Ledende lægesekretær til Anæstesiologisk Afdeling, Holbæk Sygehus
Vi søger en visionær, engageret og dynamisk ledende lægesekretær med en stærk faglig profil

Anæstesiologisk Afdeling

Holbæk Sygehus er et akut sygehus med både akutte og elektive patientforløb. Afdelingen består af fem afsnit, med hver deres afsnitsledelse.

Operations- og anæstesiafsnittet varetager anæstesi og assistance til kirurgiske-, ortopædkirurgiske- samt gynækologiske- og obstetriske indgreb på central operationsgang samt i dagkirurgi.

Intensiv- opvågningsafsnittet har 9 intensive senge og 16 opvågningspladser.

Herudover har vi en sterilcentral og et tværfagligt smertecenter.

Afdelingen har særlig fokus på optimeret patientforløb og på kvalitet, hvor målopfyldelse af kvalitetsdata til kliniske databaser har høj prioritet.

Vi søger en ledende lægesekretær til at være leder for vores 5 sekretærer, der er ansat på intensiv og i det tværfaglige smertecenter.

Desuden vil der være sekretæropgaver for afdelingsledelsen.

Vi ønsker af dig som leder at

 • Du er uddannet lægesekretær
 • Du har en klinisk og gerne ledelsesmæssig erfaring
 • Har indgående kendskab til sundhedsplatformen
 • Rutineret PC-bruger, især god til Excel
 • Du er god til relationer og samarbejde
 • Har høj kvalitetsbevidsthed om eget arbejde
 • Er fleksibel i forhold til såvel arbejdsopgaver som kolleger

 • Vores sekretærgruppe er af faglige kompetente og erfarne sekretærer, der har et godt arbejdsmiljø, og hvor trivsel vægtes højt.

  Du vil blive en del af den fælles ledergruppe i anæstesiologisk afdeling, hvor vi værdsætter samarbejde, dialog og synlighed.

  Yderligere oplysninger

  Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen eller få tilsendt funktionsbeskrivelsen, så kan du kontakte ledende overlæge Jørn Bo Madsen 5948 4101 eller ledende oversygeplejerske Jette Jensen, 59 48 4102.

  Ansøgningsfrist 06.03.18

  Ansættelsessamtaler 12.03.18

  Om Holbæk Sygehus
  Holbæk Sygehus er en innovativ arbejdsplads med masser af muligheder for personlig og faglig udvikling. Vi vil være førende i diagnostik og behandling af almene og hyppigt forekommende sygdomme, og vi har velfungerende forskningsmiljøer på disse områder.

  Vi er et ambitiøst og veldrevet sygehus med en flad ledelsesstruktur – så vejen fra idé til handling er kort. Vi glæder os til at byde dig velkommen på holdet. Du kan se mere om Holbæk Sygehus her.


  Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

  Ikke det rigtige job?

  Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakken  Opret jobagent her

  Andre job der matcher din søgning

  Indrykket:26. januar 2018
  Udløbsdato:25. februar 2018

  Lægesekretærelever til Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse

  Region Sjælland

  Lægesekretærelever til Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse Vil du være med til at sikre at patienternes administrative vej gennem deres hospitalsforløb fungerer optimalt? Så er en stilling som lægesekretærelev måske noget for dig. Som lægesekretæ...
  Indrykket:6. februar 2018
  Udløbsdato:22. februar 2018

  Uddannet lægesekretær til øjenambulatoriet, Næstved Sygehus

  Region Sjælland

  Slagelse
  Vi søger ny kollega som i fællesskab med det øvrige personale vil gøre en forskel for patienterne samt bidrage konstruktivt i det administrative udviklingsarbejde af Sundhedsplatformen. Efter den organisatoriske sammenlægning af Øjenafdelingerne i R...
  Indrykket:7. februar 2018
  Udløbsdato:23. februar 2018

  Lægesekretær ved Klinisk Onkologisk Afdeling og palliative enheder, Sjællands Universitetshospital, Roskilde

  Region Sjælland

  Hvis du har lyst til en spændende lægesekretær stilling ved Klinisk Onkologisk Afdeling og Palliative Enheder, SUH, Roskilde, så er muligheden her. Vi søger en engageret og faglig kompetent lægesekretær, som ønsker at arbejde i fællesskab med det øv...
  Indrykket:8. februar 2018
  Udløbsdato:23. februar 2018

  Lægesekretær til Pædiatrisk Afdeling/Børneafdelingen, Sjællands Universitetshospital, Roskilde

  Region Sjælland

  Spændende og udfordrende stilling som lægesekretær i Børneafdelingen, Sjællands Universitetshospital, Roskilde er ledig 01.04.18. Stillingen er på 20 timer pr. uge. Du vil indgå i et lægesekretærteam på 10. Vi arbejder på tværs af hele børneafdeling...
  Indrykket:12. februar 2018
  Udløbsdato:23. februar 2018

  Lægesekretær til Medicinsk Afdeling, medicinsk sengeafsnit B92, Sjællands Universitetshospital, Roskilde

  Region Sjælland

  Slagelse
  Kom og vær med til at tegne fremtidens medicinske afdeling. Vi søger en lægesekretær til vores sengeafsnit B92 Vi arbejder med mere udbredt teamdannelse læger, spl. og lægesekretærer imellem med lægesekretæren som tovholder på patientforløbene. Vi a...