Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Ledende lægesekretær til Anæstesiologisk Afdeling, Holbæk Sygehus
Vi søger en visionær, engageret og dynamisk ledende lægesekretær med en stærk faglig profil

Anæstesiologisk Afdeling

Holbæk Sygehus er et akut sygehus med både akutte og elektive patientforløb. Afdelingen består af fem afsnit, med hver deres afsnitsledelse.

Operations- og anæstesiafsnittet varetager anæstesi og assistance til kirurgiske-, ortopædkirurgiske- samt gynækologiske- og obstetriske indgreb på central operationsgang samt i dagkirurgi.

Intensiv- opvågningsafsnittet har 9 intensive senge og 16 opvågningspladser.

Herudover har vi en sterilcentral og et tværfagligt smertecenter.

Afdelingen har særlig fokus på optimeret patientforløb og på kvalitet, hvor målopfyldelse af kvalitetsdata til kliniske databaser har høj prioritet.

Vi søger en ledende lægesekretær til at være leder for vores 5 sekretærer, der er ansat på intensiv og i det tværfaglige smertecenter.

Desuden vil der være sekretæropgaver for afdelingsledelsen.

Vi ønsker af dig som leder at

 • Du er uddannet lægesekretær
 • Du har en klinisk og gerne ledelsesmæssig erfaring
 • Har indgående kendskab til sundhedsplatformen
 • Rutineret PC-bruger, især god til Excel
 • Du er god til relationer og samarbejde
 • Har høj kvalitetsbevidsthed om eget arbejde
 • Er fleksibel i forhold til såvel arbejdsopgaver som kolleger

 • Vores sekretærgruppe er af faglige kompetente og erfarne sekretærer, der har et godt arbejdsmiljø, og hvor trivsel vægtes højt.

  Du vil blive en del af den fælles ledergruppe i anæstesiologisk afdeling, hvor vi værdsætter samarbejde, dialog og synlighed.

  Yderligere oplysninger

  Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen eller få tilsendt funktionsbeskrivelsen, så kan du kontakte ledende overlæge Jørn Bo Madsen 5948 4101 eller ledende oversygeplejerske Jette Jensen, 59 48 4102.

  Ansøgningsfrist 06.03.18

  Ansættelsessamtaler 12.03.18

  Om Holbæk Sygehus
  Holbæk Sygehus er en innovativ arbejdsplads med masser af muligheder for personlig og faglig udvikling. Vi vil være førende i diagnostik og behandling af almene og hyppigt forekommende sygdomme, og vi har velfungerende forskningsmiljøer på disse områder.

  Vi er et ambitiøst og veldrevet sygehus med en flad ledelsesstruktur – så vejen fra idé til handling er kort. Vi glæder os til at byde dig velkommen på holdet. Du kan se mere om Holbæk Sygehus her.


  Ikke det rigtige job?

  Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakken  Opret jobagent her