Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Ledende overlæge til Fælles Akut Modtagelse Sydvestjysk Sygehus, Esbjerg

Ledende overlæge til Fælles Akut Modtagelse Sydvestjysk Sygehus, Esbjerg

Sydvestjysk Sygehus søger ledende overlæge til Fælles Akutmodtagelse (FAM) pr. 1. august 2019, eller efter aftale. Sygehusets ambition er at forblive som et af landets bedste akutsygehuse, hvor du bl.a. skal være med til at søsætte et af de store strategiske indsatser for området i forhold til forskning og innovation.  
Kan du lide at have indflydelse og være en del af et stort tværfagligt samspil, hvor der er rig mulighed for at være med til at præge fremtiden? – så er denne stilling noget for dig.  
 
FAM 
Den Fælles Akutmodtagelse er nybygget og velfungerende, det er et afsnit som fordrer en høj grad af tværgående aktivitet og samarbejde for at opnå optimalt patientfokus og effektive patientforløb. 
FAM modtager ca. 51.000 akutte patienter til samtlige specialer på sygehuset inkl. skader (ca. 30.000 årligt). Afdelingen med 63 senge ligger samlet i stueetagen centralt på sygehuset i nyindrettede lokaler. Staben består af ca. 200 engagerede medarbejdere.  
 
Det daglige arbejde udmøntes i meget tæt samarbejde med sygehusets øvrige afdelinger, hvor samarbejde på tværs mellem specialer og personalegrupper både prioriteres og praktiseres. Skadestuearbejdet varetages af behandlersygeplejersker med støtte fra afdelingerne ved behov til de mere komplicerede skader.  
 
Profil 
Du skal være speciallæge i akutmedicin eller andet for FAM relevant speciale (intern medicinsk speciale, ortopædkirurgi, kirurgi, neurologi etc.) samtidig med, at du har ledelseserfaring, gerne kombineret med en lederuddannelse.  
Som ledende overlæge bliver du en del af afdelingsledelsen, hvor du i tæt samarbejde med den ledende oversygeplejerske varetager ledelsesarbejdet og udviklingen af afdelingen, samt at I sammen proaktivt bidrager til sikker drift og overholdelse af de økonomiske rammer i afdelingen. 
Du får desuden naturlige nære samarbejdsrelationer til de øvrige afdelingsledelser, og skal tage teten i at udvikle og vedligeholde et ledelsesnetværk blandt de afdelinger som er væsentlige interessenter i FAM. 
 
Vi forventer, at du har ledelsesværdier, der kontinuerligt styrer mod at sikre patientforløb af høj kvalitet. Du har et stort engagement inden for akutområdet, er visionær og en stærk forandringsleder, der løbende kan sikre udvikling og implementering. Med base i SVS`s strategier og handlingsplaner, kan du i samarbejde med den ledende oversygeplejerske gennemføre strategiske forbedringsprojekter for FAM og Sydvestjysk Sygehus. Du vil som en naturlig ting indgå i arbejdet med kandidatuddannelsen i medicin, der starter på sygehuset 2022. 
Du er en synlig og nærværende leder, som besidder stærke samarbejdskompetencer, der sikrer et godt og tillidsvækkende dagligt samarbejde med alle faggrupper, specialer og eksterne aktører. Du skal også kunne gå forrest og være visionær i samarbejdet omkring Det nære Sundhedsvæsen.  
Som person er du tillidsvækkende, handlekraftig, robust og en dygtig kommunikator. Inddragelse, respekt og lydhørhed er en naturlig del af din lederprofil.  
 
Vi forventer, at du vil bidrage til at fastholde afdelingens rigtigt gode uddannelsesmiljø, ved at engagere sig i supervision og udmøntning af de yngre lægers videreuddannelse, samt sætter dig i spidsen for at fastlægge den lægefaglige standard for driften af akutafdelingen. Afdelingen modtog i 2014 en pris for landets bedste uddannelsesafdeling. 
 
Den ledende overlæge – der gerne må have forskererfaring - skal understøtte de allerede igangværende forskningsaktiviteter ved afdelingen og forventes at indgå i allerede nedsat styregruppe for akutforskningen. En nyudnævnt professor i akut medicin er leder af styregruppen. 
 
Ansøgning:
Ansøgningen udfærdiges i henhold til kvalifikationskrav i relation til de 7 lægeroller /kompetenceområder for speciallæger.  
  • Medicinsk ekspert 
  • Kommunikator 
  • Samarbejder 
  • Leder/administrator 
  • Sundhedsfremmer 
  • Akademiker 
  •  Professionel 
Følgende skema bedes udfyldt med relevante data fra dit CV og medsendes ansøgningen. Skemaet bruges i forbindelse med den lægefaglige bedømmelse af overlæger.  
 
Link til funktionsbeskrivelse. 
 
Yderligere oplysninger om stillingen fås ved henvendelse til lægefaglige direktør Anna-Marie Bloch Münster, tlf. 7918 2005, e-mail: Anna-Marie.Bloch.Munster@rsyd.dk. 
 
Du er også meget velkommen til at læse mere om afdelingen og se videoen om SVS. 
Løn og ansættelsesvilkår i henhold til den, mellem Danske Regioner og Foreningen af Speciallæger, indgåede overenskomst for lægelige chefer.  
 
Ansættelsestidspunkt d.1. august 2019 eller efter aftale. 
Ansøgningsfristen er d. 19. maj 2019 
Ansættelsessamtaler afholdes d. 11 Juni og den 17. Juni 2019 i Esbjerg. 
 
Sygehuset:
Sydvestjysk Sygehus er et veldrevet akutsygehus med høj faglighed for det sydvestjyske område i Region Syddanmark. Sygehuset har aktiviteter i henholdsvis Esbjerg, Grindsted og i Brørup: Sydvestjysk Sygehus rummer de fleste kliniske specialer på et højt fagligt niveau sammen med en udbygget og moderne diagnostisk funktion. Der behandles ca. 40.000 indlagte patienter om året, og der gennemføres ca. 285.000 ambulante besøg på årlig basis. Sygehuset er i en positiv udvikling med en fortsat ambition om at være et effektivt og imødekommende sygehus valgt af patienterne.  
 
Der er mange spændende aktiviteter i gang på sygehuset, hvor du som ledende overlæge naturligt vil indgå i; Vi er i gang med et flot byggeri i form af ny sengebygning, som tages i brug i 2019/20, der arbejdes med patient- og pårørende involvering, kandidatuddannelsen i medicin, kvalitets og forbedringsarbejdet vægtes højt, herunder indgår Sydvestjysk Sygehus i den Syddanske forbedringsmodel. Der er gode samarbejdsrelationer i det tværsektorielle samarbejde og der er mulighed for at deltage i udviklings- og forskningsinitiativer.  
 
På Sydvestjysk Sygehus tænker vi i det hele menneske. Som vores nye ledende overlæge vil du opleve, at vi både har fokus på dig og din faglige karriere, men også på, hvad der gør det interessant for resten af din familie, at bo i Danmarks 5. største by, Esbjerg. Se f.eks. mere om karrieremuligheder og tilflytterservice på www.energimetropol.dk Se mere om Esbjerg her.
 
 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.