Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Landsdækkende tilsynsspecialist

Har du lyst til at assistere byggeledelsen i vedligeholdelsesarbejde på jernbanen?

Som landsdækkende tilsynsspecialist kommer du til at arbejde tæt sammen med byggeledelsen på vedligeholdelsesopgaver på jernbanen. I samarbejde sikrer I, at vedligehold og tilsyn sker i henhold til planer, kontrakter, normer og regler – på den måde løfter I sammen det fagtekniske niveau for vores arbejde.

Du bliver en del af sektionen Landsdækkende Spor, som er en driftsorienteret afdeling under Spor Vest. Teamet består af fagligt dygtige byggeledere, kontraktspecialist og tilsynsspecialister. Vores primære opgave er at varetage planlægning, opfølgning og kontrol af sporvedligeholdelses opgaver indenfor justering, måling af spor og fræsning.

Fagtekniske input og sikring af fremdrift

Som tilsynsspecialist bliver dit primære ansvar fagteknisk tilsyn med udførelsen af vedligeholdelsesopgaver primært indenfor sporjustering. Desuden kommer du til at assistere byggeledelsen ved udarbejdelse af udbud på vedligeholdelsesopgaver.

I dit arbejde kommer du til at bidrage til niveauet for de fagtekniske løsninger såvel som jernbanesikkerheden og arbejdsmiljøregler – med andre ord aspekter, som er af stor betydning for vedligehold af vores jernbane.

Du deltager i bygge- og fagmøder, hvor du byder ind med dine perspektiver på fejl og mangler, ligesom du assisterer byggeledelsen med at følge op på fremdriften i de aftalte vedligeholdelsesopgaver.

Endeligt driver du fagtekniske afklaringsmøder efter behov og foretager en løbende kvalitetssikring af den omfattende dokumentation.

Teknisk uddannet og god kommunikator

Vi er på udkig efter en tilsynsspecialist, som er uddannet inden for Sporområdet og har et indgående kendskab til fagtekniske løsninger. Det forventes, at du som minimum har bestået kurserne Sporteknik 1+2 og herudover har en del erfaring fra arbejder i sporet, særligt indenfor sporjustering samt kendskab til banenormer.

Du skal endvidere have en del IT færdigheder og erfaring med SAP, sporanalyseværktøjet IRISSYS og har du kendskab til SharePoint vil være en fordel.

Som person og kollega er du udadvendt og glad for at indgå i teamarbejde, hvor vi er afhængige af hinandens hjælp og samarbejde. Du arbejder ansvarsbevidst og systematisk, men lader dig ikke slå ud, når du af og til er nødt til at håndtere nye opgaver før dine igangværende er afsluttede.

I rollen som tilsynsspecialist er det afgørende, at du kan kommunikere konstruktivt med både entreprenører, byggeledere, vedligeholdelsesledere og resten af teamet – med andre ord, så kan du tale fagligt selvom dine modtagere har en anden funktion end dig.

Løn

Ansættelsen er omfattet af Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer – Det statslige område og Organisationsaftalen mellem Finansministeriet og HK/STAT, Danmark samt protokollat for kontorfunktionærer ansat ved Banedanmark.

Som udgangspunkt er stillingen placeret i løngruppe 3, sats 3, Provins, hvor basislønnen pt. udgør kr. 378.844,00 årligt og kr. 31.570,33 månedligt. Den endelige lønindplacering beror på en vurdering af de individuelle kompetencer og kvalifikationer. Udover basislønnen kommer pension, og eventuelle lokale tillæg.

Er du uddannet bygningskonstruktør vil din ansættelse være omfattet af Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer – Det statslige område, og enten Organisationsaftalen for Tekniske designere, byggeteknikere, produktionsteknologer, bygningskonstruktører, procesteknologer, konserveringsteknikere/B.Sc., inventarkonduktører og tekniske designerelever m.fl. eller Organisationsaftalen for Bygningskonstruktører, kort- og landmålingsteknikere, landmålingsteknikere, kartografer og kortteknikere samt aftale om nyt lønsystem for tjenestemandsansatte kortteknikere og kartografer m.fl. i staten.

Ansøgning og kontakt

Vil du vide mere, er du velkommen til at kontakte sektionschef Pernille Skovrup. Send os din ansøgning og CV hurtigst muligt. Vi vurderer ansøgninger og indkalder til samtaler løbende.

For at søge stillingen klikker du på linket ”Søg stillingen” og følger instruktionerne.
Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.