Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Lead Generation SpecialistVi søger lige nu en
Lead Generation Specialist
København S, Fuldtid

Vi i Ackermann er i en spændende udvikling, og vi leder nu efter den rigtige person, til at være med til at starte vores helt nye lead-afdeling op. Afdelingens primære formål er at hjælpe vores kunder med at skaffe nye leads til deres e-mailmarketing, gennem annoncering, popups, konkurrencer mm.

Om stillingen
I dag hjælper vi nogle af Danmarks største samt hurtigst voksende virksomheder med opbygning og drift af deres e-mailmarketing - herunder SOUNDBOKS, Shaping New Tomorrow, Novo Nordisk, Meyers, Kähler m.fl. I fremtiden vil vi også hjælpe dem med at generere nye permissions til deres e-mailmarketinglister.

Og det er her, at du kommer ind i billedet.

Din arbejdsdag vil omfatte daglig dialog med din egen portefølje af kunder. Du skal hjælpe dem med at opsætte og overvåge leadgenereringskampagner på tværs af den enkelte kundes forskellige mediekanaler, monitorere performance på hvert enkelte leadkanal og rapportere på alt dette til kunden. Derudover kommer du til at arbejde tæt sammen med vores kreative afdeling når kunderne skal bruge content til annoncer, design af konkurrencer osv.

Vi er allerede et godt stykke med at definere produktet og den nye afdeling, men der er stadig meget der skal videreudvikles. Du har derfor stor mulighed for at få direkte indflydelse på, hvordan afdelingen fremover kommer til at arbejde og det bliver dit ansvar at sparre direkte med vores partnerkreds omkring udviklen af produktet og afdelingen.

Og da vi har ambitioner om, at afdelingen skal vokse på sigt, er stillingen også perfekt til dig, der synes, at det kunne være spændende at bevæge sig ind i en lederrolle.

Nu til dig
Vi er en virksomhed der hylder forskellighed og derfor ønsker vi heller ikke at skrive en lang liste med krav til, hvordan du skal være for at passe ind.

Men du skal vide noget om leadgenerering. Vi forestiller os at du har:

  • Et par års erfaring med Facebook Lead Ads og Linkedin Lead Ads
  • Erfaring med f.eks. Sleeknote, Optinmonster, Privy eller Leadfamly
  • Erfaring med affiliate marketing vil være et plus
  • Analytisk mindset
  • Et højt ambitionsniveau for dit arbejde, en naturlig interesse for digital marketing og en generel god forretningsforståelse
  • Er udadvendt, selvkørende og ansvarsbevidst og bruger disse færdigheder til at sikre et godt og udviklende samarbejde med dine kunder
  • Bliver motiveret af at blive målt på dine kunders resultater
  • Trives med at arbejde i et ungt og ambitiøst miljø, hvor du og dine kollegaer arbejder mod samme mål – også selvom jeres arbejdsopgaver er individuelle
En del af holdet
Hvis du kan hjælpe os med ovenstående, så garanterer vi til gengæld en hverdag med rig mulighed for at sætte dit eget præg på virksomheden. Vi arbejder med meget frihed under ansvar, og vi stræber efter, at det er sjovt at gå på arbejde - hver dag. Vi holder til i flotte, lyse lokaler i 8Tallet på Amager, som ligger kun 200 meter fra Vestamager metrostation, som på 10 minutter kan tage dig til Kongens Nytorv. Samtidig ligger motorvejen kun 5 minutters kørsel fra kontoret og her er gode parkeringsmuligheder.

Vi er et team bestående af omkring 20 mand, der alle tror på, at vores mål kun kan indfries, hvis vi har det sjovt undervejs. Derfor tilbyder vi lækre rammer med frokostordning, frisk frugt, masser brusende vand, morgenmad, nødder og anden forplejning, og vi prioriterer at afholde et team arrangement en gang om måneden. For vi er kun stærkest, når vi arbejder godt sammen - og det bånd kan ikke kun styrkes indenfor kontorets fire vægge.

Vi tilbyder dig en konkurrencedygtig, fast løn, som bliver baseret på dine kompetencer og erfaring.

Om Ackermann
Og hvem er vi så? Vi er Ackermann, og vi sigter mod at blive Skandinaviens førende e-mailbureau indenfor 5 år. Vores ambitiøse mål vil vi nå ved hele tiden at fokusere på at forbedre vores kunders resultater.

Vi sigter altid mod at levere det højeste niveau indenfor e-mailmarketingstrategi- og eksekvering, og vi har indtil videre hjulpet alt fra start-ups til nogle af Danmarks største virksomheder indenfor samtlige brancher. Vi er datadrevne i vores rådgivninger og beslutninger, og vi tror på, at de bedste resultater skabes i en fælles dialog med den enkelte kunde.

Og så tror vi på, at vores arbejdsliv skal være en stejl læringskurve opad – hele vejen igennem!

Har du nogle spørgsmål til stillingen? Så lad os endelig høre fra dig! Du kan skrive dine spørgsmål i en mail med emnelinjen “Spørgsmål til leadgenereringsspecialist-job” til vores Managing Partner, Casper Ackermann: ca@ackermann.dk.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.