Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Landskabsarkitekt til legepladsudvikling

Landskabsarkitekt

Er du landskabsarkitekt med erfaring i design og projektering af legepladser, sport- og bevægelsesmiljøer? Er du drevet af at skabe kvalitetsløsninger til børn og unge? Så er det måske dig, der skal være en del af CADO´s kreative arkitektteam.

Vi søger en medarbejder, som kan designe, sælge og projektere legepladser, der definerer branchestandarden i Danmark. CADO A/S er en spændende vækstvirksomhed med afdelinger i Danmark, Sverige, Norge og Tyskland.

CADO A/S designer og leverer legepladser, vandleg og uderum, hvor fokus er på design og interaktion, der understøtter børns leg og bevægelse. Vi skaber sikre, sjove og innovative legepladser for børn i alle aldre. Du kan læse nærmere om vores ideologier og visioner på https://cado.dk/om-cado-dansk-legepladsfirma/

Som landskabsarkitekt i vores kreative team bliver du en del af en mindre organisation i stor vækst, hvor du får rig mulighed for at gøre en stor forskel.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. bestå i at:

  • Designe og projektere legepladsprojekter
  • Opdyrke og vedligeholde relationer til kommuner og arkitekter
  • Samarbejde med entrepriseleder og relevante kollegaer i virksomheden

Du er kreativ og udadvendt. Du kan både arbejde selvstændigt og i teams og er i stand til at bringe projekterne fra idé til tegning. Vi lægger derfor vægt på, at du:

  • Er superbruger i AutoCAD og har kendskab til Revit, SketchUp og andre relevante IT-værktøjer
  • Kan formidle dine idéer på en måde, så andre bliver begejstrede

Du vil i tæt samarbejde med kompetente kolleger have fokus på at skabe resultater i hverdagen. CADO A/S er en virksomhed i løbende udvikling og vi hilser dine bidrag til udvikling af virksomheden velkomne.

Du kan lide både selvstændige og teambaserede projekter og trives med en hektisk hverdag. Vi lægger vægt på et uhøjtideligt arbejdsmiljø, så det er vigtigt, at du har et godt humør og en positiv indstilling. Du har et godt overblik, gode samarbejdsevner og en stærk gennemslagskraft. Detaljeret stillingsbeskrivelse kan rekvireres.

Tiltrædelse: Snarest muligt – efter aftale


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her