Gem job

Lav dit virksomhedsprojekt/speciale i samarbejde med Eurofins - verdens største netværk af laboratorier

Firmabeskrivelse

Synes du /I det kunne være spændende at få indsigt i, hvad det vil sige at arbejde i en dynamisk og verdensomspændende laboratorievirksomhed? Så skriv dit/jeres virksomhedsprojekt hos os.

Jobbeskrivelse

Vi søger motiverede studerende der synes det kunne være spændende at lave virksomhedsprojekt hos os inden for enten miljø, fødevarer, farmaceutiske eller kosmetiske tests. Vi er også blandt verdensmarkedslederne inden for avanceret materiel videnskab, samt services indenfor genomics, forbrugerprodukter og kliniske test, hvorfor det også er muligt at skrive projekter inden for disse områder. Læs mere om de faglige områder, selskaber og lokationer her. Sammen vil vi udforme et konkret projekt der er relevant for både dig som studerende og os som virksomhed.

Eurofins favner bredt og derfor er vi også interesseret i at samarbejde med studerende fra forskellige videregående uddannelser, alt lige fra natur- og fødevarevidenskab, kemi, mikrobiologi, molekylærbiologi, biomedicin til ingeniør, IT, økonomi, salg og markedsføring m.v.

Vi vil planlægge et introduktionsforløb for dig som studerende og fra første dag vil du blive tilknyttet en mentor, således du hurtigt bliver fortrolig med din nye rolle og opgaver. Vi sikrer løbende fokus på dit potentiale og din udvikling via faste feedback-samtaler med din leder/mentor. Du vil få indsigt i, hvordan en hverdag ser ud hos Eurofins samt adgang til en række data for herved at have mulighed for at få en unik dybdegående viden indenfor det specifikke fagområde.

Kvalifikationer

Vi forventer, at du kommer med den nyeste viden indenfor dit kompetencefelt og kan være med til at bidrage til vores forretning og de ting vi beskæftiger os med. Vi forventer, at man under sit projekt/speciale/bachelorforløb sætter sit eget præg på det aktuelle område og problemstilling.

 • Du/I er bachelor eller kandidatstuderende og ønsker enten at bruge os som case til et specifikt fag eller til projektet/specialet
 • Du/I er gode til at indsamle, formidle og diskutere viden eller data
 • Du/I er iderige og nysgerrige
 • Du/I er stabile og systematiske
 • Du/I udviser gode samarbejdsevner og tager gerne initiativ
 • Du/I er selvstændige, ansvarsbevidste og engagerede

 • Gem job
  ellerDownload

  Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

  Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

  Mere af samme slags?

  Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
  Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.