Learnmark Horsens søger faglært kok

Vi søger en faglært kok på fuldtid til vores kantine på Vejlevej fra den 1. august 2020.
I kantinen kommer du til at indgå i et velfungerende team, hvor alle medarbejdere tager ansvar.

Dine faglige kvalifikationer:

Vi forventer, at du

  • er uddannet kok med svendebrev eller lignende uddannelse
  • har erfaring fra branchen og gerne kantinedrift
  • du har gastronomiske evner og ambitioner
  • har gode pædagogiske evner
  • har lyst til at servicere vores kunder, som er elever, kursister og undervisere.

Vi forventer:

Det er vigtigt, at du

  • kan indgå i et team og deltage aktivt i teamudvikling
  • har gode kommunikationsevner
  • kan medvirke til at tilpasse og udvikle kantinen til stadig nye krav
  • kan sætte dig ind i og opfylde de nye krav, der jævnligt bliver stillet en kantine inden for hygiejne og levnedsmiddel.

Arbejdsområderne omfatter:

  • Tilberedning og produktion af mad til videresalg
  • Servicering af kantinens kunder
  • Indkøb
  • Ajourføring af kantinesystem
  • Andre administrative opgaver
  • Kassebetjening
  • Opvask
  • Rengøring.

Vi tilbyder:

Vores kantine på Vejlevej betjener hver dag omkring 600 elever, kursister og medarbejdere, og vi tilbyder

  • et godt arbejdsmiljø med engagerede medarbejdere
  • stor medindflydelse i planlægningen og udviklingen af kantinens sortiment og produktion
  • en kantine med 5 medarbejdere, som arbejder i alle funktionerne i køkkenet, - og det bliver du en del af.

Vi laver en del mad fra bunden og forventer derfor, at du kan lave mad, bage og ikke er bange for at tage fat.

Praktisk om stillingen:

Arbejdstid inden for tidsrummet kl. 6.00 - 16.00 med 6-8 aftenarrangementer om året. 

Ansættelsesvilkår:

Ansættelse og aflønning sker efter gældende overenskomst mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer (OAO-S-fællesoverenskomsten), samt Organisationsaftale for Kostfagligt uddannet personale – køkken. 

Ansættelsessamtaler forventes den 27.- 28. juli 2020 - eller efter aftale.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Andre job der matcher din søgning

Knivskarp kok til en af Jyllands mest ambitiøse restauranter

Remouladen

Vejle
Knivskarp kok til en af Jyllands mest ambitiøse restauranter Trods det lidt skæve navn, er Restaurant Remouladen på Vejle Lystbådehavn blandt Jyllands mest ambitiøse restauranter. På grund af travlhed søger vi lige nu en knivskarp kok, der kommer ti...
Indrykket:30. maj 2020

DELTIDS MORGENKOK SØGES

HORNSTRUP KURSUSCENTER P/S

Vejle
DELTIDS MORGENKOK SØGES TIL HORNSTRUP KURSUSCENTER VED VEJLE TILTR DELSE 1. SEPTEMBER 2020 Er du uddannet kok, bager, konditor, ufaglært erfaren bager og leder du efter nye udfordringer. Har du erfaring med at arbejde med gode råvarer? Kan du inspir...
Indrykket:23. juni 2020

KOK SØGES TIL HORNSTRUP KURSUSCENTER VED VEJLE

HORNSTRUP KURSUSCENTER P/S

Vejle
TILTR DELSE 1. SEPTEMBER 2020 Er du uddannet kok og leder du efter nye udfordringer i Vejleområdet? Har du erfaring med at arbejde med gode råvarer? Kan du gå forrest og inspirere både kollegaer og gæster, også når der er travlt? Så er du måske vore...
Indrykket:23. juni 2020

Hotel Opus søger en udlært kok

HOTEL OPUS HORSENS

Horsens
Som kok på Hotel Opus vil du få en spændende hverdag fuld af udfordringer. Vi tilbyder et spændende job, hvor den gode oplevelse, service og kontakt til vores mange gæster er i højsædet. Du skal være medvirkende til at gøre en positiv forskel også n...
Indrykket:23. juni 2020

Kun friske råvarer.

Madrick ApS

Vejle
Kokke med fokus på faglig stolthed. MadRick i Vejle Midtpunkt driver to restauranter, baseret på to forskellige koncepter Fransk Nordisk alla carte, Brasseri og henholdsvis Social Dinning fredag og lørdag samt tapas tirsdag til torsdag. Vi søger to ...
Indrykket:24. juni 2020

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Andre job der matcher din søgning

Knivskarp kok til en af Jyllands mest ambitiøse restauranter

Remouladen

Vejle
Knivskarp kok til en af Jyllands mest ambitiøse restauranter Trods det lidt skæve navn, er Restaurant Remouladen på Vejle Lystbådehavn blandt Jyllands mest ambitiøse restauranter. På grund af travlhed søger vi lige nu en knivskarp kok, der kommer ti...
Indrykket:30. maj 2020

DELTIDS MORGENKOK SØGES

HORNSTRUP KURSUSCENTER P/S

Vejle
DELTIDS MORGENKOK SØGES TIL HORNSTRUP KURSUSCENTER VED VEJLE TILTR DELSE 1. SEPTEMBER 2020 Er du uddannet kok, bager, konditor, ufaglært erfaren bager og leder du efter nye udfordringer. Har du erfaring med at arbejde med gode råvarer? Kan du inspir...
Indrykket:23. juni 2020

KOK SØGES TIL HORNSTRUP KURSUSCENTER VED VEJLE

HORNSTRUP KURSUSCENTER P/S

Vejle
TILTR DELSE 1. SEPTEMBER 2020 Er du uddannet kok og leder du efter nye udfordringer i Vejleområdet? Har du erfaring med at arbejde med gode råvarer? Kan du gå forrest og inspirere både kollegaer og gæster, også når der er travlt? Så er du måske vore...
Indrykket:23. juni 2020

Hotel Opus søger en udlært kok

HOTEL OPUS HORSENS

Horsens
Som kok på Hotel Opus vil du få en spændende hverdag fuld af udfordringer. Vi tilbyder et spændende job, hvor den gode oplevelse, service og kontakt til vores mange gæster er i højsædet. Du skal være medvirkende til at gøre en positiv forskel også n...
Indrykket:23. juni 2020

Kun friske råvarer.

Madrick ApS

Vejle
Kokke med fokus på faglig stolthed. MadRick i Vejle Midtpunkt driver to restauranter, baseret på to forskellige koncepter Fransk Nordisk alla carte, Brasseri og henholdsvis Social Dinning fredag og lørdag samt tapas tirsdag til torsdag. Vi søger to ...
Indrykket:24. juni 2020