Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Lastvogns- og/eller varevognsmekaniker

Lastvogns- og/eller varevognsmekaniker til Autohuset Vestergaard A/S, Lastvogne i Horsens

Vi søger en frisk mekaniker, der er uddannet inden for lastvogne og/eller varevogne og gerne har erfaring med mærket MAN.

Jobbet:
Du vil primært komme til at arbejde med service og reparation af lastbiler og varevogne, fortrinsvist af mærket MAN.

Krav til dig:
• Du er som minimum uddannet lastvogns- eller varevognsmekaniker - gerne uddannet hos MAN, men det er ikke en betingelse.
• Du kan arbejde selvstændigt og er villig til at yde den bedste service.
• Du er frisk på at hjælpe og servicere vore kunder både i og uden for normal arbejdstid.
• Du ser uddannelse og kursus som en naturlig del af dit job.

Vi tilbyder:
Et spændende og udfordrende job i et moderne bilhus i toppen af branchen, hvor serviceniveauet er højt og karrieremulighederne gode. Vi lægger vægt på at uddanne vore mekanikere til hele tiden at være opdateret med de nyeste reparationsmetoder og til at kunne håndtere det nyeste udstyr. Vi har et godt og uformelt arbejdsmiljø med gode arbejdskollegaer og et godt kollegialt sammenhold, hvor de sociale relationer er stærke.

Tiltrædelse: Hurtigst muligt.

Er ovenstående noget for dig, så send din ansøgning og dit CV til Værkstedschef Ole Vesløv på ole.veslov@autohuset-vestergaard.dk senest d. 15. februar 2018.

Evt. spørgsmål kan rettes til Værkstedschef Ole Vesløv på tlf. 76 43 51 11.

Autohuset Vestergaard-koncernen beskæftiger omkring 800 medarbejdere i 11 personvognsfilialer, fem lastvognsfilialer og én busfilial fordelt på Fyn, i Trekantområdet samt i Nærum, Birkerød og Hillerød. Vi sælger ca. 16.000 nye og brugte biler og lastbiler årligt. Se mere på www.av-lastvogne.dk, www.buscentervest.dk og www.autohuset-vestergaard.dk


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her