Gem job

Ledelsessupporter til IT-Afdelingen, Sygehus Lillebælt

IT-Afdelingen søger en administrativ ”blæksprutte” med hovedvægten på administrative opgaver og økonomistyring, men også mange andre alsidige og spændende opgaver, som hjælp til IT-Afdelingens ledelse og øvrige medarbejdere.

Jobbet
Du bliver en del af ledelsessekretariatet og ikke mindst IT-Afdelingen på godt 80 medarbejdere, der er ansvarlig for lokal IT, en række fælles regionale systemer, samt at sikre et højt drifts- og serviceniveau på sygehusets netværk med tilhørende computere, udstyr mv.

Det primære tjenestested vil være Vejle Sygehus, men da vi har sygehuse både i Kolding, Middelfart mm., bliver du ansat med flere tjenestesteder. Kommunikation og samarbejde på tværs af afdelinger og region spiller en væsentlig rolle i dit nye job, og du kommer til at arbejde ud fra Sygehus Lillebælts værdier: Resultater – Ordentlighed – Samarbejde - Excellence – ROSE

Dine arbejdsopgaver.

Du skal primært varetage de administrative opgaver og understøtte IT ledelsen i IT-Afdelingen – herunder:

  • Journalisering og opfølgning på kontrakter, godkendelse af fakturaer, afstemning af regnskab, opfølgning på budgetter, depotvarer, mm.
  • Modul tjenestetid, vagtplan, ferieregnskab, indberetning af løn mm.
  • Dokumentation, opdatering af Intranet, hjemmesider, statistik mm.
  • Kvalitetssikre og dokumentere administrative og ledelsesmæssige opgaver.
  • Referater, udarbejde direktionsindstillinger, være koordinerende på mindre ledelsestiltag.
  • Deltage i diverse møder, hjælpe med praktiske opgaver, arrangere diverse events, mm.
  • Hjælpe IT-Afdelingens øvrige medarbejdere med relevante praktiske opgaver.

Dine kvalifikationer
Du har en relevant uddannelse – eller opnået samme viden på anden vis – gerne gennem erfaring. Det er vigtigt, at du har erfaring med kundekontakt og administration. Kendskab til sygehusets administrative systemer er bestemt også en fordel, men ikke et krav. Du kan arbejde selvstændigt, skabe resultater og er kvalitetsbevidst. Endvidere har du gode samarbejdsevner og kan formulere dig både mundtligt og skriftligt.

Du er tålmodig og venlig og forstår at bevare overblikket, selvom det til tider går meget stærkt. Du er serviceminded, fleksibel og initiativrig med fokus på kvalitet, forstår at strukturere dit arbejde og ønsker udfordringer, som en del af din hverdag. Du er teamorienteret og formår at sprede engagement og entusiasme. Ikke mindst er du forandringsparat og ser muligheder frem for forhindringer.

Vi tilbyder
Til gengæld tilbyder vi en interessant og dynamisk hverdag i et godt arbejdsklima, hvor ikke 2 dage er ens. Du kommer til at arbejde blandt fagligt kompetente kolleger med mange afvekslende opgaver. Gode muligheder for faglig og personlig udvikling. Løn i henhold til HK’s overenskomst for ansatte i Regioner.

Yderligere oplysninger
Vil du vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte IT Service Chef Henrik Uldall tlf. 2495 4860. Ansøgning mærket ”Ledelsessupporter” sendes via nedenstående link senest fredag den 14. maj 2021. Tiltrædelse snarest muligt.


Gem job

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Gem

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.