Lastvognsmekanikere til Panserværksted Skive

Har du lyst til at blive en del af et professionelt og engageret team? Til Panserværksted Skive søger Forsvarets Hovedværksteder last-/personvognsvognsmekanikere eller landbrugsmaskinmekanikere

Om os

Forsvarets Hovedværksteder er en ISO- og arbejdsmiljøcertificeret LEAN-orienteret, landsdækkende virksomhed med godt 800 motiverede medarbejdere, der vedligeholder og modificerer Forsvarets køretøjer, skibe og fly samt våben- og kommunikationssystemer på specialværkstedsniveau.

Panserværksted Skive består af 32 rutinerede medarbejdere, hvis primære opgave er at vedligeholde, efterse, reparere og modificere Forsvarets specialkøretøjer, herunder pansrede mandskabsvogne, last- og personvogne, entreprenørmaskiner samt CBRN-, EOD- og COLPRO-materiel.

Panserværksted Skive hører organisatorisk til under Produktionsområde Nord, der i alt omfatter 230 medarbejdere fordelt på 7 specialværksteder i Frederikshavn, Aalborg og Skive.

Om stillingen

Som mekaniker vil dine primære opgaver blive indgangskontrol, fejlanalyser samt eftersyn og reparation på hjulkøretøjer, herunder blok- og påhængsvogne. Du skal foretage slutkontrol efter endt reparations- og vedligeholdelsesarbejde. Du vil også foretage eftersyn og reparation samt prototypeopbygninger på hjul- og pansrede bæltekøretøjer.

Du skal ydermere forvente i perioder at skulle arbejde med entreprenørmaskiner. Derudover skal du være med til at uddanne vores lærlinge.

Som ansat hos os vil du få en travl og spændende hverdag. Du vil få en indledende oplæring inden for lastvognsområdet i forhold til de materialer, processer og værktøjer, vi anvender. Derefter vil din videre oplæring foregå som on-job-training sammen med en erfaren kollega. Du vil få relevante kurser inden for de specifikke opgaver, du skal udføre. Arbejdet foregår i et dynamisk og tværfagligt miljø med stor fokus på kvalitet og sikkerhed.

Om dig

Du er faglært last-/personvognsvognsmekaniker eller landbrugsmaskinmekaniker eller har en tilsvarende håndværksmæssig uddannelse. Du har gode sprogkundskaber i dansk, engelsk og tysk, således at du kan læse og forstå en teknisk manual.

Da arbejdsopgaverne indebærer prøvekørsler, er kørekort kategori B og C et ubetinget krav. Desuden vil truckcertifikat være en fordel, men ikke et krav.

Du skal have gode samarbejdsevner, være kvalitetsbevidst og omhyggelig i det daglige arbejde, og det er vigtigt, at du formår at arbejde systematisk og selvstændigt med opgaverne.

Ansættelsesvilkår

Du bliver ansat og aflønnet efter gældende overenskomst for håndværkere i staten og den til enhver tid gældende fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og Offentlige Ansattes Organisationer - Det Statslige område (OAO-S-Fællesoverenskomsten). Basislønnen udgør kr. 24.514,17 pr. måned. Der er til stillingen knyttet en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning. Ved ansættelse i Forsvarsministeriets koncern er der mulighed for at forhandle et tillæg i forhold til dine kvalifikationer.

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde denne under hele ansættelsesforløbet.

KONTAKT OG ANSØGNING
Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte seniorsergent Finn Mogensen på telefon nr. 2249 7437.

Har du spørgsmål til ansættelsesprocessen herunder ansættelsesvilkår kan du kontakte Forsvarsministeriets Personalestyrelse, HR-konsulent Bettina Sønderhøj på telefon 7281 9154.

Ansøgningsfristen er den 25. februar 2018, og vi forventer at afholde samtaler i uge 11. Ansættelse efter aftale.

Vi vil bede dig om at søge stillingen via linket. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

Forsvarsministeriets koncern er en mangfoldig arbejdsplads, og vi vil gerne afspejle det omkringliggende samfund. Vi opfordrer derfor alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen, fordi vi tror på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem dynamik og nytænkning.

OM VÆRNSFÆLLES FORSVARSKOMMANDO
Værnsfælles Forsvarskommando ligger blandt andet i København og Karup og er en styrelse under Forsvarsministeriet. Værnsfælles Forsvarskommando er Danmarks overordnede militære kommandomyndighed for Forsvarets operative kapaciteter. Forsvarschefen er chef for Værnsfælles
Forsvarskommando og har kommandoen over Hæren, Søværnet og Flyvevåbenet. Forsvarschefen har tillige ansvaret for den operative ledelse af de danske militære styrker.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:16. januar 2018
Udløbsdato:12. marts 2018

Skive Karosseri & Trailserservice søger Trailer/Lastvognsmekaniker

SKIVE KAROSSERI OG TRAILERSERVICE ApS

Eller ufaglært med kendskab til servicering af lastbiler trailer busser påhængsvogne etc. Vi er et værksted som yder et højt serviceniveau og faglighed, med godt humør og fleksibilitet. Dine arbejdsopgaver: Synsklargøring. Fejlsøgning reperation af ...
Indrykket:18. januar 2018
Udløbsdato:13. marts 2018

Mekanikere

FISKBÆK LASTVOGNS-SERVICE ApS

Mekanikere til Kronjyllands Erhvervsbiler Vi søger to kompetente og kvalitetsbevidste mekanikere til vores IVECO værksted for varevogne, lastbiler og busser. Du er en skarp og vedholdende problemløser, som sætter en ære i at leve op til kundens forv...
Indrykket:18. januar 2018
Udløbsdato:13. marts 2018

Mekanikere trailere

Kronjyllands Erhvervsbiler

Mekaniker trailere Vi søger en kompetent og kvalitetsbevidst mekaniker til vores værksted for varevogne, lastbiler, trailere og lignende. Dit primære arbejdsområde vil omfatte vedligeholdelse af vore kunders trailere. Du er en skarp og vedholdende p...
Indrykket:18. januar 2018
Udløbsdato:14. marts 2018

Smed/trailermekaniker søges til snarlig tiltrædelse

MTDK A/S

MTDK A S designer og producerer transportløsninger til danske vognmænd, og vi er specialiserede i at udvikle trailere, anhængere påhængsvogne, sættevogne, kærrer m.fl. Vi har værksted og administration i Randers direkte ved motorvejen, hvor vi beskæ...
Indrykket:6. februar 2018
Udløbsdato:30. marts 2018

Lastvognsmekanikerlærling - Herning

DIESEL DOK ApS

Kan du li at løfte tungt jern? Brænder du for at skrue i store maskiner? Så er DU måske vores nye lastvognsmekanikerlærling...Vi tilbyder en elevplads på et moderne værksted med et højt serviceniveau og gode karrieremuligheder.Vi lægger vægt på at g...