Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Lastvognschauffører til kørsel med liftbil, Marius Pedersen A/S

Er du en stabil chauffør, og har du lyst til at arbejde for Danmarks førende miljøvirksomhed? Har du erfaring med kørsel af liftbil? Så er dit næste job lige her!

 

Marius Pedersen A/S er en af Danmarks ældste landsdækkende miljøvirksomheder, og moderne affaldsbehandling udgør i dag den primære aktivitet. Vores aktiviteter omfatter indsamling, transport, sortering, afsætning og genvinding af affald og genanvendelige materialer. 

Til vores afdeling i Næstved søger vi lige nu chauffører til kørsel med liftbil på Vestsjælland og Lolland-Falster. Du bliver en del af et team på ca. 45 medarbejdere.

Hvem er du?
Vi forventer, at du har kørekort til C, CE samt gyldigt EU-bevis og førerkort. Du har godkendt ADR bevis og erfaring med stykgods.
Vi ser gerne, at du har et godt geografisk kendskab til Vestsjælland og/eller Lolland-Falster.
Som person er du ansvarsbevidst, imødekommende og præsentabel. Du møder til tiden og er fleksibel i forhold til arbejdstiden.

Vi tilbyder
Et interessant og afvekslende job i en dynamisk og international virksomhed. Vi har et godt arbejdsmiljø og en uformel omgangstone.

Løn og pension efter gældende overenskomst og du får naturligvis arbejdstøj stillet til rådighed.

Som udgangspunkt møder du ind på vores adresse i Næstved.

Interesseret?
Lyder dette som dit næste job, så send os dit CV og en kort beskrivelse af dig selv. Søg allerede i dag, da vi indkalder til samtaler løbende.
Grundet persondataforordningen modtager vi ikke ansøgning og CV på mail.

Rekrutteringsprocessen varetages for Marius Pedersen A/S af JKS CAREER, så har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Afdelingschef Carina Due på telefon +45 23 29 44 11 eller på mail cdu@jks.dk.

Læs mere om os på www.mariuspedersen.dk
 

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.