn, aftopper, halmrive (Vi høster 11 måneder om året)
 • Mekanisk ukrudtsbekæmpelse med strigler, radrenser og brænder
 • Flytning af vandingsmaskiner
 • Transport af halm og neddækning af rodfrugter
 • Jordbehandling med fræser, grubber og harve
 • Tildeling af gødning
 • Vedligeholdelse af maskiner uden for sæsonen
Virksomheden.
Vi dyrker ca. 3000 ha, hvor af de ca. 700 ha er med rodfrugter, og en stor del af produktionen er økologisk.  
Fælles for vores afgrøder er, at det er højværdiafgrøder. Derfor er det vigtigt at du har sans for detaljen, og sætter en ære i et stykke veludført kvalitets- og præcisionsarbejde.
En stor del af opgaverne løser vi i teams, men der vil også være en række opgaver, som du kommer til at løse på egen hånd.
Hvad skal få dig til at søge?
Du skal søge jobbet, hvis du kan håndtere opgaverne, og levere høj kvalitet til tiden. Du kan være med i et uformelt team i et travlt miljø med god humor, og plads til latter i en seriøs verden. Du kan beskrive dig selv som
 • Detaljeorienteret, struktureret og kvalitetsbevidst
 • Ordensmenneske og præcis
 • Har overblik i opgaveløsningen
 • Humoristisk og i godt humør, selv når der er travlt
 • Har hjertet med
Hvad får du hos os?
Vi tilbyder et spændende job i en familieejet virksomhed med en stærk kultur og gode værdier. Vores omgangstone er uformel og ligefrem, og der er meget kort kommandovej og flad struktur. Jobbet er på 37 timer, og der vil være overarbejde i højsæsonerne.
Der er frugtordning og pensionsordning med sundhedsordning som en del af lønpakken. I det daglige vil du referere til vores driftsleder og markchef.
Hvis du vil vide mere om jobbet: kontakt markchef Peter Vestergaard (23 68 84 98) eller driftsleder Michael Kirkegaard (23 68 84 96). Du kan læse mere om os på danroots.com eller søge os på Youtube. Søg jobbet ved at klikke på linket. Vi ser frem til at se din ansøgning senest d. 18. oktober 2020.

Kort om DanRoots:
DanRoots er en af Danmarks største producenter af rodfrugter og er beliggende ved Tange Sø mellem Århus og Viborg. Gartneriet er en familieejet virksomhed med mange års erfaring i branchen. DanRoots er leverandør til flere store detailkæder i Danmark og har derforuden også en betydelig eksport til flere europæiske lande. Læs meget mere på danroots.com

DanRoots A/S – Tange Søvej 42 – 8850 Bjerringbro – www.danroots.com – Tlf.: 8665 8745


 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.