Lastvognsmekanier/landbrugsmekaniker søges til service- og reparationsafdelingen

Da vi har rigtigt travlt, søger vi en engageret, selvstændig og erfaren medarbejder til HMK Bilcons service- og reparationsafdeling.

Du vil komme til at arbejde med service og reparationsopgaver på olie- og benzintankbiler herunder afmontering og udskiftning af defekte komponenter, samling af dele og køretøjer efter lakering, fejlfinding på luft og el samt at lave service på brændstofcontainere mm. Din baggrund kan fx. være som lastvognsmekaniker, landbrugsmekaniker eller smed med kendskab til lastbiler og opbygninger.

Vi forventer, at du er serviceminded, har god energi og er parat til at yde en ekstra indsats, når det er nødvendigt. Den rette medarbejder har gode samarbejdsevner og er god til at arbejde selvstændigt men også parat til at indgå i et fast team. 

Vi tilbyder:

Et uformelt og åbent arbejdsklima
Et spændende afvekslende job med gode kolleger
Løn inkl. pension
Morgenmadsordning
En aktiv personaleforening
Arbejdstid fra kl. 7.00 - 15.00

HMK Bilcon A/S er:

En veldrevet virksomhed som fremstiller løsninger inden for transport af olie og benzin, korn- og foderstoffer, ekspanderbare trailere til events og mobile sundhedsklinikker. Vi har fokus på kunderne og høj kvalitet i alt, hvad vi gør. Derfor arbejder vi løbende med LEAN og er ISO 9001-2015 samt ISO 14001 certificeret.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.