Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Ledende farmakonom til medicinserviceteam, Region Sjælland Sygehusapoteket, Nykøbing Falster

Har du lyst til at være en del af vores spændende sygehusapoteksmiljø og brænder du for ledelse og klinisk farmaci, så har du chancen nu, da vi søger en ny leder til vores medicinserviceteam i Nykøbing Falster.

En af Sygehusapotekets vigtige opgaver er at levere serviceydelser såsom medicinservice og dispensering mm. til sygehuse og psykiatri i Region Sjælland. Disse kliniske serviceydelser er kontraktbaserede ydelser, som afdelingerne og Sygehusapoteket aftaler i fællesskab.

På medicinserviceafdelinger foretager de kliniske farmakonomer ordinationsgennemgang af medicin på indlagte patienter og står til rådighed for besvarelse af lægemiddelrelaterede spørgsmål fra afdelingen. De har desuden ansvar for lagerstyring af afdelingens lægemiddelbeholdning, udløbskontrol og kassation af lægemidler.

På afdelinger med tillægsydelsen dispensering tager de kliniske farmakonomer sig af dispenseringen af medicin til indlagte patienter i tæt samarbejde med afdelingen.

I dag er der seks medicinserviceteams på Sygehusapoteket. De er placeret på regionens største sygehusgeografier.

Vi søger en dynamisk og handlekraftig leder til at stå i spidsen for fortsat at drive og udvikle vores medicinserviceteam i Nykøbing Falster, da vores nuværende leder går på pension. Teamet består af 16 medarbejdere, som fortrinsvis er kliniske farmakonomer.

Du vil indgå i et tæt samarbejde med de øvrige ledende farmakonomer og bliver en del af ledelsesteamet i Klinisk Farmaci, hvor du refererer til driftsleder for medicinservice. Du vil ligeledes være en del af den udvidede tværgående ledelsesgruppe på Sygehusapoteket, og du skal i det hele taget arbejde sammen med mange forskellige interne og eksterne samarbejdspartnere.

Du har ansvar for

 • Daglig drift af medicinserviceteamet i Nykøbing Falster, hvor du også selv er udførende
 • Personaleledelse herunder skema- og ferieplanlægning, afholdelse af MUS-samtaler, omsorgssamtaler mm
 • At deltage i ansættelser
 • At oplære nyt personale og foretage kursusprioritering
 • At holde personalemøder
 • At indgå nye og tilpasse ældre kontrakter med sygehusafdelingerne
 • Styring af logistikopgaver i relation til lægemiddellageret i Nykøbing Falster

Din baggrund kunne være

 • Farmakonom med ledelseserfaring og/eller erfaring inden for klinisk farmaci
 • Farmakonom med lyst til at udvikle sig som leder

Vi forventer at du

 • Er løsningsorienteret og kan fungere som en synlig, engageret og positiv leder, der formår at få andre til at yde en ekstra indsats for at nå målene
 • Har gode kommunikations- og formidlingsevner
 • Tager initiativ og har drivkraft til at igangsætte og gennemføre opgaver også tværfagligt og arbejder serviceorienteret og ansvarsfuldt

Yderligere information

 • Du er meget velkommen til at kontakte driftsleder Anja Hansen, 29 79 50 67 eller farmaceutisk chef for Klinisk Farmaci, Mikala Holt Havndrup, 29 17 92 36
 • Løn og ansættelse følger den relevante overenskomst

Om Sygehusapoteket
Sygehusapoteket er et selvstændigt virksomhedsområde med 225 medarbejdere, som leverer lægemidler, medicinservice og klinisk farmaceutisk service til sygehusene i Region Sjælland. Vi indkøber lægemidler og producerer også lægemidler både til lager og til den enkelte patient, især kemoterapi til kræftpatienter. Vi håndterer lægemidler for 1 mia. kr. om året.

”Med fokus på lægemidler gør vi vores bedste for, at medmennesker med behov for sygehusbehandling er trygge, velbehandlede og bedre i stand til at klare dagen i morgen”

Du kan læse mere om Sygehusapoteket her


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.