Laserprogrammør/laser ansvarlig - Staermose Industry A/S

Vi har super travlt , og søger derfor en ny medarbejder til en nyoprettet stilling med programmering og planlægning i vores laserafdeling.

Vedkomne skal kunne se sig selv i produktionsmiljøet, og sætte pris på de menneskelige kvaliteter blandt stolte produktionsmedarbejdere.

Du vil du som Laserprogrammør/Laseransvarlig indgå i et team, hvor du vil få den nødvendig sparring i forhold til dine kommende arbejdsopgaver. Du vil få ansvaret for programmering og planlægning af produktionen på virksomhedens 3 laserskærermaskiner. Du vil få mulighed for selv at definere en del af dine arbejdsopgaver, og du vil have stor indflydelse på driften i afdelingen.

Du skal kunne finde det spændende, at programmere laserskærermaskiner og planlægge produktionen på dem. Ledelseserfaring er en fordel, men ikke et krav.

Arbejdsopgaverne vil hovedsageligt bestå af:

 • Programmering af virksomhedens 3 laserskærer, og planlægning af produktionen på disse. Dette vil være den primære arbejdsopgave.
 • Tegningsredigering i AutoCad (2D tegninger).
 • Projektledelse og beregning af tilbud.
 • Indkøb af reservedele.
 • Indkøb af materialer.
 • Planlægning af service og vedligehold.

Kvalifikationer:

 • Kendskab til Laser-programmering.
 • Arbejde med tegningsprogrammer som AutoCad, Inventor og Solid Works.
 • Branchekendskab til Jern og metal, og gerne pladeforarbejdning.
 • Du er muligvis uddannet smed, maskinarbejder eller lignende, og har senere læst til Produktionsteknolog, Konstruktør, Teknisk designer eller lignende. Uddannelse inden for branchen er en fordel, men er ikke et krav.
 • Et indgående kendskab til Microsoft Office, og især Excel, vil være en fordel.
 • Du er mødestabil og kan arbejde selvstændigt.
 • Du arbejder godt under pres og har et godt overblik.
 • Du er positiv og har et godt humør.
 • Bopæl i, eller nær, Odder foretrækkes.

Vækker stillingen din interesse, og er du parat til at yde en ekstra indsats når det er nødvendigt? Så har du mulighed for at blive en del af et team med dygtige og engagerede kollegaer, der trives i en travl hverdag. Vi kan tilbyde en fast stilling med mulighed for at udbygge din faglige kunnen og kvalitetsbevidsthed.

Læs mere om os her: http://www.staermoseindustry.dk/profil/medarbejdere/

Vi ser frem til at møde en ansøger, der med sit engagement, i særdeleshed kan bidrage til, at gøre Staermose Industry A/S til et endnu bedre sted at arbejde.

For os er den rigtige profil vigtig, og ansøgninger vil derfor blive behandlet løbende, indtil vi har fundet den rigtige. Dette vil blive gjort med fuld diskretion. Din ansøgning med eventuelle bilag, bedes mærket med ”Laser-programmør”, og sendt til uffe@staermoseindustry.com .


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:15. december 2017
Udløbsdato:18. januar 2018

Århus Kunstakademi søger kontorassistent - 15 timer/ugen

ÅRHUS KUNSTAKADEMI

Har du lyst til at være medlem af et stærkt team, der brænder for uddannelse og udvikling af morgendagens kunstnere? Vi har travlt og søger derfor pr. 1. februar eller snarest muligt en kontorassistent på deltid (15 timer uge) til at hjælpe os i hve...
Indrykket:9. januar 2018
Udløbsdato:23. januar 2018

Kontorassistent søges hos DAFF

DAFF Dansk Amerikansk Fodbold Forbund

Aarhus
Dansk Amerikansk Fodbold Forbund (DAFF) søger en kontorassistent på deltid (20 timer). Stillingen ønskes besat pr. 1. april 2018 evt. allerede pr. 1 marts. DAFF er specialforbund for de tre idrætsgrene amerikansk fodbold, cheerleading og flag footba...
Indrykket:9. januar 2018
Udløbsdato:22. januar 2018

Administrativ vikar til Østjyllands Politi

Østjyllands Politi, Hovedstation, og Rigspolitiet

Aarhus
Aarhus, Randers og Grenaa, Østjyllands Politi Østjyllands Politi søger en administrativ vikar til 10 måneders vikariat.Stillingen er som udgangspunkt ledig i Staben, Bevillings- og Tilladelsessektionen, men der tages forbehold for interne rokeringer...
Indrykket:9. januar 2018
Udløbsdato:21. januar 2018

Ungecentret i Skanderborg Kommune søger en ny administrativ medarbejder

Skanderborg Kommune

Odder
Har du lyst til og mod på et selvstændigt arbejde med mange forskelligartede administrative opgaver?Er du pligtopfyldende, har du ordenssans og har du interesse i og erfaring med nedenstående, så send os din ansøgning.Vores forventninger til digDu e...
Indrykket:12. januar 2018
Udløbsdato:25. januar 2018

Administrativ medarbejder Dagtilbud Ry - Barselsvikariat

Skanderborg Kommune

Odder
Vi søger fra 1. marts en barselsvikar på 35 timer.Dagtilbud Ry er bestående af 5 børnehuse, som har plads til 350 400 børn. Der er ca. 90 fastansatte med- arbejdere. I hvert børnehus er der en daglig leder. Der er kostordninger i fire af børnehusene...