Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Lastvognsmekaniker

Der søges 1 medarbejdere til stilling som lastvognsmekaniker til vores afdeling i Horsens.

Vedligehold og reparation af lastvogn og andre køretøjer.
Du er god til at planlægge din egen arbejdsdag .
Du er omhyggelig og har gerne nogle års erfaring med tilsvarende opgaver.

Arbejdstid :skiftende arbejdstider efter vagtordning.:
7:00 til 16.00 hver dag.

Ansættelse : Fast ansættelse

Aflønning og arbejdstider efter overenskomst mellem DTL/3F transport.

Send din ansøgning med det samme da vi har travlt lige nu.


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329756827Phoenix-0453771c12018-02-07T15:11:41.470LastvognsmekanikerDer søges 1 medarbejdere til stilling som lastvognsmekaniker til vores afdeling i Horsens.

Vedligehold og reparation af lastvogn og andre køretøjer.
Du er god til at planlægge din egen arbejdsdag .
Du er omhyggelig og har gerne nogle års erfaring med tilsvarende opgaver.

Arbejdstid :skiftende arbejdstider efter vagtordning.:
7:00 til 16.00 hver dag.

Ansættelse : Fast ansættelse

Aflønning og arbejdstider efter overenskomst mellem DTL/3F transport.

Send din ansøgning med det samme da vi har travlt lige nu.
2018-02-26T01:03:31.017 Der søges 1 medarbejdere til stilling som lastvognsmekaniker til vores afdeling i Horsens. Vedligehold og reparation af lastvogn og andre køretøjer. Du er god til at planlægge din egen arbejdsdag . Du er omhyggelig og har gerne nogle års erfaring med tilsvarende opgaver. Arbejdstid :skiftende arbejdstider efter vagtordning.: 7:00 til 16.00 hver dag. Ansættelse : Fast ansættelse Aflønning og arbejdstider efter overenskomst mellem DTL 3F transport. Send din ansøgning med det samme da vi har travlt lige nu.11Jobnet0453771c100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2018-02-25T00:00:0000110EuropaDanmarkEuropaDanmarkJyllandMidtjyllandHorsensEuropaDanmarkJyllandMidtjyllandHedensted3104330VIKING HORSENS ApS11Silkeborgvej 1488700Horsens60128700DKDanmark155.891573009.77367100
jc@vikinghorsens.dkDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent522162JobNet47655941000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=0453771chttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=0453771chttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=0453771c&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=0453771c&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static-int.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Produktion_haandvaerk_og_transport/Industri/1.jpgMed et job indenfor Industri får du en spændende hverdag, der byder på mange nye udfordringer. 12008561Dansk3Læse/ tale935311Lastvognsmekaniker28Industri352877767Jonas Christiansenjc@vikinghorsens.dkDKDanmarkDKDanmark329926819LastvognsmekanikerlærlingRobot For kunde i Vejle søger Work4All en lastvognmekaniker-lærling. Det er ikke afgørende hvad du har af baggrund, uddannelse eller alder, men det er vigtigt at du er afklaret og at du brænder for at blive lastvognsmekaniker. Hvis det lyder som noget for dig, må du rigtig gerne sende dit CV og en kort ansøgning til os på vejle@work4all.nu - mærk ansøgningen Lastvognsmekaniker lærling Vi kan kontaktes på 70223311 hvis du har spørgsmål

For kunde i Vejle søger Work4All en lastvognmekaniker-lærling.

Det er ikke afgørende hvad du har af baggrund, uddannelse eller alder, men det er vigtigt at du er afklaret og at du brænder for at blive lastvognsmekaniker.

 

Hvis det lyder som noget for dig, må du rigtig gerne sende dit CV og en kort ansøgning til os på vejle@work4all.nu - mærk ansøgningen "Lastvognsmekaniker lærling"

Vi kan kontaktes på 70223311 hvis du har spørgsmål 

Work4all VejleHedensted2018-12-12T00:00:002019-02-06T00:00:00
329926569LastvognsmekanikerRobot Primære arbejdsopgaver: Reparation Service - smøring, olieskift Teknisk fejlsøgning. Faglig kvalifikationer: Uddannet lastvognsmekaniker, gerne med et par års erfaring. Ansvarsbevis og pålidelig. Serviceminded. Har en god ordenssans. Personlig kvalifikationer: Mødestabil. kvalitetsbevist. Engageret og fleksibel. Positiv. Ansøgning: Stillingen skal besættes hurtigst muligt. Send din ansøgning på mail: mail@mh-auto.com eller ring til 93202470. Vi vil løbende holde samtaler.

Primære arbejdsopgaver:

 • Reparation
 • Service - smøring, olieskift
 • Teknisk fejlsøgning.

Faglig kvalifikationer:

 • Uddannet lastvognsmekaniker, gerne med et par års erfaring.
 • Ansvarsbevis og pålidelig.
 • Serviceminded.
 • Har en god ordenssans.

Personlig kvalifikationer:

 • Mødestabil.
 • kvalitetsbevist.
 • Engageret og fleksibel.
 • Positiv.

Ansøgning:

Stillingen skal besættes hurtigst muligt. Send din ansøgning på mail: mail@mh-auto.com eller ring til 93202470. Vi vil løbende holde samtaler.

MH AUTO OG LASTVOGNE ApSHedensted2018-12-12T00:00:002018-12-31T00:00:00
329928197MekanikerRobot For vores kunde i Aarhus søger vi en energiske og fagligt dygtig trailer bus lastvognsmekaniker eller personvognsmekaniker med lyst og interesse for eller i, at lære lastvogns delen. Vi søger mekanikere med bredt kendskab til servicering, synsklargøring og reparation af alle fabrikater af trailere og lastbiler. Sammen med dine kolleger skal du være med til at sikre den høje kvalitet af de reparationer værkstedet udfører. Fleksibilitet og selvstændighed er et krav, men du skal også kunne samarbejde med dine kolleger ved større reparationer. Du kommer til at arbejde sammen med kollegaer, der sætter en stor ære i at betjene og servicerer værkstedets opgaver. Vores kunde er kendt for en hyggelig og meget engageret atmosfære, med et højt professionelt niveau. Vi søger en engageret og selvstændig mekaniker der har lyst til at være en del af et værksted med fart over feltet. Nogle af dine daglige arbejdsopgaver bliver: Syn af trailere Periodesyn TIR syn Undervognsservice Kontrol af overvågningsudstyr Lovpligtigt eftersyn på lift ATP syn Reparation af presenninger Vi forventer at: Du har et bredt kendskab til reparation og servicering af lastbiler busser eller reparation af personbiler. Du er vant til at arbejde selvstændigt Du har kørekort til person- og lastbil Du har førerbevis til lastvogn Du kan lide at der er orden i tingene Du går ikke på kompromis med kvaliteten Du trives med daglige opgaver bestående af: Reparation og service af selskabets køretøjer Deltage i oprydning af værkstedet. Vi tilbyder: Fast arbejde for de rette kandidater Gode arbejdsforhold Grundig oplæring Daglig sparring og gode kollegaer. Søg stillingen ved at uploade dit CV og oprette dig du trykker på ansøg nu-knappen. Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Konsulent Jesper Hardrup på jesper.hardrup@randstad.dk - Alle henvendelser behandles fortroligt, og vi kalder løbende ind til samtale. Randstad er en del af den internationale Randstad Group, der er verdens andenstørste udbyder af HR-løsninger. Hver dag formidler Randstad arbejde til mere end 500.000 mennesker i hele verden. Vi har kontorer i 39 lande og er repræsenteret i såvel Europa, Nord- og Sydamerika samt Asien. I Danmark er vi blandt de førende vikar- og rekrutteringsbureauer med fire afdelinger fordelt over hele landet. En position vi har opnået, fordi vi som eksperter på arbejdsmarkedet formår at matche kvalificerede kandidater med de rette jobmuligheder.

For vores kunde i Aarhus søger vi en energiske og fagligt dygtig trailer/bus/lastvognsmekaniker – eller personvognsmekaniker med lyst og interesse for eller i, at lære lastvogns delen. Vi søger mekanikere med bredt kendskab til servicering, synsklargøring og reparation af alle fabrikater af trailere og lastbiler.

Sammen med dine kolleger skal du være med til at sikre den høje kvalitet af de reparationer værkstedet udfører.

Fleksibilitet og selvstændighed er et krav, men du skal også kunne samarbejde med dine kolleger ved større reparationer.

Du kommer til at arbejde sammen med kollegaer, der sætter en stor ære i at betjene og servicerer værkstedets opgaver.

Vores kunde er kendt for en hyggelig og meget engageret atmosfære, med et højt professionelt niveau. Vi søger en engageret og selvstændig mekaniker der har lyst til at være en del af et værksted med fart over feltet.

Nogle af dine daglige arbejdsopgaver bliver:

 • Syn af trailere
 • Periodesyn
 • TIR syn
 • Undervognsservice
 • Kontrol af overvågningsudstyr
 • Lovpligtigt eftersyn på lift
 • ATP syn
 • Reparation af presenninger

 

Vi forventer at:

 • Du har et bredt kendskab til reparation og servicering af lastbiler/ busser eller reparation af personbiler.
 • Du er vant til at arbejde selvstændigt
 • Du har kørekort til person- og lastbil
 • Du har førerbevis til lastvogn
 • Du kan lide at der er orden i tingene
 • Du går ikke på kompromis med kvaliteten
 • Du trives med daglige opgaver bestående af:
 • Reparation og service af selskabets køretøjer
 • Deltage i oprydning af værkstedet.

 

Vi tilbyder:

 • Fast arbejde for de rette kandidater
 • Gode arbejdsforhold
 • Grundig oplæring
 • Daglig sparring og gode kollegaer.

 

Søg stillingen ved at uploade dit CV og oprette dig – du trykker på ansøg nu-knappen.

 

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Konsulent Jesper Hardrup på jesper.hardrup@randstad.dk - Alle henvendelser behandles fortroligt, og vi kalder løbende ind til samtale.

 

Randstad er en del af den internationale Randstad Group, der er verdens andenstørste udbyder af HR-løsninger. Hver dag formidler Randstad arbejde til mere end 500.000 mennesker i hele verden. Vi har kontorer i 39 lande og er repræsenteret i såvel Europa, Nord- og Sydamerika samt Asien. I Danmark er vi blandt de førende vikar- og rekrutteringsbureauer med fire afdelinger fordelt over hele landet. En position vi har opnået, fordi vi som eksperter på arbejdsmarkedet formår at matche kvalificerede kandidater med de rette jobmuligheder.

RANDSTAD A/SAarhus2018-12-14T00:00:002019-01-31T00:00:00
329921603BusmekanikerlærlingRobot Drømmer du om at komme til at arbejde med teknik og store maskiner iblandt gode kollegaer? Så kan den drøm nu gå i opfyldelse! Bus Center Vest, som er en del af Autohuset Vestergaard-koncernen, søger lige nu en busmekanikerlærling til sin afdeling i Kolding. Uddannelsen til busmekaniker tager 4 år, inkl. et specialtilpasset skoleforløb. Under uddannelsen vil du få kendskab til de teknikker og den teknologi, som bruges ved service og reparation af busser. Du vil fortrinsvist komme til at arbejde med busser af mærket Volvo. Krav til dig Du har en bestået 9. 10. klasse-eksamen eller tilsvarende. Du har interesse for busser. Du prioriterer kvalitet og kundetilfredshed meget højt. Du har god teknisk forståelse. Du er selvstændig og evner at samarbejde. Om os Vi tilbyder en spændende og udfordrende mekanikeruddannelse i et moderne bilhus med et højt serviceniveau, høj faglig ekspertise og gode karrieremuligheder. Vi er en arbejdsplads med en uformel omgangstone, god faglig sparring og et godt kollegialt sammenhold. Vi lægger vægt på hele tiden at være opdateret med de nyeste reparationsmetoder og at kunne håndtere det nyeste udstyr. Vi har gode personalevilkår, herunder sundhedsforsikring. Tiltrædelse: Snarest muligt, men vi venter gerne på den rette. Har du spørgsmål til stillingen, kan de rettes til værkstedschef Kim Overby på tlf. 76 32 23 05. Ansøg allerede nu https: candidate.hr-manager.net ApplicationForm SinglePageApplicationForm.aspx?cid 1281 departmentId 19019 ProjectId 145808 MediaId 5 Er ovenstående stilling noget for dig, beder vi dig sende din ansøgning og dit CV via vores hjemmeside. Vi gør opmærksom på, at Autohuset Vestergaard A S håndterer alle ansøgninger elektronisk - det er således kun muligt at ansøge online via linket i denne annonce. Ansøgninger sendt via mail eller post kommer ikke i betragtning. Alle ansøgninger behandles fortroligt. Bus Center Vest A S er et datterselskab i Autohuset Vestergaard-koncernen, som beskæftiger 800 medarbejdere i 11 personvognsfilialer, fem lastvognsfilialer og n busfilial fordelt på Fyn, i Trekantområdet samt Nærum, Birkerød og Hillerød. Se mere på www.buscentervest.dk www.av-lastvogne.dk www.autohuset-vestergaard.dk

Drømmer du om at komme til at arbejde med teknik og store maskiner iblandt gode kollegaer? Så kan den drøm nu gå i opfyldelse! Bus Center Vest, som er en del af Autohuset Vestergaard-koncernen, søger lige nu en busmekanikerlærling til sin afdeling i Kolding. 

Uddannelsen til busmekaniker tager 4 år, inkl. et specialtilpasset skoleforløb.  Under uddannelsen vil du få kendskab til de teknikker og den teknologi, som bruges ved service og reparation af busser.

Du vil fortrinsvist komme til at arbejde med busser af mærket Volvo.  

Krav til dig 

 • Du har en bestået 9./10. klasse-eksamen eller tilsvarende.  
 • Du har interesse for busser. 
 • Du prioriterer kvalitet og kundetilfredshed meget højt. 
 • Du har god teknisk forståelse.  
 • Du er selvstændig og evner at samarbejde.   

Om os

Vi tilbyder en spændende og udfordrende mekanikeruddannelse i et moderne bilhus med et højt serviceniveau, høj faglig ekspertise og gode karrieremuligheder. Vi er en arbejdsplads med en uformel omgangstone, god faglig sparring og et godt kollegialt sammenhold. Vi lægger vægt på hele tiden at være opdateret med de nyeste reparationsmetoder og at kunne håndtere det nyeste udstyr. Vi har gode personalevilkår, herunder sundhedsforsikring. 

Tiltrædelse: Snarest muligt, men vi venter gerne på den rette. 

Har du spørgsmål til stillingen, kan de rettes til værkstedschef Kim Overby på tlf. 76 32 23 05. 

Ansøg allerede nu

https://candidate.hr-manager.net/ApplicationForm/SinglePageApplicationForm.aspx?cid=1281&departmentId=19019&ProjectId=145808&MediaId=5

Er ovenstående stilling noget for dig, beder vi dig sende din ansøgning og dit CV via vores hjemmeside. Vi gør opmærksom på, at Autohuset Vestergaard A/S håndterer alle ansøgninger elektronisk - det er således kun muligt at ansøge online via linket i denne annonce. Ansøgninger sendt via mail eller post kommer ikke i betragtning. Alle ansøgninger behandles fortroligt.

Bus Center Vest A/S er et datterselskab i Autohuset Vestergaard-koncernen, som beskæftiger 800 medarbejdere i 11 personvognsfilialer, fem lastvognsfilialer og én busfilial fordelt på Fyn, i Trekantområdet samt Nærum, Birkerød og Hillerød. Se mere på

www.buscentervest.dk

www.av-lastvogne.dk

www.autohuset-vestergaard.dk

BUSCENTER VEST A/SKolding2018-12-03T00:00:002018-12-20T00:00:00
329920010Applus Bilsyn søger Teamleder til HorsensRobot Har du passion for bilsyn og god kundeservice og trives du med administrative og ledelsesmæssige opgaver, så er du måske vores nye teamleder for synshallerne i Horsens og omegn. Du vil blive fastansat i synshallen i Horsens Nord, men må forvente kørsel, hvilket honoreres efter Statens takster for kørselsgodtgørelse. Du vil gennemgå en intern lederuddannelse for at blive klædt godt på til håndteringen af de administrative og ledelsesmæssige opgaver. Vi forventer, at du er: Uddannet kategori 3 eller 4 synsmedarbejder Passioneret Engageret Forandringsparat Ansvarlig Sætter kundens behov i centrum Du vil blive ansat som funktionær under Industriens Funktionæroverenskomst og hertil kommer en attraktiv omsætnings- og produktbonus. Til stillingen hører selvfølgelig også en attraktiv pensionsordning samt virksomhedsbetalt helbreds- og sundhedsforsikring. Stillingen er på fuldtid og arbejdstiden er på 37 timer pr. uge honorering for overarbejde er indeholdt i det månedlige vederlag. Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til regionschef Jesper Mosdal på mobil 4064 1843. Har du lyst til at være en del af vores team, så send ansøgning og CV til: hr.dk@applus.com Applus Danmark A S er en del af det internationale Applus , der beskæftiger 21.000 medarbejdere. I 2014 blev koncernen børsnoteret og er i dag en af de største aktører i verden indenfor test, certificering og kontroller. I Danmark markedsføres Applus Danmark A S som Applus Bilsyn og er den mest toneangivende synsvirksomhed med over 150 synshaller fordelt over hele Danmark. Ud over bilsyn af lette og tunge køretøjer har Applus Bilsyn en lang række helt unikke services og ydelser. Læs mere om Applus Bilsyn på www.bilsyn.dk samt Applus internationale services på www.applus.com

Har du passion for bilsyn og god kundeservice og trives du med administrative og ledelsesmæssige opgaver, så er du måske vores nye teamleder for synshallerne i Horsens og omegn.

Du vil blive fastansat i synshallen i Horsens Nord, men må forvente kørsel, hvilket honoreres efter Statens takster for kørselsgodtgørelse.

Du vil gennemgå en intern lederuddannelse for at blive klædt godt på til håndteringen af de administrative og ledelsesmæssige opgaver.                            

Vi forventer, at du er:

 • Uddannet kategori 3 eller 4 synsmedarbejder
 • Passioneret
 • Engageret
 • Forandringsparat
 • Ansvarlig
 • Sætter kundens behov i centrum 

Du vil blive ansat som funktionær under Industriens Funktionæroverenskomst og hertil kommer en attraktiv omsætnings- og produktbonus.

Til stillingen hører selvfølgelig også en attraktiv pensionsordning samt virksomhedsbetalt helbreds- og sundhedsforsikring.

Stillingen er på fuldtid og arbejdstiden er på 37 timer pr. uge – honorering for overarbejde er indeholdt i det månedlige vederlag.                                                  

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til regionschef Jesper Mosdal på mobil 4064 1843.                                                                                                       

Har du lyst til at være en del af vores team, så send ansøgning og CV til: hr.dk@applus.com

 

Applus Danmark A/S er en del af det internationale Applus+, der beskæftiger 21.000 medarbejdere. I 2014 blev koncernen børsnoteret og er i dag en af de største aktører i verden indenfor test, certificering og kontroller.

I Danmark markedsføres Applus Danmark A/S som Applus Bilsyn og er den mest toneangivende synsvirksomhed med over 150 synshaller fordelt over hele Danmark. Ud over bilsyn af lette og tunge køretøjer har Applus Bilsyn en lang række helt unikke services og ydelser. 

Læs mere om Applus Bilsyn på www.bilsyn.dk samt Applus’ internationale services på www.applus.com

APPLUS HORSENSHedensted2018-11-29T00:00:002019-01-06T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Lastvognsmekanikerlærling

Work4all Vejle

Hedensted
For kunde i Vejle søger Work4All en lastvognmekaniker-lærling. Det er ikke afgørende hvad du har af baggrund, uddannelse eller alder, men det er vigtigt at du er afklaret og at du brænder for at blive lastvognsmekaniker. Hvis det lyder som noget for...
Indrykket:12. december 2018
Udløbsdato:6. februar 2019

Lastvognsmekaniker

MH AUTO OG LASTVOGNE ApS

Hedensted
Primære arbejdsopgaver: Reparation Service - smøring, olieskift Teknisk fejlsøgning. Faglig kvalifikationer: Uddannet lastvognsmekaniker, gerne med et par års erfaring. Ansvarsbevis og pålidelig. Serviceminded. Har en god ordenssans. Personlig kvali...
Indrykket:12. december 2018
Udløbsdato:31. december 2018

Mekaniker

RANDSTAD A/S

Aarhus
For vores kunde i Aarhus søger vi en energiske og fagligt dygtig trailer bus lastvognsmekaniker eller personvognsmekaniker med lyst og interesse for eller i, at lære lastvogns delen. Vi søger mekanikere med bredt kendskab til servicering, synsklargø...
Indrykket:14. december 2018
Udløbsdato:31. januar 2019

Busmekanikerlærling

BUSCENTER VEST A/S

Kolding
Drømmer du om at komme til at arbejde med teknik og store maskiner iblandt gode kollegaer? Så kan den drøm nu gå i opfyldelse! Bus Center Vest, som er en del af Autohuset Vestergaard-koncernen, søger lige nu en busmekanikerlærling til sin afdeling i...
Indrykket:3. december 2018
Udløbsdato:20. december 2018

Applus Bilsyn søger Teamleder til Horsens

APPLUS HORSENS

Hedensted
Har du passion for bilsyn og god kundeservice og trives du med administrative og ledelsesmæssige opgaver, så er du måske vores nye teamleder for synshallerne i Horsens og omegn. Du vil blive fastansat i synshallen i Horsens Nord, men må forvente kør...
Indrykket:29. november 2018
Udløbsdato:6. januar 2019