Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Ledelseskonsulent til HR Ledelsesakademiet

Er du en erfaren ledelseskonsulent, der har blik for såvel det organisatoriske som personlige lederskab?

Vi søger en ledelseskonsulent, der vil være en del af et voksende team med for tiden ti passionerede ledelseskonsulenter. Vi er som konsulenter optaget af at gøre en forskel og skabe værdi for organisationen med respekt for både drift og strategisk udvikling. Vi understøtter enhederne i Region Syddanmark med en dyb forståelse for de regionale og lokale strategier. På regionalt niveau er vi ansvarlige for større udviklingsforløb om for eksempel digitalisering, det nære og sammenhængende sundhedsvæsen og talentudvikling for ledere. På lokalt niveau udvikler vi i tæt samarbejde med lederne praksisnære forløb med relation til udvikling af lederrollen, organisering og ledelsesrummets relationer. Målet er altid at understøtte de bedste rammer for medarbejdere, samarbejdspartnere, borgere og patienter.

Opgaver

Vi søger en ledelseskonsulent, der brænder for at løse opgaver, der hvor strategi, struktur, teknologi og mennesker mødes. Som ledelseskonsulent i HR Ledelsesakademiet vil du komme til at arbejde med tre forskellige typer opgaver – det eksakte mix afhænger af din profil:

  • Design og facilitering af større lederudviklingsforløb og organisatoriske transformationsprocesser indenfor for eksempel talentudvikling, onboarding af nye ledere, det nære sundhedsvæsen og digitalisering.
  • Kundetilpassede konsulentydelser som for eksempel ledersparring, ledergruppeudvikling, organisationsdesign og facilitering af temadage
  • Interne udviklingsprojekter om ledelse og digitale læringsformer

Rollen som ledelseskonsulent er selvstændig med en stor kontaktflade i hele organisationen. Opgaver løses ofte selvstændigt men også i makkerpar eller teams afhængigt af opgavens art. Det er et varierende og udfordrende job, hvor vi lægger vægt på faglig og personlig udvikling, så du har de efterspurgte kompetencer. Screening af nye opgaver finder sted i fællesskab såvel som faglig sparring, erfaringsudveksling og faglig udvikling.

Kompetenceprofil

  • Du har en relevant kandidatuddannelse og har løbende efteruddannet dig inden for ledelsesrådgivning og –udvikling, organisationsudvikling, lærings- og forandringsprocesser.
  • Du har betydelig erfaring med løsning af komplekse opgaver som konsulent fra politisk styrede organisationer og eventuelt i kombination med erfaringer fra et privat konsulenthus. Din erfaring kan også være erhvervet som selvstændig.
  • Du kan begå dig på alle niveauer i organisationen og navigere i stærke fagprofessionelle miljøer, hvor du forstår at tilpasse din kommunikation og tilgang.
  • Du arbejder selvstændigt, men er også en engageret holdspiller, der formår at skabe tillidsfulde relationer.
  • Du er analytisk og formår at fremstille komplicerede problemstillinger på en klar måde mundtligt som skriftligt.

Om HR Ledelsesakademiet

HR Ledelsesakademiet er en del af Koncern HR i Region Syddanmark, der bidrager på tværs af sygehusene, psykiatrien, socialområdet og regionshuset. Afdelingen består af 24 engagerede og dygtige medarbejdere, der understøtter udvikling af kompetencer, organisation, god ledelse og læring i henhold til centrale og lokale. Afdelingen er opdelt i tre teams, henholdsvis: Ledelseskonsulentteamet, E-læringsteamet og Kursus- og Supportteamet. Du kan læse mere om afdelingen og konsulentteamet her:  http://hr-ledelsesakademiet.dk/konsulenter/

Vi er kendetegnet ved et tværfagligt og professionelt samarbejde, hvor høj faglighed og arbejdsglæde vægtes højt i hverdagen. Stemningen i afdelingen er præget af en positiv og uformel omgangstone. Vi har en stor grad af frihed under ansvar, som gør det muligt at balancere karriere og privatliv.

Mere information

Løn- og ansættelsesvilkår forhandles efter gældende overenskomst. Opgaverne løses med udgangspunkt i Regionshuset i Vejle.

Ansøgningsfrist er 11. april 2021. 

Første samtalerunde forventes afholdt d. 14. april 2021, hvor du bliver præsenteret for en case. Anden samtalerunde forventes afholdt d. 20. april 2021, hvor test vil indgå som en del af forberedelsen til samtalen.

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte chefkonsulent Henrik Voldsgaard på telefon 20 16 06 50 eller på mail henrik.voldsgaard@rsyd.dk

Se mere om Region Syddanmark her: https://regionsyddanmark.dk/wm502281


ellerDownload

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.