Ledelseskonsulent til HR Ledelsesakademiet, Region Syddanmark

Vil du være med til at udvikle og rådgive ledere på en af Danmarks største arbejdspladser? Er du en erfaren ledelseskonsulent, der kan løse opgaver, der hvor strategi, struktur, teknologi og mennesker mødes?

Så er du måske vores nye kollega.

HR Ledelsesakademiet er en del af Koncern HR i Region Syddanmark. Vi bidrager på tværs af sygehusene, psykiatrien, socialområdet og regionshuset med leder- og kompetenceudvikling. Afdelingen består af tre teams; Ledelseskonsulenterne, E-læring og Kursus & Supportteamet. Teamet af ledelseskonsulenter arbejder med en bred pallette af udvikling inden for organisation og ledelse.

En af vores gode kollegaer er gået på efterløn, og vi søger derfor en erfaren ledelseskonsulent, der kan træde ind i et team af passionerede og højt kvalificerede konsulenter. Som konsulenter er vi optaget af at gøre en forskel. Vi tilstræber at have et skarpt blik for de processer, der giver opgaveløsningen fremdrift og skaber resultater. Vi arbejder med ledernes konkrete udfordringer, mens vi skaber sammenhæng med de strategiske dagsordener på lokalt og regionalt niveau. På regionalt niveau er vi optaget af store temaer som digitalisering, det nære sundhedsvæsen og forbedringskultur. Samtidig er der løbende behov for at udvikle både nye og erfarne ledere, så de kan skabe de bedste rammer for deres medarbejdere, borgere og patienter. For tiden har vi et spændende internt udviklingsprojekt, hvor vi udvikler nye fælles løsninger, der kan bruges bredt i organisationen til at adressere ledelsesmæssige udfordringer. Her ser vi også på de nye læringsformer som digitaliseringen fører med sig som e-læring, webinarer og online læringsplatforme.

Opgaver

Som ledelseskonsulent i HR Ledelsesakademiet arbejder du med tre forskellige typer opgaver:

 • Lederudviklingsforløb (face2face & online)
 • Tværgående regionale projekter
 • Kundetilpassede konsulentydelser

Opgaveporteføljen er bred, og du skal fra første dag kunne bidrage direkte med opgaveløsningen herunder udvikling af konsulentteamets fælles platform.

Du bliver tovholder for projekter og processer, hvor du skal kunne navigere rundt i stærke fagprofessionelle miljøer og have øje for de tværorganisatoriske interesser.

Kompetenceprofil

Du er formodentlig et sted i din karriere, hvor du har opnået betydelig erfaring med løsning af komplekse opgaver i store organisationer. Dine spidskompetencer ligger inden for organisationsudvikling, ledelsesrådgivning, analyse og forandringsprocesser.

 • Du har en akademisk baggrund og har løbende efteruddannet dig, så du har en solid faglig ballast.
 • Du er god til at skabe relationer og har sans for værdien af tværfaglighed.
 • Du har mindst 5 års erfaring som ledelseskonsulent fra store organisationer i det offentlige eller private, konsulenthuse eller selvstændig virksomhed. Et godt kendskab til politisk ledede organisationer er en fordel.
 • Du er ambitiøs på opgavens vegne samtidig med, at du er holdspiller, når der skal findes holdbare løsninger. 
 • Du har flair for at lede projekter og navigere i processer med passende gennemslagskraft, handlingsorientering og resultatfokus.
 • Du er analytisk skarp og formår at fremstille komplicerede problemstillinger på en kort og klar måde både mundtligt og skriftligt.
 • Du arbejder på en engageret og dedikeret måde både i forhold til opgaven, organisationen og dine kolleger.
 • Du er nysgerrig på blended learning i det digitale landskab

Mere information

For den rigtige kandidat er der spændende muligheder for faglig og personlig udvikling. Miljøet i afdelingen er uformelt og dynamisk. Vi har en stor grad af frihed under ansvar, som gør det muligt at balancere karriere og privatliv. Løn- og ansættelsesvilkår forhandles efter gældende overenskomst. Opgaverne løses med udgangspunkt i Regionshuset i Vejle.

Ansøgningsfrist er onsdag den 5. august 2020.

Første samtalerunde forventes afholdt i uge 33. I anden samtalerunde bliver du præsenteret for en case og personlighedstest.

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte chefkonsulent Henrik Voldsgaard på telefon 20 16 06 50 eller på mail henrik.voldsgaard@rsyd.dk

Læs mere om os her: http://hr-ledelsesakademiet.dk/ og mere om Region Syddanmark her: https://regionsyddanmark.dk/wm502281


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.