Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Ledelseskoordinator til Teknik og Miljø i Rudersdal Kommune

Om jobbet

Er du god til at formulere dig på skrift? Kan du samle op på diverse drøftelser og beslutninger? Er du god til at planlægge, organisere, og har du et godt overblik? Er du systematisk og grundig? Er du analytisk og konstruktivt kritisk? Kan du arbejde selvstændigt og målrettet? Hvis ja, så er det dig, vi mangler som ledelseskoordinator i Teknik og Miljø i Rudersdal Kommune.

Som ledelseskoordinator er hovedopgaven at understøtte ledelsen i opgaveløsningen med overblik, planlægning og koordinering samt skriftlige opgaver. Ledelsesgruppen består af en områdechef og fire afdelingschefer.

Vi har et tæt samarbejde med mange afdelinger i Rudersdal Kommune, med andre kommuner, forsyningsselskaber, foreninger, borgere mm. og vægter samarbejdet højt. Blandt aktuelle projekter i Teknik og Miljø kan nævnes indførelse af affaldssortering i kommunen, samarbejde med Novafos om klimatilpasning af kloaknettet, øget inddragelse af borgere i fx naturprojekter, forbedring af vandløbs og søers miljøtilstand, samarbejde med lokale virksomheder om grøn omstilling samt en række bygge- og anlægsopgaver såsom cykelbaner på Hørsholm Kongevej og nybyggerier og renoveringer af institutioner og idræts- og kulturbygning.

Dine opgaver vil bl.a. være

 • Planlægning, koordinering og forberedelse af møder for områdechefen og afdelingschefgruppen.

 • Referent på ledermøder, styregruppemøder mm.

 • Tovholder i forhold til udviklingsprojekter og strategier.

 • Udarbejdelse af analyser, strategier, evalueringer, notater og præsentationer.

 • Understøtte effektivisering af arbejdsgange.

 • Koordinerende rolle ift. digitalisering, herunder robotteknologi, årshjul, virksomhedsplan og dagsordenspunkter.

Vi forventer af dig
 • At du har en relevant kandidatuddannelse med vægt på kommunikation, organisation, udvikling, evaluering og digitalisering eller anden uddannelse i kombination med en efteruddannelse.

 • At du har nogle års erfaring med et lignende job og gerne med erfaring fra en offentlig organisation.

 • At du har stærke kommunikative kompetencer, både mundtligt og skriftligt.

 • At du har blik for ressource perspektivet i opgaveløsning og arbejdsgange.

 • At du er engageret, kan arbejde selvstændigt og resultatorienteret.

 • At du er imødekommende, serviceminded, har blik for detaljen, har god ordenssans.

 • Sætter pris på en varieret hverdag og kan bevare overblikket i travle situationer.

 • Vi anvender MS Office, F2 sagsbehandlingssystem, Acadre, Outlook, OPUS og ser gerne, at du kender til et eller flere af disse systemer.

Blandt dine stærke sider er samarbejde og opbygning af gode relationer til dine kollegaer i hele organisationen, og du er bevidst om, at en stilling som ledelseskoordinator kræver både integritet og diskretion.

Arbejdsklimaet er præget af høj grad af samarbejde og delegering af ansvar. Der prioriteres en helhedsorienteret tilgang til opgaveløsningen, hvorfor du vil indgå som en del af kommunens tværfaglige samarbejder, hvor dialog og samspil er essentielt for at opnå succes.

Vi vægter høj kvalitetssikring i vores løsninger og har brug for dig til at sikre, at vi når vores mål. Teknik og Miljø er ISO certificeret.

Derfor skal du vælge os

Teknik og Miljø i Rudersdal Kommune er en spændende arbejdsplads med højt til loftet.

Du får et job med gode og tætte kolleger og en varieret arbejdsdag med mange forskellige opgaver og udfordringer. Du vil få mulighed for selv at være med til at påvirke og sammensætte dine arbejdsopgaver og ansvarsområder og får fra dag ét stor selvstændighed.

Der er fleksibilitet i arbejdstiden og mulighed for efteruddannelse.

Du vil være med til at skabe udvikling på Teknik og Miljø området i Danmarks bedste bokommune og kan lide samspillet mellem organisation, medarbejdere og borgere.

Ansættelsesvilkår

Ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst med start hurtigst muligt.

Om os

Du refererer til områdechefen og vil indgå i Teknik og Miljø, som består af afdelingerne Natur, Park Miljø, Vej, Drift og Ejendomme. I alt er vi ca. 190 ansatte. Læs mere om Teknik og Miljø her: https://www.rudersdal.dk/teknik-og-miljoe

Ansøgning, samtale og kontakt

Du søger jobbet ved at klikke på knappen "Søg stilling" nedenfor. Vedlæg ansøgning og CV og medsend gerne uddannelsesbevis, referencer m.m.

Samtaler: Samtaler afholdes uge 39 og 40.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.